VIP Brother - Сезон 7, Тема 9

• 93 788
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Ню Йорк
Когато живеех в НЙ точно на най-големите селяндури децата не знаеха български. У тях в къщи се говореше само на английски. На въпроса ми към едно семейство защо не учат детето си на български те ми отговориха: Ние сме американци.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 2 221
Не ме чети, както аз пропускам глупостите ви Peace

# 2 222
  • София
Ее, почти ми стана жал за Ритон, само хора на тяхната възраст и отгоре ги поздравяват.Нямат ли млади приятели?

Е вече имат.... Светлето- тъпото, Гъмов-пияндето, Ерна-мърлата и още други чак до 15. hahaha

# 2 223
  • София
Аз се чудя тя на 80 дали пак ще е с такова деколте. То шоубизнес ала-бала, но това не е ли малко прекалено и за Сашка Васева.

Е, на 80 ще ги замята на гърба, като шалче  smile3532

Ох!  smile3521

# 2 224
Тази Колтуклиева прилича на червеите от рекламите на domestos

# 2 225
Здравко: "Ние спазваме правилата." - явно басовете нищо не значат.

# 2 226
На мен някои от приятелите на Кичка ми изглеждаха сякаш не са ѝ много близки, сякаш рецитираха назубрен текст.

На Здравко леля му преигра с "те останаха в България".

# 2 227
Пропуснах видеото за Кичка.И брадърите ли гледат студиото?

# 2 228
  • София
Joy Но им отговаряш всеки път... явно ни чувстваш по интуиция... колко мило...  Mr. Green

# 2 229
Атиа как така не се изявява,? Или влиятелните бизнесмени са я купили.

# 2 230
  • София
отказвам да гледам и слушам лели, отдавна влезли в критическата. Ръсят глупост след глупост. Имах глупостта замалко да цъкна на брадъра, и отново изчезнах. Предаването е толкова скучно, голямо разтегляне, голямо чудо! Само ми губат времето!

# 2 231
Koга дадоха дъщерята на Кичка??? Аз сляпа ли съм? Не видях! А не съм спирала да гледам!  Shocked Crazy  newsm78

# 2 232
  • София
Когато живеех в НЙ точно на най-големите селяндури децата не знаеха български. У тях в къщи се говореше само на английски. На въпроса ми към едно семейство защо не учат детето си на български те ми отговориха: Ние сме американци.  #Crazy #Crazy #Crazy

А дали си даваш сметка, че бащата на това дете не е българин и самото дете не живее в България? Даваш ли си сметка, че в техния дом се говори на английски, защото бащата на момичето (и съпруг на Кичка) не знае български? Защо сравняваш семейството на Кичка, което е смесено, с това на българи, живеещи в САЩ, които се американеят? Thinking Злобничко си е това, да знаеш. Wink

# 2 233
Joy Но им отговаряш всеки път... явно ни чувстваш по интуиция... колко мило...  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 2 234
Koга дадоха дъщерята на Кичка??? Аз сляпа ли съм? Не видях! А не съм спирала да гледам!  Shocked Crazy  newsm78
Дадоха я за пет секунди.  Peace По-добре щеше да поздрави майка си на български, а не на английски.

Общи условия

Активация на акаунт