Дисниленд Париж - тема 2

• 95 750
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
ние бяхме с билети от сайта, те са електронни и абсолютно никой не са гледали като име.

# 106
  • София
Не нямат право да откажат да букнеш по тяхна оферта.
Първоначално когато се обадих се опитаха да ми оферират за това за което питах почти двойна цена. Затворих и се консултирах с Милето. Тя ми потвърди, че спокойно мога да използвам офертата и да обясня просто, че искам да ползвам тази от френската страница.
Цитат
Спокойно се обаждаш по телефона и директно заявяваш, че I want to use the cross over offer in the french Disney site.
При вторият ми опит за резервация по телефона направих точно както тя каза, само където отново ми обявиха по-телефона малко по-висока цена от очакваната вместо 703 плюс 20 евро или към 725 -> 785 евро. Обърнах внимание на това и след проверка потвърдиха, че е тяхна грешката, гледали за май месец, не за юни и коригираха сумата на тази която и аз виждах в сайта плюс 20 евро такса за които бях предупредена, че няма как да се избегнат.
За мейла с резервацията ме предупредиха по телефона, че ще е на френски и че ще трябва да го разпечатам, както и че ще пристигне малко по-късно на електронната поща. Дръпнаха си аванса, както и получих мейла малко по-късно. Очаквам по-късно да дръпнат и остатъка от сумата.

Белинда, прочетох в другата тема, че те интересува началото на април -
ето тази оферта е тогава за теб - http://idf-parc.disneylandparis.fr/offres/promotion-sejour-disneyland.html
Но тъй като е по-наблизо явно цените става по-високи. Поразгледай и прецени.
Трябва да видиш и за самолетни билети, принципно месец и половина преди полет са горе долу най-ниски цените.
Аз защото не исках да чакам повече резервирах от Солун и ще комбинирам полета с почивка в Гърция преди това Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 23:22 от Aila

# 107
  • София
Не нямат право да откажат да букнеш по тяхна оферта.
Да, това вече звучи по-нормално.  Не мога да опиша как зяпнах, като прочетох това за проверките в старата тема. Такава дискриминация...
Хайде, ако ни се наредят работите, живот и здраве, идвам в другата тема да ви тормозя с избор на апартамент в Париж Grinning Понеже Дисни ми е морковът, с който примамвам домочадието, за да издържи 2-3 дни ходене в града.
Още веднъж благодаря bouquet

# 108
Интересувам се някой посещавал ли е Дисниленд за коледа или нова година и какво по-различно е тогава. В смисъл би ли било едно прекрасно развлечение за децата пък и защо не за нас възрастните. Сигурно е много добре украсено има паради, както видях в ю туб, но въпросът е дали атракционите е възможно да се ползват и в хотелите на Дисни/разбирай най-ефтиният-Санта Фе/ е достатъчно празнично.

# 109
роля играе денят, ако имате възможност за седмичен ден, вместо събота и неделя. Не е нужно да е фиксиран ден, нашите билети бяха с валидност от 1 година, просто бяха за мини датите, има 3 варианта на дати и сезон, честно казано за фиксиран ден не съм гледала аз лично, защото купихме мнг рано билетите и искахме на място да видим кой ден да изберем. И всичките 5 дни, в които бяхме валя из ведро, само 1 ден не валя и го уцелихме да сме в Дисни тогава. Добре се получи.
За мен 2 парка в един ден с дете, макар и на 11 си е бая набързо да видиш нещата. Ако може 2 дни, щом идеята ви е за 2-та парка.
Ние с нашите малки момиченца изобщо уолд дисни студиос не го имахме в плана. И по-добре. Те искаха най-вече на кароселчето с кончета да се возят...за 50 евро си е направо..хаха Joy
Josefin благодаря, че ми обърна внимание  bouquet Да очевидно може да се възползваме от тези Billets MINI avec jours de restriction - 47 евро за възрастен за 1 парк и 40 евро за дете, за нашите дати са ОК, няма рестрикции. В този вариант вече може да решиме и още един ден да посветиме на парка, ако пък не стигне времето Wink До колкото разбирам билетите са за един от парковоте по желание, така че може да ги разделиме ако решиме 2дни. Дисни Студиото ли е с по-вече атракциони, за да избереме него първо, а после другия ако решиме? Там е и парада ако правилно се ориентирам.

# 110
  • На планетата Земя
А вярно ли е, че билетите през френската страница са само за французи  и че на касата искат документи за самоличност Rolling Eyes Почетох това в старата тема и...се разколебах дали да купувам такива. Наистина съм зле с френския, никого не бих заблудила Laughing А са ми казали "бонжур", а са ми анулирали билетчетата hahaha

Абсолютно невярно, както са казали и момичетата по-горе. Смело ползвайте всички оферти, предлагани от Дисни, пък дори и от финландския им сайт, ако той е най-евтин.

Аила, благодаря ти за включването, нещо ми е много заето тези дни, време за нищо не остава.

Domino25, посещавали сме Дисниленд преди Коледа. Посещение на самата Коледа или Нова Година аз не бих си причинила. Тогава има страшно много хора, страшни опашки, фраш до дупка.

