Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 768
  • 926
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
Скрит текст:
Направете си немския амазон на английски. Оттам вече е лесно -> Your Prime -> Manage Prime Membership -> и оттам нататък сте сами, защото аз моя го деактивирах веднага, но беше бутон отляво на страницата, нещо в стил "do not continue after free triаl"
Когато се използва Прайм, не ви трябва книга за БД в немския амазон.

Мда, махнах книгата и активирах Прайма докато правех поръчката, но не разбирам немски /въпреки че ми е на английски сайта, някои надписи и др. ми ги изписва на немски/ и мисля, че натиснах бутона за пробен период. Сега, отивайки в акаунта, не виждам някъде да се отбелязва, че искам да не ми го удължават.  newsm78 Излиза ми този надпис  Important information
Thank you for signing up for Amazon Prime. Your membership should be active in a few minutes. If you continue to receive this message, please contact Customer Service.
Да не би затова да нямам бутон/опция да не ми го удължават?

На другите амазони ми разрешава да активирам Прайм, така че може да се активира на няколко едновременно.  Peace

И аз не я открих...

Защо на празна?

Защото не съм убедена, че ще взема това, което поръчах и заради Прайма - ако не спра удължаването след пробния период, да не се води, че съм го ползвала. Няма да ми дръпнат парите - няма да съм ползвала и Прайма. До 5 дни поръчката ще ми седи. След това трябва да захраня картата, ако искам да купя реално артикула, който поръчах. Аз така разсъждавам, надявам се да е правилно, за да не ми излезе прескъпо......  Thinking
Е нали до 30 дни е безплатно, дори да си го ползвала?

Да, ама ако на 31ия ден ми изтеглят 49евро, защото не съм чекнала, че не искам да ми го продължават хич няма да ми е безплатно.  Peace Затова усилено търся къде трябва да го отбележа. Ох, не знам....обърках се вече...... ooooh! Но пък имам мейл, че поръчката ми е приета, въпреки че е на празна карта. За първи път ще пазарувам на ЧП и изобщо от Амазоните. Преди това имам една неуспешна от немския и една от италианския ВИП.  Peace Не съм много запозната с особеностите при поръчките, доставките и т.н.

# 646
  • София
..........................................
Ползвам го в момента. Веднага щом го включих, отбелязах в профила си, че искам да го изключат след края на пробния период, без да ме таксуват.
От два дни търся къде да отбележа и не намирам.
Активирах  безплатен прайм и веднага искаше да ми взима пари, а нямах в картата. Дори не намирам как мога да се отпиша от абонамента.

# 647
  • София
Ползвам го в момента. Веднага щом го включих, отбелязах в профила си, че искам да го изключат след края на пробния период, без да ме таксуват.
Активирах  безплатен прайм и веднага искаше да ми взима пари, а нямах в картата. Дори не намирам как мога да се отпиша от абонамента.
Дала съм инструкции по-горе как се изключва прайм. Лесно е, просто трябва да прочетеш бутончетата, когато стигнеш до тях, и да цъкнеш да го изключи. Сигурна ли си, че е безплатния free trial? На мен ми взе 1.89лв, нищо повече.
Днес в сделките в .co.uk - кана Brita Fjord в 8.49ч. и филтри Brita Maxtra 8бр. в 11.49ч.

# 648
  • varna
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042EU3A2?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00  Фритюрник Филипс
Цената е доста приемлива Simple Smile

# 649
Вие виждате ли сделките в амазон.ДЕ?
Излизат ми само до 47 стр, а вчера имаше нъм 300 стр.
Да не са ги сложили в някое друго меню?

# 650
# 651
  • Русе
Изгодни са, по принцип е скъпа марка и държи цена.

# 652

Като го сложа в кошницата, цената 99,99.
Всички ли уреди от английския Амазон идват със щепсели английски стандарт?

П.П. Сега вече официално си му смениха цената на 99,99  Sick

# 653
Тази играчка дали е подходящо за подарък за дете на 3 години ?  newsm78
А и дали има смисъл, можеби всичко ще е на немски.  Thinking

Като го сложа в кошницата, цената 99,99.
Всички ли уреди от английския Амазон идват със щепсели английски стандарт?

Изтекла е май сделката вече.

# 654
Тази играчка дали е подходящо за подарък за дете на 3 години ?  newsm78
А и дали има смисъл, можеби всичко ще е на немски.  Thinking

Няма смисъл,да.
А и има аналог на български на по-ниска цена:
http://comsed.net/index.php?kw=56417&gclid=COXfpKSw88UCFWXLtAodn3UAZg

# 655
Здравейте, тази година нещо много се разочаровах. Нищо не ме грабна.
Някоя от вас има ли линк на сетовете куфари в някои от бай виповете?

А тук къде е уловката?  Rolling Eyes Само за вътрешната част ли става въпрос?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006OU6O50/=gb1h_img_m-4_5847 … pf_rd_p=765395847

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 09:07 от alvelina

# 656

Не намираш от къде да го изключиш заради празната карта.
Смени картата с такава, в която имаш наличност и в менюто Manage prime отгоре в ляво ще ти се появи опция да не продължаваш Прайм. Ще ти изтеглят или  блокират 1 - 2 евро евро, които пак ще ти върнат в картата и това е.  Peace

# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт