VIP Brother - Сезон 7, Тема 9

• 93 788
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 295
Ох, не мога - ш'си кажа: Мая Бежанска / която обожавам / се оказа неграмотна. Sad
"ОБИЧАМТЕ ГЪМИ"
Направо ме убиват тези хора.

# 2 296
  • Ню Йорк
Гъмов бил пример за подражание. Rolling EyesОтивам да си сипя едно питие.

Друго нещо е Кичка да е пример за подражание - вдигаш крака цял живот на богати чужденци и си подреждаш живота генерално  ooooh!

# 2 297
  • Бургас
Да не забравите и цигарите.Трябва хубаво да се опушим.

# 2 298
bg mami,bg babi,bg leli,bg macki...взех да се уригвам от лицемерие,да не говорим,че не обичам да ме правят на глупак Laughingстига мазнотия,бе Joy

# 2 299
  • София
На финала Гранде театро Петручели!  Grinning

Кога ще почнат илюминациите?  newsm78

Поне да беше градне, пък то! Очаквам да започнат "батеее, айде, бе, батеееее, дай два левааа, жината вкъщи раждаааа, десет дица гледааааам"

# 2 300
  • София
Аз две.
Е, закъснявате, бе.... аз му подражавам вече 1 месец с червено...   newsm44

# 2 301
Аз не чух Преса да казва, че е  влюбена в Гъмов. Защо непрекъснато злоупотребяват с това, даже няколко пъти го повториха. Тя каза, че го чувства като приятел, дори не излезе да я изпрати, както Джино

# 2 302
Ох, не мога - ш'си кажа: Мая Бежанска / която обожавам / се оказа неграмотна. Sad
"ОБИЧАМТЕ ГЪМИ"

На мен ми е професионално изкривяване и веднага ми направи впечатление това, ама викам - ще си трая  Blush

# 2 303
Кво реве родата, се едно звиздите 3 месеца са копали кладенци у Индия гладни и  жадни

Ся...ку тряя да бъда честна, някой от мойта рода, ако отиде някъде за две месеца, ще умра от радост, честно! Особено ако накрая ми се прибере с 100 000 лв.
  Mr. Green Mr. Green даааа

# 2 304
Да не забравите и цигарите.Трябва хубаво да се опушим.

Като Ерна....какво им е продуктовото позициониране за тютюна? Коя марка цигари пушат? Whistling

# 2 305
  • София

Друго нещо е Кичка да е пример за подражание - вдигаш крака цял живот на богати чужденци и си подреждаш живота генерално  ooooh!

Ами по добър ще е примера, отколкото да го раздаваш кварталният, пропаднал, пияница т.е. Гъмов! Mr. Green

# 2 306
"ОБИЧАМТЕ ГЪМИ"

Сериозно ли? Shocked Видях я, че пише нещо, но въобще не разбрах какво е. Confused

# 2 307
"ОБИЧАМТЕ ГЪМИ"
Май каза "упс" заради сливането , но не съм сигурна, аз също се разочаровах Sad , обичам я, или да напиша обичамя Laughing

# 2 308
  • София
"ОБИЧАМТЕ ГЪМИ"
На мен ми е професионално изкривяване и веднага ми направи впечатление това, ама викам - ще си трая  Blush
Не трай... ограмотявай ни...  Peace Hug

# 2 309
Аз не чух Преса да казва, че е  влюбена в Гъмов. Защо непрекъснато злоупотребяват с това, даже няколко пъти го повториха. Тя каза, че го чувства като приятел, дори не излезе да я изпрати, както Джино

Те още в понеделник отрекоха да има нещо при въпросите на зрителите

Общи условия

Активация на акаунт