Коледа в Дисни започва началото на ноември всяка година и продължава до около 6 януари на следващата. Коледа означава - уникална украса навсякъде ( и в хотелите - коледна украса на Санта Фе съм показвала във фейсбук), коледна музика и настроение навсякъде, коледен парад, коледен Дисни Dreams, коледно представление в театъра, танци на принцесите на откритата сцена и какво ли още не. Така че човек може да се зареди с коледно настроение и по друго по-спокойно време. За нас идеалният период е края на ноември, началото на декември. Тогава коледната програма е в разгара си (някои неща стартират около 15 ноември, а не на 7 ноември), а в парковете е спокойно и за почти нищо не се чака.

На самата Коледа и Нова Година в ресторантите, разбира се, има празнични обяди, вечери. Те се плащат допълнително и са доста по-скъпи.

Миши, Дисниленд Парк е с по-традиционните атракции, влизате задължително първо в него. В него са парадите.

# 111
А вярно ли е, че билетите през френската страница са само за французи  и че на касата искат документи за самоличност Rolling Eyes Почетох това в старата тема и...се разколебах дали да купувам такива. Наистина съм зле с френския, никого не бих заблудила Laughing А са ми казали "бонжур", а са ми анулирали билетчетата hahaha

Абсолютно невярно, както са казали и момичетата по-горе. Смело ползвайте всички оферти, предлагани от Дисни, пък дори и от финландския им сайт, ако той е най-евтин.

Аила, благодаря ти за включването, нещо ми е много заето тези дни, време за нищо не остава.

Domino25, посещавали сме Дисниленд преди Коледа. Посещение на самата Коледа или Нова Година аз не бих си причинила. Тогава има страшно много хора, страшни опашки, фраш до дупка.

Коледа в Дисни започва началото на ноември всяка година и продължава до около 6 януари на следващата. Коледа означава - уникална украса навсякъде ( и в хотелите - коледна украса на Санта Фе съм показвала във фейсбук), коледна музика и настроение навсякъде, коледен парад, коледен Дисни Dreams, коледно представление в театъра, танци на принцесите на откритата сцена и какво ли още не. Така че човек може да се зареди с коледно настроение и по друго по-спокойно време. За нас идеалният период е края на ноември, началото на декември. Тогава коледната програма е в разгара си (някои неща стартират около 15 ноември, а не на 7 ноември), а в парковете е спокойно и за почти нищо не се чака.

На самата Коледа и Нова Година в ресторантите, разбира се, има празнични обяди, вечери. Те се плащат допълнително и са доста по-скъпи.

Миши, Дисниленд Парк е с по-традиционните атракции, влизате задължително първо в него. В него са парадите.

Благодаря,
започвам да се оглеждам за пакетни оферти от сега за края на ноември, началото на декември, но и за евтини полети трябва да гледам, те Уиз са на половина с цените, но пък бове е много отдалечено и по-скъп е шатъла за съжаление. Вие на какви цевни намирате билети за самолет и с кой превозвач, споделете ако обичате.

# 112
  • На планетата Земя
Последният път летяхме с Луфтханза, с прекачване през Мюнхен, ранно пристигане, късно тръгване с цел да се използват максимално дните в парковете. Билетите купих рано, май месец, 3 бр. струваха 1250 лв.

# 113
  • София
При мен стана доста сложно пътуването, но иначе цените пък ми ставаха космически, а и не ми се изчакваше повече за да не изпусна и офертата от Дисни.
Имам билети от Райънеър, само че с полет от Солун до Буве, тъй като от там ми излизаше най-евтино. Цената на която ги купих е 430 евро отиване и връщане за петима човека. Пада се по 43 евро билет в една посока. Преди това ще сме смедмица на море в Гърция, като колата ще ни чака на летището в Солу Резервацията за Дисни ми е за ранчото, така че планът е да вземем кола под наем от Буве и с нея да се предвижим до Дисни хотела и след това да пътуваме до Дисни всеки ден.
За съжаление набелязаният в аирбнб апартамент за Париж отпадна и все още не мога да си харесам нов...

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:54 от Aila

# 114
  • На планетата Земя
Aila, страхотна организация, шапка свалям!  Flutter Hug
Ще бъде страхотно пътешествие, нямам търпение да тръгнете!  Mr. Green

# 115
Билетите от Уиз за 3мата от София купих за  440 лв с 1 голям салонен багаж и с картата членство, т.е билетите и багаж са 330 лв Simple Smile.  Освен ако няма промоция на редовните линии, струва ми се, че даже и с неудобният шатъл пак ще има доста разлика. Peace

# 116
  И от мен,глас за спокойно ползване на френския сайт!Имам платена и потвърдена резервация,направена он-лайн,за 3дни пасове/вход ,2н.,в Дисни хотел.Едното дете,под 12г.е безплатно.Ако не бях чела темата,директно щях да букна от немския сайт(как да се сетя ,че има и др.варианти?😊),а разликата в сумата е голяма! Още веднъж благодарности!!! bouquet   След месец,сме в Дисни,ще разказвам! Grinning                  Програмата за март,в началото на месеца ли да я търся?

# 117
  • На планетата Земя
Roo Roo  Hug

Програмите обикновено са от събота до петък. Вие ще хванете две програми. Излизат около ден преди това.
Първата ще се опитам да я кача веднага след излизането на познатото място.

# 118
  Благодаря,Миле! HugЩе следя!

# 119
Здравейте дами,

Въпросче и от мен. Тъй като само за един ден ще можем да посетим Дисниленд дали си заслужава да плащаме билети и за двата парка, в смисъл ще има ли време да ги разгледаме newsm78

Благодаря предварително bouquet

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт