Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
-
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
-
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
-
Какво да правя, ако детето ми има температура и се оплаква от коремна болка?
-
Какво да правя, ако имам зъбобол?
)
Освен обилно потене, има и остатъци от сол около устичката, както и доста побеляло по дрехите -всичко това от солите. Освен това, има изоставане в растежа, мисля. АБе филмирала си се, просто някои дечица повечко се потят 

И зиме и лете съм все с олекотената завивка увита до ушите. В офиса също много мръзна, работата ми е на бюро по цял ден и като зависна на едно място все съм умряла от студ, вкъщи много не се застоявам на едно място, а като се движа ми е топло.
, деминерализацията я открихме преди няколко месеца.
, а дано! Ами и на мен ми развиваха теориите, че от кърмата си взима всичко в достатъчни количества, почти 2 години я кърмих, а след 2г започнах да включвам разни млечни, освен това ѝ приготвях разни неща с ХА мляко, ама ей на, цъфна със зъбите. Не че за зъбите няма и наследствен фактор, баща ѝ на 30 години нямаше собствен зъб вече, всичко е металокерамика, но все пак е препоръчително по някое време да пуснем изследвания. Тахан ядеше по едно време, но с нейната злоядост трудно можех да я накарам да изяде нещо, което не иска. Сега има известен напредък, но пак не е от най-ящните, а и вече яде всичко без единствено прясно мляко в чист вид.