Дисниленд Париж - тема 2

• 95 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • В друг свят...
Здравейте,
опитах се да изчета темата, но не успях да разбера някои неща.
Така, заминаваме тази събота (основно Париж, на гости),но все пак един ден ще оставим за Дисни.
Билети за един ден посещение само онлайн ли се купуват или може на място (сериозни ли са разликите в цените)?
Предвид, че ще е доста хладно има ли значение  къде да отидем-парка или студиата (няма да имаме време за двете предполагам).
Не намерих и каква е разликата между Mini, Magic i Super Magic билетите.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 10:24 от alex_vt

# 526
  • На планетата Земя
Здравей, alex_vt!

Билети можеш да купиш и онлайн, и на място. Не мога да кажа дали има разлики в цените.

Ако сте само за 1 ден, влезте само в парка. И ако можете да избирате ден, идете от 11 ноември нататък.
На 11.11. започва коледната програма в парка, не е за изпускане.

# 527
  • В друг свят...
Благодаря Mileto! Както винаги се отзоваваш bouquet
На 11ти точно можем да идем, на 12-ти се прибираме.
А за разликата между Mini, Magic i Super Magic билетите някой може ли да обясни? В единия сайт даже нямаше инфо какъв е билета-вероятно мини. В чудене съм дали да ги взимам сега или като отидем.

ПС тъкмо разрових официалния сайт и там пише, че за 11 точно билетите не важат. Това значи, че не мога да ги взема онлайн предполагам  Thinking https://my-disneyland.disneylandparis.co.uk/content/GB/EN/Neutra … e-tickets-STR.jpg

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 12:12 от alex_vt

# 528
Само да кажа, че 11 ноември е официален празник в Белгия, а мисля и във Франция, и тъй като се получава дълъг уикенд, може да е малко по-пренаселено от обичайното.

# 529
А за разликата между Mini, Magic i Super Magic билетите някой може ли да обясни? В единия сайт даже нямаше инфо какъв е билета-вероятно мини. В чудене съм дали да ги взимам сега или като отидем.

ПС тъкмо разрових официалния сайт и там пише, че за 11 точно билетите не важат. Това значи, че не мога да ги взема онлайн предполагам  Thinking https://my-disneyland.disneylandparis.co.uk/content/GB/EN/Neutra … e-tickets-STR.jpg

Разликата е в това, на кои дати можеш да влезеш с него. Виж календара във линка. За 11 ноември ти трябва Magic Flex

# 530
  • В друг свят...
Благодаря Neuromancer и Nedinka!
Явно ще е на 10-ти.
Аз си мислех че разликата в билетите е за самите атракции(мини-само за някои атракции,а супер меджик за всички)
Ако до утре се сетя още нещо пак ще питам  Embarassed

# 531
Понеже всички съветват ако няма време за двата парка да се види само основният парк, аз не съм на това мнение. Зависи колко са големи децата. Според мен Студиото е по-подходящо за по-големи деца, Дисни паркът за по-малки. Това е мнението и на децата ми, които казаха, че ако някога пак отидем няма изобщо да влизат в "бебешкия" парк. Иначе без съмнение и в двата парка е вълшебно - стига човек да има време да ги обходи Wink

# 532
  • София
Аз съм на същото мнение като shimbite, но може би защото прекалено много атракции бяха затворени в Дисни парка юни месец, когато ние бяхме там.
Но определено на цялото семейство ни беше по-интересно в студиото и намерихме повече неща с които да са забавляваме там.

# 533
  • София
Здравейте, на сайта в момента предлагат оферти с 20 и 25 % намаление и полупансион за пристигане преди 28.03.2017 г. Дали ще пуснат нещо подобно и за май месец, ако някой има наблюдения?

# 534
Май месец при всички положения ще бъде пос-къпо защото сезонът е друг, но винаги има оферти, трябва да следите. Обикновено три месеца преди да отидете ги пускат (ако греша някой да ме поправи...)

# 535
Май месец при всички положения ще бъде пос-къпо защото сезонът е друг, но винаги има оферти, трябва да следите. Обикновено три месеца преди да отидете ги пускат (ако греша някой да ме поправи...)

Не грешиш, мисля. И на мен така ми казаха от туроператора, който обикновено използвам.

В интерес на истината обаче аз получих едни оферти на мейла си с намаление 40 % за пристигане до 28 март. Та се замислих дали има някакво значение страната, от която правиш/си правил резервация - аз от Белгия я правих и адреса, който бях дала като адрес на живеене, също беше белгийски

# 536
  • На планетата Земя
Да, офертите във всеки един момент за всяка страна са различни. Затова трябва преди резервация да се прегледат всичките и да се избере най-изгодното.

# 537
  • София
Здравейте, догодина смятаме да отидем до Дисниленд. Първоначално мислехме да е за рождения ден на малкото ни дете /родено е началото на август 2009/, но май тогава е "топ сезон". Можете ли да ми кажете кога е най-добре да се отиде? Иска ми се да не е най-скъпия сезон, но и да не е лошо времето.

# 538
Понеже чета всякакви глупости сега ще споделя кога е най-добре да отидете в Дисниленд - на първия учебен ден за Франция:))) Бяха писали, че даже за Немо нямало опашка тогава Joy Предполагам единствено, че самолетните билети по това време ще са  #Crazy

# 539
  • София
Идеята не е лоша bouquet. Води се среден ценови сезон и има голям шанс времето да е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт