Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Hug

На тази снимка се вижда как Туба прилича на своята майка,
жестовете им са еднакви.ето от къде  е у Туба жеста с ръка на шията.

Скрит текст:
на этих фотках заметно как Туба похожа на свою маму ,
 жесты одинаковые ))))особенно на первой фотке - вот откуда у Тубы жест руками к шее ))))

Линка Hug извинявам се ,че не се отваря линка,
слагам ги в скрити,защото са ми трили постове,че не
може да има нещо на чужд език.Навсякъде има  но както и да е.

Трябва всичко да се знае.     
Скрит текст:

Тук се лети,за да улови новината във въздуха ето  и
                летящите  птици отиват към Париж за новинка и снимка.

Приятна вечер.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 19:33 от vdleri Вичона

# 526
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Много и хубави снимки са излезли от летището, но...  Wink се надяваме и на още от тази дестинация.  Peace

Баги  Hug и на теб ти е харесала снимката, която и за мен е най-...

... много са ми сладки тези кукли Wink от малки са актриси и на тази снимка, и на следващата - с тези физиономии  Laughing

И Мая, и Топрак  Wink сякаш вече започнаха да свикват с интереса към тях - насочените камери и микрофони, вече не ги плашат  Simple Smile

# 527
  Ферзан веднага се отзова.

Може би ще е тук вечерята на гостите.

П.П.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:20 от sabina_k

# 528

Значи, по-често да мрънкам Wink
Сабинка, това от снощната церемония по откриването ли е? Или пак са на опера Wink

# 529
Привет Hug

https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/12307740_1660172914261155_2090869583_n.mp4?efg=eyJybHIiOjcwMywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoidjNfNDI2X2NyZl8yM19tYWluXzMuMF9zZCJ9&rl=703&vabr=391&oh=defca4dd431ddc3e5370d9b73415ec9a&oe=5658C446

# 530

Значи, по-често да мрънкам Wink
Сабинка, това от снощната церемония по откриването ли е? Или пак са на опера Wink

Не. Преди час-два ви сложих линк към снимка на Триумфалната арка, което означава, че вече е пристигнал в Париж. Вчера пусна афиша на фестивала и ми потвърдиха, че ще ходи на фестивала, и снимка от Рим - фонтана Треви. И вече чакахме, кога ще се появят.
Ето две от снощи.

# 531
Сабинка, понеже пусна със снимките с ФЙ и менюто от  вечерята, реших, че са присъствали Peace А Триумфалната арка я видях, но как да разбера от нея кога е пристигнал Embarassed

https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/12307740_1660172914261155_2090869583_n.mp4?efg=eyJybHIiOjcwMywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoidjNfNDI2X2NyZl8yM19tYWluXzMuMF9zZCJ9&rl=703&vabr=391&oh=defca4dd431ddc3e5370d9b73415ec9a&oe=5658C446
Водещата казва, че в следващото предаване звездата на Турция, ще говори за личния си живот. Туба затова е толкова широко усмихната.

# 532

Баги  Hug и на теб ти е харесала снимката, която и за мен е най-...

Цвети Laughing

Напомни ми на тази снимка:

към която Онур е възкликнал: "За щастие са две!"

Ето я чаканата снимка от Париж:

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:06 от Bagi

# 533
Здравейте малко посред нощите, момичета

Тази седмица всеки ден е изпълнен с новини и снимки за момичето ни.  thumbsup
Скрит текст:
А аз точно сега не мога да съм много в час с всичко случващо се около нея Sad  Но това  ще отмине . До тогава ще съм предимно чукча читател Mr. Green
А вие сте  отразили всичко ново около нея на мига Peace  Така, че  благодаря на всички ви, че всичко, което касае Туба, фамили, и партньори го намирам тук, събрано на едно място. Вичи, Саби, Цвети, Баги, Линка, Надин, Злати, Рали
/ако някоя съм пропуснала е неволно Peace/

От лавината снимки от летището ми направи впечатление и тази снимка Peace

В началото си помислих, че мъжа с когото Туба си говори и се усмихва е някой от репортерите.  Rolling Eyes Но после в поредицата от снимки се вижда, че си е обикновен пътник. Може би й е казал нещо хубаво за децата и/или за нея, защото и майка й има лека усмивка на лицето Peace

Колко дни ще е продължи "Дните на турското кино" в Париж? Предполагам, че освен в киносалона Туба ще се поразходи с децата и майка си из любимия си град. Дали няма да изскочи и някоя фенска снимка ? newsm78

Баги  Hug и на теб ти е харесала снимката, която и за мен е най-...

Цвети Laughing

Напомни ми на тази снимка:

към която Онур е възкликнал: "За щастие са две!"

Ето я чаканата снимка от Париж:

Баги  newsm47  smile3521
Успяла си и да я хванеш новата снимка още в полет. Дали са в турското посолство? newsm78

Понеже днешния ден е преминал под пороя от снимки на Туба с децата ми се стори подходящо да ви предложа нещо за четене  в тази насока - 19 ЗАПОВЕДЕЙ МАРИИ МОНТЕССОРИ ДЛЯ РОДИТЕЛЕЙ Peace

Скрит текст:

1. Детей учит то, что их окружает.

2. Если ребенка часто критикуют — он учится осуждать.

3. Если ребенка часто хвалят — он учится оценивать.

4. Если ребенку демонстрируют враждебность — он учится драться.

5. Если с ребенком честны — он учится справедливости.

6. Если ребенка часто высмеивают — он учится быть робким.

7. Если ребенок живет с чувством безопасности — он учится верить.

8. Если ребенка часто позорят — он учится чувствовать себя виноватым.

9. Если ребенка часто одобряют — он учится хорошо к себе относиться.

10. Если к ребенку часто бывают снисходительны — он учится быть терпеливым.

11. Если ребенка часто подбадривают — он приобретает уверенность в себе.

12. Если ребенок живет в атмосфере дружбы и чувствует себя необходимым — он учится находить в этом мире любовь.

13. Не говорите плохо о ребенке — ни при нем, ни без него.

14. Концентрируйтесь на развитии хорошего в ребенке, так что в итоге плохому не будет оставаться места.

15. Всегда прислушивайтесь и отвечайте ребенку, который обращается к вам.

16. Уважайте ребенка, который сделал ошибку и сможет сейчас или чуть позже исправить ее.

17. Будьте готовы помочь ребенку, который находится в поиске и быть незаметным для того ребенка, который уже все нашел.

18. Помогайте ребенку осваивать ранее неосвоенное. Делайте это, наполняя окружающий мир заботой, сдержанностью, тишиной и любовью.

19. В обращении с ребенком всегда придерживайтесь лучших манер — предлагайте ему лучшее, что есть в вас самих.

Суть педагогики   Монтессори заключается в девизе: «Помоги мне сделать самому».

Мария Монтессори - выдающийся итальянский ученый, врач-антрополог, педагог и психолог посвятила всю свою жизнь созданию специальной методики воспитания детей.

Работая с детьми, она постепенно пришла в выводу, что ребенок Сам является творцом своей личности. В нем изначально заложено стремление и энергия к САМОразвитию.

На сегодняшний день педагогика Марии Монтессори – одна из самых востребованных методик развития ребенка, в которой совмещено, казалось бы, несовместимое: свобода и дисциплина, увлекательная игра и серьезная работа.

Чудя се дали Туба и Онур спазват подобни принципи за възпитанието на момичетата  Rolling Eyes

Естествено не можах да устоя на тази лавина от снимки с ТМТ Whistling  Sunglasses

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 01:07 от kanti

# 534
Здравейте Hug
Поздрави за нощната смяна Hug

Мили приятели!
Пожелавам ви интересна и изпълнена с положителна енергия
 събота и нека цветята ви донесат слънчево настроение

За разсънване в съботната утрин

Какви сме в действителност:   Неуверени,  Уверени,  Самоуверени.
Скрит текст:
       Какви сме в действителност.
Подхождаме ли към живота и предизвикателствата с нужната увереност и самочувствие или се свиваме в своята черупка? Толкова много комплекси и стереотипи сме изградили, че понякога е непосилно трудно да изкореним чувството на неувереност от себе си.

Неуверен                         
Неувереният човек изгражда поведението си въз основа на това, което мислят другите.

Остава в зоната си на комфорт и избягва рисковете
и проблемните ситуации.

Работи да прикрие грешките си.

Отхвърля комплименти безцеремонно.

Неувереният човек често е песимист и вижда предимно
 своите недостатъци и негативите във всяка ситуация.

Уверен
Увереният човек уважава мнението на другите, но отстоява принципите си и това, в което вярва.    

Поема рискове, за да постигне повече.

