Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
-
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
-
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
-
Какво да правя, ако детето ми има температура и се оплаква от коремна болка?
-
Какво да правя, ако имам зъбобол?
От вчера започна АБ и вече като че ли има някакво подобрение, поне снощи спа сравнително спокойно, но пак имаше Т, надявам се днес вече да спре да вдига. Само се моля след това боледуване да не започне пак да ми се разболява често като миналата година, тъкмо се бях зарадвала, че тази година е много по-добре положението, но явно избързах да се радвам.

Мен заповат вече да ме притесняват тези бронхити защото след един бронхит март месец, след който кашля около 2 месеца, започна всеки вирус да го обръща на бронхит, може би 3-4 пъти от тогава. Тогава пускахме и кръвни изследвания и сто пъти я водих и на различни лекари, но всичките бяха категорични, че не е за АБ, изследванията бяха перфектни. В интерес на истината за пръв път кара бронхит с такава симптоматика - с повишена Т повече от 3 дни, с обща отпадналост и липса на апетит, досега бяха все спастични бронхити и са минавали без АБ, но на мен ми минават през акъла вече едни съмнения за астма защото тя е и с алергии. Споделих го с личната, но според нея нямам основания да се притеснявам, не била чак толкова често боледуващо дете, дори според нея е от доста здравите и то така щяло да е като ходи на детска градина, нормално било да хваща такива вируси и да кара и по някой друг бронхит. Та се чудя сега дали да не я заведа за консултация и при някой пулмолог или може би алерголог