Дисниленд Париж - тема 2

• 95 731
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Всяка вечер

# 631
# 632
Това е едно от най-красивите неща, които съм виждала през живота си. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
  • Пловдив
Ние присъствахме на парад, без заря и беше в 17ч.през юни. Изключително красиво,грандиозно и магично представление. Може би го правят и в други часове, ние попаднахме случайно.

# 634
  • София
А бихте ли ми казали от колко часа започва и къде точно се провежда вечерното шоу?

# 635
Парада е от 17 ч всяка вечер минава по улиците, върху платформи с много музика из целия парк. Идеално време да се ходи на любими атракции, защото няма хора.
Вечерното шоу започва в часа в които затваря парка и е върху замъка в центъра на парка. Той е с музика и замъка се ползва за екран, върху него се прожектира история, а накрая има и заря. След края му всички се приканват да напуснат парка.

# 636
  • София
Много благодаря за светкавичния отговор,защото сега тръгваме натам  Simple Smile
Имам и последен въпрос:Фаст пасът по веднъж ли може да се полза или по неограничен брой пъти?

# 637
  • На планетата Земя
Ето информация за fast pass системата:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=15097504593336 … =1407212232920852

Радвам се, че скоро ще се потопите в света на магията!  Peace
Насладете се на всичко, ще сте едни от последните посетители, които ще видят парада и нощния Disney dreams в сегашния му вид. Паркът е в разгара на подготовката за 25 годишнината, всичко е в синьо-сребристо, празнични знамена и какво ли още не.

# 638
Еха, моля те като се върнете да качиш снимки да видим, как изглежда парка.

# 639
  • Пловдив
Паркът е в разгара на подготовката за 25 годишнината, всичко е в синьо-сребристо, празнични знамена и какво ли още не.

липсваш в темата  Hug

# 640
  • На планетата Земя
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Колко мило, blekuta!

Бях страшно заета последните седмици, много ми беше уморено и трудно се концентрирам върху други теми. Извинявам се и ще се поправя!

Ще погледна назад в темата, ако нещо е изпуснато/на нещо не е отговорено.  Hug

Допълвам:
Прочетох ви. Мисля, че всички сте вече страхотни Дисни експерти! Според мен нищо не сме пропуснали.
Ако важен въпрос е останал без отговор (и аз го знам), пишете пак.

В момента е излязла програмата за затворени атракции и работно време до 14.6.
На тази дата ще са затворени само It's a small world + Pirates of the Carribean.

Star Tours и цялата ремонтирана зона отвяря врати на 26.3.2017
Space Mountain: Mission 2 с нова  star wars тема отваря на 7.5.2017

Въобще в парка тази година ще е ЛУДНИЦА от нови неща и хора. Малко ми е жал за посетители, които ще отидат в Дисни за пръв път. Има големи очаквания за събитията околко годишнината и оргомна тълпа сдържащи се (заради многото ремонти и обновления) посетители (иначе редовни) ще се изсипят в парка.

Ето визуализация на един слънчев съботен ден 12 часа на обяд  Mr. Green

Ето и новите украси на лампите по Main Street. Който ще ходи скоро, може (освен всичко останало  Crazy ) да обърне внимание на лампите  - на всяка Зън Зън (Тинкърбел) е в различна поза, много е сладка и нежна!

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 17:08 от Mileto

# 641
  • София
За crocket ranch пише, че няма шатъл до парковете.Как може да се придвижиш?

# 642
  • На планетата Земя
Само със собствен автомобил, там нощуват семейства, дошли до Дисниленд с колите си.

# 643
  • София
Боже каква лудница е в парка  Crazy не ми се мисли какви ще са опашките по атракциите. Ние имахме супер късмет миналия септември - имахме доволно време и доста добре го оползотворихме (само дето две от влакчетата не работеха, иначе щеше да е пълно щастието).

Де факто от кога почват празненствата? Сега гледах, че от този уикенд май почва новата програма. Сигурно и тя ще е прекрасна. Но май ще е добре, който не бърза да посещава Дисни или да повтаря, да поизчака малко. Аз си мечтая пак да отидем - толкова щастливо се чувствах миналата година  Blush Blush Blush като малко дете. Но така или иначе сега preggo и има други неща на дневен ред, и все пак нищо не пречи да си мечтая и да проверявам  Mr. Green

# 644
Здравейте! Ето , че не остана Party Във вторник (28.03) летим за Париж. Все още, обаче имам въпроси. Ако някой може да ми отговори, ще съм много благодарна!
Първият ми въпрос е : толкова ли е наложително да се правят резервации за ресторантите? От сайта постоянно ми изпращат насоки как да си планирам престоя в Дисни и много настояват за тези резервации. А на мен ми е трудно така да планирам обяд и вечеря. Искам в движение да решаваме кога и къде. Също, искам да попитам кои са най-добрите места за хранене? Нещо мааалко по-здравословно Grinning
Вторият въпрос: Дали има някъде там магазинче с бебешки пюрета? Не ми се слагат в куфара. Бебка сега я захранвам и  и правя домашни пюрета, но за там няма как. Тя все още яде по много мъничко, но все пак не знам дали да рискувам 5 дни само на кърма. baby_neutral
Май имаше още нещо, но като се сетя пак ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт