Боледуване на децата ни - тема 30

• 35 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
  • в огледалото на живота
Един съвет към всички  относно сухият въздух в студените дни:заложете на овлажнител в къщи.
Да,качествените такива са скъпи,но се изплаща инвестицията  Peace
Моят има зададена опция за измерване на влажноста,също и йонизатор.

Без значение как се отоплявате,през тези периоди циркулацията на кислорода намалява в затворено помещение,а когато има и уреди съвсем...
Отделно е добър 'съюзник' и за децата.

Вече почти 6г.използвам такъв помощник и съм му благодарна.... Simple Smile

Сусамов тахан обожавам  Blush
Сутрин се грижи бързо и добре за да посетя WC .... Laughing пък е и здравословен.
Смесвам с лъжица мед и е отличен старт за закуска.

Дребната го обожава на филия с масло.... Simple Smile

# 721
  • София
Дев, каква е долната допустима норма за влажността на въздуха или като падне до колко % се включва уредът?

# 722
  • в огледалото на живота
Дев, каква е долната допустима норма за влажността на въздуха или като падне до колко % се включва уредът?
Падне ли на 40% и се включва сам.
Моят е с вместимост 5л.вода. и автоматична функция за включване щом падне под нормата.
Уреда обаче включвам вечер,когато се приберем в къщи всички,така съм преценила за удачно.

# 723
  • На брега на реката
Мина бронхита, още преди седмица свърши АБ, събота последно дадох флудитек, не е кашляла повече.
Ние имаме проблем с влажността. Непрекъснат конденз и влага по продорците и всяка седмица бърша мухъл по тях. И аз не знам как да си реша проблема.
За излизането - всеки ден сме и ще сме навън. Трябва да взимаме каката от училище, без значение колко студено е. Това са ни поне 10тина минути навън.

# 724
  • Варна
И миналата година писах същото, дойде зимата и пак ми е на дневен ред Mr. Green Да ви имам влажността, щом овлажнители ви трябват, направо завиждам. При нас без ОБЕЗвлажнител е над 70-80 %, с обезвлажнител макс. до 55 свалям! И въпреки това през зимата и на мен ми се запушва носът нощем, и на детето също. По-скоро обвинявам спарения запрашен въздух, отколкото влагата.

# 725
  • Северозапада
Fervor, с влагоабсорбатор, но електрически. При нас проблемът е същия, защото и прането се суши вътре. Тази зима сме само аз и детето и прането и конденза са по-малки, за сега.

# 726
  • София
Мина бронхита, още преди седмица свърши АБ, събота последно дадох флудитек, не е кашляла повече.

Браво, радвам се за вас. Моят син кашля много малко, но леко подсвриква. Чудя се защо не му включиха вентолин в рецептата. И флудитек не давах. Гласът му продължава да е пресипнал и вадя много сополи с бейбивака.

Дев, благодаря за информацията. При нас на вилата парното прави радиаторите много горещи и влажността пада до 30% (измерена с влагомер). Напуква ми се кожата по ръцето от сухо. Нощем спирам радиатора, иначе сутрин се събуждам с главоболие.

# 727

Общи условия

Активация на акаунт