Признава и приема грешките си като урок.

Приемат комплименти с достойнство.

Увереният човек е реалист и оптимист, опитва се да
 бъде обективен, като осъзнава своите недостатъци,
но се фокусира върху положителното.

Самоуверен
Смоувереният не уважава мнението на другите.

Поема неоправдани рискове и предизвиква проблемни ситуации.

Смята, че никога не грешки и винаги е прав.

Не се притесняват сами да си правят комплименти.

Самоувереният човек има нереална представа за своите
 качества и е сляп за недостатъците си.

Много често обаче самоувереността е поведение, с което се прикрива неувереност.

Хубав ден ,дами bouquet

# 535
  • Русе
Добро утро!  Hug

След вчерашните ни емоции покрай нашите момичета  Wink - днес започвам така деня  Grinning

Не мога да подмина веселите опашчици на Мая и Топрак  Simple Smile

... и този прекрасен колаж на Канти  Hug

Хубав да ни е денят, въпреки студа  Peace, а пък и дано ни го запълнят с още нова информация  Simple Smile

# 536
Добро утро!  Hug

Вчера богат урожай на снимки!  Simple Smile Има да ги повтаряме в различни варианти...

Ама как да се сдържиш пред тези прелестни ТМТ!  Heart Eyes

И Ферзан бей се отчете

Въпреки, че Туба явно няма да бъде на пеперудите, защото е заета с държавни дела - реклама и пропагандиране на съвременното турско киноизкуство по света и в частност в Париж

феновете не престават да се надяват на Златна пеперуда. Ще бъдат смешни и явно несправедливи, ако няма пеперуди за Туба, Енгин и двойката.  Peace Но както знаем, наградите не се връчват винаги справедливо, уви!  Sick

А Онур работи активно, и е лайкнал в инстаграм снимката на Туба и Ферзан Йозпетек. Peace

И, въпреки, че ми прилича тук на Мефистофел (не зная защо   Blush) всъщност Джансел е в ролята на Франкенщайн, доколкото разбрах, за театрално представление.  Peace

Желая ви приятен ден, и много хубави и неочаквано хубави новини!  Hug

# 537
Добро утро! Hug Hug Hug

Вчера имаше много снимки!Да видим днес с какво ще ни зарадват? Laughing

Саби HugБаги Hug,за новите снимки и инфо! Hug

Канти HugВичи Hug,за четивата! Peace

Цвети HugЛинка Hug

На тази снимка освен ФЙ,познах и Гюнгьор Байрак(крайната до Туба),игра в Перла в ролята на Шереф(майката на Мехмет/Къванч)!Женена е за французин от алжирски произход! Peace

Приятна събота,макар че при нас е дъждовна! bouquet

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 10:01 от Zlatina3

# 538

Привет, привет! Peace Hug

Чета за вълненията около "Пеперудите" и реших, че съм някакъв повреден фен Sad Embarassed Да кажа че въобще не ме вълнуват, ще е пресилено, но имам спомен от миналата година и чувството, че гледам наградите на "Пайнер" Blush Бедър до бедър, шарения до шия Wink Mr. Green

Затова предпочитам да си раздавам наградите сама Grinning Примерно на жена с къса коса, може с очила, но и да има червена чанта/почти като моята/ Joy Joy

Да си попитам, жената до Туба от снимката в Посолството, не играеше ли майка в "Перла"? Почти не го помня сериала, малко от него съм гледала.

Хубав ден на всички!  Hug Grinning

Злати, сега видях, че си писала за актрисата от "Перла"  Rolling Eyes Hug

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 10:12 от nadine1111

# 539
  Здравейте! Hug

Вече е прожектиран в Анкара "Джунглата" от Пътуващия филмов фестивал в Турция, подпомаган от  Kastamonu University. Някои очакват Онур и Cemre Kutluay да гостуват, ама дали?

Скрит текст:
Orman Ankara'da; @gezicifestival  kapsamında yarın 10:15'te Çağdaş Sanatlar'da. Bütün Ankaralıları bekleriz @AosOnursaylak @CemreKutluay

http://ankarasinemadernegi.org/en/festivals/21-gezici-festival/# … 1-gezici-festival

И снимка на Ферзан от нощен Париж - https://www.instagram.com/p/-n2HpNGIkr/

Хубав ден! Hug Довечера среща с някои в 20 часа по Нова телевизия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт