Пишат, че Топрак проявява интерес към микрофона...

благодаря за видеото.
Интересно какво си говорят. А Топрак май се страхува от полицейския контрол на летището и най-вече да се отдели от мама.

Сабина
Линка
Вичи
,благодаря за споделеното! 

Е, разбира се, не с всичко се свиква. Скенерът тревожи Топрак, както морето - Мая:
. А името си носи, не заради богатата зеленина, а заради скулптурата на Флора (римска богиня на цветята и пролетта) на отсрещния ъгъл.
Пък и така и така си ги имаме и то не откъде да е
, дано довечера поне се изкефят почти наживо на демонстративния му мач. Надин, Злати, Сабинка 
Врачка, та дрънка..
Направо ми идва да я предложа на някоя кабеларка, все пак 100% познаваемост си е нещо
Мога само да се посмея на теорията, че с него дава знаци на Мурат Й. 

това си беше очаквано
- видяхме микрофоните, а магазинните предвания са в събота и неделя, та... всичко е въпрос на време. Вярвам, че и превод ще излезе 

ще видим и от там инфото, пък за наградите... - разбира се, че ще се радваме, ако спечелят, но... ако пък други ги вземат -
аз поне няма да страдам. Не това ме задържа край Туба - стигат ми ролите и, допълнителните емоции около събитията с нейно участие 
има ново инфо
Ферзан бей добре се грижи не само за звездата на филма си, а... и за нейните фенове с полезна информация ( снимково
) 
като не разбирам - как да ги гледам, тоест...
дразня се, че схващам за какво иде реч и затова ще чакам превод ( тогава...
и повтарям даже)
Препоръчани теми