Боледуване на децата ни - тема 30

• 36 141
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Сусамения тахан как го давате? Имам един буркан и все се чудя какво да го правЯ?

Относто потенето, синът ми се поти силно след като преболедува нещо, особенно след плевмонията цял месец ставаше мокър нощем по 2-3 пъти го преобличах, и доста се бях притеснила, питах лекари , казаха че най вероятно се чисти от лекарства и токсини.

Ние тъкмо излизаме от болницата, неможахме да се разминем отново, дори и АБ непомогна, докато не му влеят няколко банки няма оправяне и това е ... ooooh!

Сега ми препоръчаха сироп ФОР КИДС за имунитета, започнах да го давам ,дано да има ефект  Peace

# 706
Сестра ми купува на племенницата Биогая за дъвчене. Сега намерих и други за дъвчене Бифовал. Може да пробваш с такива, ако не иска прахчета и не може да гълта таблетки.
Взимали сме Био Гайа ,най-харесва Линекс-а.

# 707
  • На брега на реката
Ех, Рали! Съжалявам, че се е стигнало до болница. Лоша работа  Sad
Аз вече седмица нищо подсилващо не давам. Реших да направят почивка преди Герисана.

# 708
Рали ,пазете се сега  Hug

# 709
  • Варна
Сусамения тахан как го давате?

Хумус. Или 1/2 ч.л. тахан + 1/2 ч.л. мед, това дозировка за детето.

Светле, сега се сетих, че хумусът е брутален източник на калций заради нахута и сусамовия тахан.

# 710
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Лисе,аз давам Линекс при нужда,че моя друго не иска да пие.
Фервор,и аз сега правя почивка и не давам на малкия Имуномикс.От края на месеца го започвам пак обаче.

# 711
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Лисе,аз давам Линекс при нужда,че моя друго не иска да пие.
Фервор,и аз сега правя почивка и не давам на малкия Имуномикс.От края на месеца го започвам пак обаче.

# 712
И аз давах мед с тахан преди ,но сега не го иска.

# 713
  • На брега на реката
Моите и двете получават позиви за повръщане от тахана. Крия го в кукита, но не знам до колко му остават полезностите. А аз си го ям намазан на филийката  Whistling

# 714
Добро утро.
Моят цяла нощ диша като риба, тоест нослето беше запушено. Напред няма нищо, нищо не тече, нито се вижда.
Осцилококцинум, цинабсин и витамини дадох, направих и чай.

Дано не сме настинали вчера, че излизахме сутринта. Бяхме добре екипирани, но знае ли човек. Confused
По-късно ще меря Т, че станахме преди малко, а нали не се мери май веднага след сън.

Тахана го ядеше миналата година, разбъркан с кисело мляко. Скоро не съм купувала..

# 715
  • На брега на реката
Тета, да не би да е бил по-сух въздуха в помещението? От едно излизане навън може ли да се простуди? Нали простудата си е пак вирус, а те не се разхождат свободно навън, освен ако човек не й го предаде  Rolling Eyes
Моята малката цяла нощ бълнува и рева на сън, какво беше това чудо, не знам! Но съм като прегазена  ooooh!

# 716
Да, вирус си е настинката, но понякога аз когато намръзна, и веднага ми се запушва или теква носа. Незнам.
Другият вариант е да броя три дена от понеделник, когато последно беше на ДГ и да "обвиня" градината Mr. Green, което по-ме устройва Mr. Green Нали три дена са необходими, за да се развие вируса и да се прояви...

Въздухът си беше същият, както и предишните дни..

Дано да няма нищо де, още ме е страх да измеря Т ...

И ние не сме спали като хората, но поне станахме в 8.30ч, което си е рекорд за нас..Обикновено 6.30-7.00 сме на крак.

# 717
По-скоро вирусът удря изведнъж.
Дано да няма нищо  Praynig

Тахан моята не яде, но понякога правя палачинки или сладки с него и замествам киселото мляко с тахан. Слагам половината от даденото в рецептата количество кис.мляко.
За пробиотици  може да давате и земна ябълка в салата. Няма вкус и настъргана с нещо друго не се усеща. Водят я, че подобрява чревната флора.

# 718
  • Северозапада
Аз тахан на малката не съм давала. Аз го ядях с мед на филия, като ми се доядеше нещо сладко. Онзи ден забърках "бонбони" от фурми, бадеми и тахан, но така и не поиска да ги пробва. Може би трябваше по-малки да ги направя.  Thinking

# 719
  • София
Тялото може да реагира на стреса от по-студеното време (един вид настинка), като от това е доказано, че пада имунитетът (доказано като казвам, имам предвид, че четох изказване на един професор - па той сигурно има по-така наблюдения и не говори без доказателства  bowuu). Като падне имунитета, лепваш първия вирус и се разболяваш. Професорът твърдеше, че само от настинка не може да се разболееш. (друг е въпросът, че на мен дежурно и веднага - почти до час - ми потича носът, щом стане по-студено или по-мокро Thinking).

Тете, ако е само запушено нослето, може наистина да е от по-сух въздух, както ти беше писал някой, или, както ти пожелавам, някакво съвсем кратко неразположение като реакция от студения въздух. Вирус от градината и аз мисля, че по-бързо ще се прихване, по мои наблюдения, макар че съм чела, че симптомите не се проявяват веднага. Освен това, за да повдигнеш имунитета на детето, е хубаво да стои навън, когато условията позволяват.

Рали, оправяйте се  Hug.
Фервор, мина ли ви бронхитът цялостно? На нас днес ни е последният ден на АБ.

Ние си правим хумус от тахан - много е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт