Секс с непълнолетно дете навършило 14години -подсъдимо ли е ?

• 22 520
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
това което ме ужасява е ,че секс с дете под 16години по Бг законодателството е напълно законно.

И е така най-вероятно от времето преди Вие да сте навършили 16 години. Кое всъщност му е ужасното?

# 31
Ами аз не намесвам убийството изобщо,обяснявам какво ме е накарало да се замисля,а то е конкретният случай.Каквото ще  се окаже конкретно не ми е особено любопитно,това което ме ужасява е ,че секс с дете под 16години по Бг законодателството е напълно законно.

Разбирам, но не смятам за уместно да се намесва трагедията.
За другото - не е само по бг законодателството и не е от днес. Възпитавай детето си в моралните норми, които смяташ за правилни, законно, незаконно, идеята е да не се случва в крайна сметка.

# 32
[quote Възпитавай детето си в моралните норми, които смяташ за правилни, законно, незаконно, идеята е да не се случва в крайна сметка.
[/quote]

Разбира се ,това е от първостепенно значение,но някак си щеше да ми е по спокойно,ако похотливите чичковци знаеха ,че ще хлопнат белезниците ,ако задяват 15 годишни...от съученички на дъщеря ми знам ,че такива дебнат като болни хиени по чатовете,нямат търпение да им се върже някой за да си кажат репертоара Whistling и даже снимки пращат

# 33
  Хм.  Веднъж участвахме в една тема тук с някой от пишещите и в тази, и се оказа, че доста съфорумки са живели с мъже, някои и с настоящите такива, от 16 годишни. Като мъжът е бил на 28-30 примерно. Те не разбираха какво нередно има в ситуацията и има ли нещо нередно въобще.
  Така че явно често се е срещало и се среща.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 12:28 от Iris04

# 34
Колко 15 годишни дечица задяват похотливите чичковци и пускат интересни снимки в интернет.

# 35
Колко 15 годишни дечица задяват похотливите чичковци и пускат интересни снимки в интернет.
Не знам,а  ти знаеш ли колко са? Ако има такива случаи-това какво означава-чичковците жертви ли са newsm78

# 36
Има такива случаи,разбира се.И не,не са жертва чичковците.Но и доста от днешните 15-годишни момиченца са морално деградирали.Аз на тези години дето се вика с кукли си играех още,а сега ги кефят маркови парцалки,телефони последен модел и возене по джипове.Въпрос на възпитание е може би.

# 37
Мъжете с пари най-вероятно да. Не може да не сте чували за "бунга-бунга" партитата на Берлускони. Мароканката дори беше почетен гост на най-големия австрийски бал. Е, вече беше пълнолетна, де.

# 38
Има такива 15 годишни. Винаги е имало. И 14 годишни момичета също-напълно зрели и готови.
Всяка от вас познава поне по една.
Преди нямаше интернет, та търсеха чичковците по кръчмите и бягаха от къщи. И сега бягат. Но сега е просто много по-лесно да си намерят белята или белята да ги намери..

Но такива момичета са малък процент от останалите .
Преди време тук се обсъждаше случаят на бебето, хвърлено в контейнер, на което майката беше 14 годишна ученичка.
Така че-има, има такива случаи...

# 39
Като прочетох темата  и се сетих за "Лолита" на Набоков.
По принцип и аз съм изумена от подобни връзки, но е факт, че ги има.

# 40
 Хм.  Веднъж участвахме в една тема тук с някой от пишещите и в тази, и се оказа, че доста съфорумки са живели с мъже си, някои и с настоящите такива, от 16 годишни...

Е, чак пък доста  Rolling Eyes коя е темата, нямам такъв спомен.

....някак си щеше да ми е по спокойно,ако похотливите чичковци знаеха ,че ще хлопнат белезниците ,ако задяват 15 годишни...от съученички на дъщеря ми знам ,че такива дебнат като болни хиени по чатовете,нямат търпение да им се върже някой за да си кажат репертоара Whistling и даже снимки пращат

О, не се притеснявай. Всичко зависи само и единствено от момичето. Тези, които се занимават с такива момиченца не са по изнасилванията. Ако твоето дете не тича при тях няма вариант да се случи нещо. Но ако го иска, проблемът не е в чичковците.
Онези по изнасилванията пък не подбират възраст, нито ги плаши закон, така че...

Както и много момичета сега. Но и тогава, и сега, и винаги е имало такива, които го правят. Както казва Герри, за щастие са изключения.

# 41
  • До хладилника, който обичам
това което ме ужасява е ,че секс с дете под 16години по Бг законодателството е напълно законно.

И е така най-вероятно от времето преди Вие да сте навършили 16 години. Кое всъщност му е ужасното?
Аз винаги съм мислела, че законовата възраст е 16 Rolling Eyes Явен пропуск в знанията ми.
Въпреки че виждам, че сме наредени до Албания, Австрия, Босна и Херцеговина, Естония, Германия, Унгария, Италия, Португалия и Сърбия, лично аз мисля, че 16 е по-нормална възраст. Дори и от гледна точка на елементарна отговорност и фактическо разбиране на последствия и взаимно свързани факти...

# 42
А 16 годишните младежи (момчета) ,какво правят?

# 43
     Бу, в моите детски години явно е била 16 години. Нямам възможност да проверя сега старите редакции на НК, но мисля, че промяната е доста стара.
     Друго е странно в нашия НК. Може да се прави доброволен секс с 14-годишна, но не може да се живее с нея (това е текста, по който съдят циганите):
Чл. 191. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Пълнолетно лице, което без да е сключило брак, заживее съпружески с лице от женски пол, ненавършило 16-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

# 44
  • До хладилника, който обичам
но мисля, че промяната е доста стара.
...аз вероятно нея помня или поне така си мисля, че беше едно време. Blush
Малко повече разбирам законодателствата на страните, където ако двете лица са под законовата възраст е ок, но ако единия е над нея, е насилие/блудство.
Но продължавам да мисля, че 14 е много ниска граница Rolling Eyes Особено комбинацията на 14 годишна с много по-голям от нея зрял мъж (връстници разбирам). Отивам да се редя в килера при консервите.

Общи условия

Активация на акаунт