VIP Brother - Сезон 7, Тема 9

• 93 796
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Благодаря ти, че не пропусна все пак да ни уведомиш. Много сме ти задължени.

Моля, радвам се че съм била полезна Simple Smile

Не виждам причина да се заяждате. Ако се отъждествявате с Кичка и поста, в който написах, че ме дразни го приемате като лична обида  Laughing "отидете да се прегледате"   Wink  Peace

С никой не се отъждествяваме и нямаме нужда от твоите препоръки, не разбра ли?

Истината е, че Кичка толкова отнесе в това предаване, и тенденциозно отношение от ББ ,и несправедливи хули, и просташко, каруцарско обиждане.... то какво ли не бе. Държа се изключително достойно и не си позволи да падне до същото ниско ниво. Така ,че от тук насетне каквото и да стане, ако ще в лицето да заплюе Гъмов пак ще си е в правото.

Неоспорима истина!  newsm10

# 931
Аз сега доглеждам от вчера.
Защо ББ не иска да покаже имало ли е някакви знаци от Кичка към Люси?  newsm78

Гъмов не се извини. Той не съжалява. Направи това с голям зор, защото се притеснява как ще го възприемат хората и най-вече детето му.

# 932
Бях забравила Кичка колко беше зле в музикална академия. Разбира се, когато обиждат нея нещата стоят по различен начин  ooooh!
http://gospodari.com/%D1%80%D1%83%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-video84721.html

И какво в другото шоу подарила 100 000 лева на Поли Генова, тук не знаела има ли награда  Outta Joint. Съвсем ни взе за мезе Кичето.
Мен лично след всяко предаване все повече ме дразни.

Номерата се раздават по азбучен ред - всеки път! Пак някой недоразбрал от фейсбук търси под вола теле.

Ето например третите номинации /2015-10-05/

Номерата за финала са:
Гъмов 17701
Джино 17702
Ернестина 17703
Кичка 17704
Кристина 17705
Люси 17706
Ритон 17707

Кичка се сърди на Гъмов за обидите ,ама като го гледам това видео в МА тя се държи почти по същия начин с Рут Колева
А може да е било и по зле.

# 933
  • София
Светлана Василева с шокорщи разкрития:

http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D … _campaign=traffic

накратко казано: глупости и почти нищо за ВБ. Sad

# 934
  • гр. Шумен
Няколко поста по-назад противници на Кичка обясниха колко е неправилно да се коментират професионалните качества на Звездите Е,Г и Р в шоу за характери ....и дъра - бъра.

Опс! Ама то било само за тях забраната! Кичка и семейството и може да ги дъвчем и предъвкваме и обиждаме за 1 и също нещо нон- стоп.
Линка, ако е за МА няма място тук.
Аз го написах и не се отказвам от думите си!
В обсъждането на МА пак става въпрос за лични дрязги, попримесени с борба на егота от типа "аз съм пълнила нам кви зали". Така че пак не се говори за това става ли или не Кичка за певица, какви хитове има и т. н. Освен това, моля след като мои думи са използвани, да бъда цитирана къде точно пиша, че Кичка е бездарна или нещо от сорта.

Popule, в МА, Катя защитаваше Кичка като ментор на легендите, а Здравко като жури. И двамата държаха страната на поколението си, което е нормално. А защитаваха точно Кичка, защото тя имаше потенциала да стигне най-напред в шоуто от останалите легенди (Петя Буюклиева, Етиен Леви, Стенли и Коцето-Калки бяха останалите). Не мисля, че е ставало въпрос за парите. Peace

# 935
Аз сега доглеждам от вчера.
Защо ББ не иска да покаже имало ли е някакви знаци от Кичка към Люси?  newsm78

Гъмов не се извини. Той не съжалява. Направи това с голям зор, защото се притеснява как ще го възприемат хората и най-вече детето му.
Аз пък мисля, че Гъмов от този тип мъже,които като се  напият се сещат, че имат дете и се правят, че страдат, че са далеч от него. Иначе май му е по добре да няма ангажименти към детето.

# 936
  • София
Колко е голямо детето на Гъмов?

# 937
"Гъмов освен добър актьор е и горд татко на две детенца. Той има син на 10 години и по-малка дъщеря. Макар и само на 10, наследникът му вече е прочел цялата гръцка митология и повече книги от Моника и Светлана взети на куп, сподели Гъмов." Пише го под едно видео на Вип Брадър.

# 938
"Гъмов освен добър актьор е и горд татко на две детенца. Той има син на 10 години и по-малка дъщеря. Макар и само на 10, наследникът му вече е прочел цялата гръцка митология и повече книги от Моника и Светлана взети на куп, сподели Гъмов." Пише го под едно видео на Вип Брадър.

Аз мисля ,че Гъмов има само един син -Иван
Не знам да има две деца, но може и така да  е

# 939
Дори и да е така, можем само да кажем браво на майката, не и таткото  Mr. Green

# 940
  • София
то така звучи с тези митология, сякаш Гъмов е чел всяка вечер на детето.

# 941
  • София
Аз все за едно дете чувам.  Rolling Eyes

# 942
Кичка се е държала също като Гъмов. ooooh! Там се е чувствала велика, подкрепяна и е показала себе си. Във ВБ я игнорираха и не я величаят, затова мълчи. А аз реших, че е възпитана. Спирам да ѝ симпатизирам.

# 943
Бреее,чак духове викат да питат за Кичка  ooooh! Joy

# 944
Тия са се сдухали.Викат духове.

Общи условия

Активация на акаунт