Боледуване на децата ни - тема 30

• 35 606
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Магнитче,много добре,че не е бактериално,но как се оправя цвета на гърлото според вас,момичета?

Тя нали дава антибиотик зинат? От това няма ли да мине?

# 676
  • София
Да,подейства мигновено

# 677
  • На брега на реката
Ashia, като кротна със съня и спря да се върти, спря и да се отгъва. Надявам се и малката да спре да го прави. Но тя спи за сега супер неспокойно и се буди по 4678322 на нощ  ooooh!
Магнитче, вижда му се края на боледуването, убедена съм!

# 678
Мерси много за препоръките за УНГ!  bouquet

У нас не отопляваме за сега, стои си около 20-22 градуса в стаята, където спим. Но моите и двамата постоянно се отвиват, та просто слагам по една тънка блузка под пижамата и евентуално чорапки, ако ги задържат, завивам, докато съм още будна... а после не ги мисля вече.

# 679
Светла, при нас се получаваше винаги само в посока България. А това за прегледа на умирачка е мит. Поне там, където аз съм била, системата на здравеопазването беше много уредена.
И аз съм зиморничева и си го отчитам като грешка, че покрай голямото треперене да не се разболее, не съм я калила. Спя по-навлечена от хлапето и на по-топло. При нея е около 20градуса нощем. А вкъщи сигурно е 24-25 през деня, което знам, че не е хубаво, но ми е все студено.

Антибиотик не действа мигновено, така че най-вероятно детето на Магнит просто се е преборило самО с вируса.

# 680
  • София
Е и днес имаше температура, но не беше 40 градуса. И още не иска да яде както трябва.  Последно давах нурофен в 15 часа.
Под мигновено имах предвид бързо.

# 681
Оф, като заговорихме на тема топлина-моят хубавец се поти много, особено по главата и най вече като спи или като лудее много.
Преди си мислех, защото все усилвам градусите...
И не се впечатлявах, обаче сега зачетох една тема тука и се психясах-можело да означава рахит или мононуклеоза (особено се втрещих че чест признак освен потенето били и честите бронхозаболявания  Cry )
Утре сме на контрола и за мед.бележка за градината обаче как да я питам лекарката без да ми се изсмее, че съм чела много в нета  Sad

# 682
Магнит, важното е, че се оправя Hug

Лъки, аз казвам в такива случаи, че това ме притеснява, защото знам, че може да е симптом на еди какво си. Няма какво да й се обясняваш, че си го чела. Знаеш го от обща култура Mr. Green

# 683
Е и днес имаше температура, но не беше 40 градуса. И още не иска да яде както трябва.  Последно давах нурофен в 15 часа.
Под мигновено имах предвид бързо.

Мен нали скоро ме болеше гърло, та хич не ми беше до ядене. Давай й по-течни и кашави храни, че твърдите дразнят гърлото. Супички, нещо мекичко и по-щадящо...

# 684
Виж дали няма херпеси по гърлото,Магнитче Peace И ние бяхме с 39,5гр.при херпангина.И почнахме АБ преди да я диагностицираме.Ма си го пихме.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 23:32 от umi zoomi

# 685
Магнитче,много добре,че не е бактериално,но как се оправя цвета на гърлото според вас,момичета?

Тя нали дава антибиотик зинат? От това няма ли да мине?

Офф, ooooh! верно....много съм умна  bowuu Забравих,че започнаха АБ  ooooh!

# 686
  • shumen
Яни,аз ти отговорих в другата тема.
Магнитче,браво на Лили.Дано е по-добре вече.
Светле,все едно за моя пишеш.В нас само викам обуе се,не ходи бос,ама кой ли ме чува.
Ние сме на камина и в нас гледам да е 22-23 градуса през деня,че като стане повече и ни е горещо на всички.За спане сме на 19-20 някъде,че на повече пък не можем да спим.Моето също много се върти и отвива и затова спи с леко ватирана пижамка през зимата.

# 687
  • На брега на реката
Лъки, колко ти е голямо детето? При по-големи деца рахита няма да мине само с едното обилно потене. Голямата ми дъщеря е на 7 и й се поти основно врата и главата. Възглавницата й става като осолена, побелява...и мирише на киселко  Mr. Green Така е от мн малка, и след като и аз си позволих да изкажа притесненията си към лл, отговорът бе физиологично  е. До организъм, до отделителна система и обмяна на веществата. Обикновено в пубертета се изменят нещата, но ако това не се случи, ще е по-скоро лично неудобство. Защото заради хормоните, потта вероятно няма да избива само по тила и ще е доста по-ароматна.

# 688
Ашия,  почти позна - в Украйна съм родена. Иначе, в Русия е адска жега в жилищата - едно 25-26 и все на отворени прозорци са. Нямат навик да пестят топло (ха-ха). Навън е по-студено, да, но пък боледуват по-малко. Особенно тези, които не са от европейската част - просто вирусите не виреят там.

Лъки, и Дани така се изпотява.И аз си мислех, какво ли не.. разбира се Simple Smile, но, стигнах до извода, че просто му е топло Simple Smile

Магнитче, оправяйте се  bouquet

Мамчета, като сме на тема гърло, Гранофурина от каква възраст може да се прилага при децата? Все забравят да питам педи, ей така, информативно.

# 689
  • София
Лъки, и двете ми момчета се потят много (обилно) около врата и главата - особено ако в стаята, в която спят е по-топличко. При тях е наследствено. Ти си питай за рахита педито - тя може да ти каже нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт