Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
 Ех, ще заобичам Ферзан бей Wink Харесва му да се снима и да споделя.
Туба изглежда и с него се е сприятелила, защото много свободно и естествено го прегръща на снимките, подобно на приятеля си дизайнер Рашид.

Линка, нищо особено не казва Зейнеб С. при представянето на Туба. Една от най-големите звезди, номинирана за Еми. Напоследък е играла в успешния КПА. Описват героинята й като силна и независима, но тя е надминала всички очаквания. Феновете й полудяли, когато тя се е влюбила в актьора О.С. и през 2011 са се оженили в Париж. Следващата година е родила близначки. Сега T. изживява мечтата си, защото е посланник на добра воля По памет.

Цитат

Аз мисля, че красотата е нещо...
Не красиво, а нещо интересно.
Нещо, което кара хората да искат да гледат.
То не е красиво. Хората ще изпитат необходимост да гледат, за да го разберат"

Туба е станала класик Wink Не си спомням тези думи newsm78  
PS Няма как да си ги спомням, защото го казва в интервюто. Wink

PS2: хубаво е, че обикновено по това време хората спят, та няма кого да объркам с редакциите си.

PS3:
4.
Зейнеб разказва,че като се е постригала се е почувстваласякаш е свалила товар...
-Как решихте да се пострижете?
-Не знам изведнъж. Отидох на фризьор и се постригах.
-Как се чувствате сега?
-Леко, Супер леко.
5
-Откъде идва вашата популярност?
-Не знам. Oбичам работата, която върша. Хората го чувстват от екрана, Това е причината.
-Вашата популярност се дължи не само на ролите, които играете, които са важна част, разбира се. Вашата ин-същност, не знам дали знаете, означава посвещавам, тъмна красота (или не чувам добре или е свързано с китайската ин-ян философия),,.
6
-Хубаво казано. Не знам, красотата е нещо интересно, Нещо много истинско. не нещо красиво, То кара хората да гледат.
-Много хубаво казано.То е нещо като: аз имам голям нос и казвам: аз искам да си запазя големия нос. Той е несъвършен. Няма проблем. Това, което казвате, че красотата е несъвършена...

7.
Т. Някой минава и ако тя е много красива или той е много красив, вие просто я поглеждате и няма защо да се обръщате, защото няма какво да гледате. Но ако има нещо наистина некрасиво, необходимо ви е да гледате, за да разберете.
- Хубаво.

После става въпрос за личния живот на Т. Тя разказва колко е романтичен - прави изненади, колко добър баща е, а за нея това е много важно. Как в началото са гледали сами децата си, дори без помощта на майка й. Искали да са си четиримата. Било е много забавно, но и наистина трудно. Как всичко са си вършили сами. Като всяко нормално семейство са - куче, деца, пазар...

Това засега от Майша и от мен.

Лека нощ Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 02:24 от Bagi

# 557
Здравейте Hug Момичета Hug от нощната смяна, Благодаря ви. smile3501
Баги, Hugза преводите, Линка Hugза цялостна дейност,
Цвети Hug Надин HugСабина Hug

Тихо започва неделя...Даже часовникът си е дал почивка и върти стрелките накъдето си поиска.Хубава неделя, приятели! Вашите незабравими мигове ви чакат днес!

Поредния Кинофестивал в Анталия се открива на 29.11.2015г   - така наречените турски Оскари.  Peace

Церемонията по откриванего ще се проведе в тази култова    сграда,
                        т.нар. Стъклена пирамида.

Успех на всички.
Честита победа и на Григор Димитров bg

За приближаващите коледни празници.

Едва ли има някой, който не е чувал за марката Louis Vuitton.

Ето и някои предложения за подаръци на близките ви.

Според класацията на изданието Therichest трите най-скъпи продукта, които Louis Vuitton е произвеждала някога са:

1.  Ръчно изработен куфар в Париж за капитана на националния отбор по крикет на Австралия - 170 000 долара.

2. Миничанта за бижута Kusama Pumpkin Minaudiere. Чантичката е изработена от чисто злато и благородни метали и има само 5 такива в света – 133 430 долара.

3. Дамски часовник Tambour Bijou Secret от бяло злато и диаманти. В уникалното бижу има вградени 495 диаманта – 121 000 долара.

Да не ви притеснява ,че има опашки  пред магазина Joy Joy Joy,ще успеете да купите нещо. Joy Joy

Хубав ден ,дами. bouquet

# 558
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Линка, Баги  Hug благодаря ви за новите неща от снощи  bouquet

Да се надяваме и на клип, в който да видим заедно и картина, и превод, защото интервюто изглежда интересно от получената подсказка  Simple Smile

https://vine.co/v/iaHpiXm6HAd

И едно сравнение, пуснато от Гьонюл, помните я, нали Wink

... ама - само с Топрак, с Мая все още няма  newsm78

Хубав ден ви желая!  Hug

# 559
Добро утро!  Hug

Баги  Hug благодаря за превода!  Hug Лайкнах те.  Simple Smile
Дали мисълта е вярна за всички не зная, дали Туба е класик - също  Wink, но си струва човек да обмисли...
Несъвършенството прави нещата съвършени...  Sunglasses

Ето и клип, пише първа част, сигурно има и още. Дано да ги преведат.  Peace Ако не, надявам се Баги  Hug да го направи.  Heart Eyes

Приятен неделен ден!  Hug

# 560
  • Пазарджик

Добро утро и щастлив ден ,  мили приятелки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 561
  • Русе

Добро утро и щастлив ден ,  мили приятелки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Гуга  Hug това се казва поява  Simple Smile, благодаря ти за тази чудесна снимка  bouquet

# 562
Хубав ден на всички! Grinning Hug Имам време само да озвуча темата с нещо френско, ама баш темно Wink Със ZAZ и Историята на една любов , ви благодаря за всичко, което правите! Grinning

# 563
Гуга  Hug супер снимка!  bouquet Как само се движат в синхрон ТМТ!  Laughing
Ферзан бей е публикувал снимката тази заран, но дали не е от вчера?  newsm78

Ето тук Туба, Ферзан бей и Езги Мола

Казват, че тази снимка от сета на КРА не е пускана досега, ама кой знае, имаше толкова много

И няколко колажа

За тоя, последния, не знам кой му дойде на ум нелепата идея да свърже двете събития...  Joy
Но явно веселият собственик на кафенето в Ню Йорк - Мурат, не е пропуснал да се весели и тази година!  Laughing

Вече е приятел на турските актьори и изобщо участва в пропагандирането на турското кино

Лятото Туба и Онур пиха кафе при него

https://www.instagram.com/p/52Z3HFImRG/?taken-by=hungryghostbrooklyn

Мурат - турчинът с няколко кафенета в Ню Йорк, а може да има и на други места по света. Май писаха, че има и в Истанбул  newsm78

А в Чили гледат явно "20 минути" и направо са наводнили ТТ със снимки!  Laughing

Е, и с други партньори си вървим отлично!  Joy

Накрая да ви поздравя с една песен, която ми се върти в главата и не мога да се отърва! Дано сега превключа на друга...  Laughing Rolling Eyes Mr. Green

# 564
Добър ден! Hug Hug Hug

Днес се появявам по-късно,но снощи бяхме на гости!''Освещавахме'' апартамента на сина ми и сега остана време да се включа! Peace Гришо го гледахме и се забавлявахме с изпълненията! Laughing

Линка Hug благодаря за инфото,клиповете и новите снимки! Hug

Баги Hug,благодаря за преводите от снощи,и от мен лайк! newsm10

Вичи HugЦвети HugНадин Hug

Гуга Hug,страхотна снимка на ТМТ! newsm10

Приятна неделя! bouquet bouquet bouquet

# 565

В пресата

https://gecce.com/haber-tuba-buyukustun-pariste

Страницата на феновете на Фърат в Чили е пълна с прекрасни снимки и колажи. Да се ненагледаш!  Peace

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 13:53 от Lina_4

# 566

"Favourite time of your life?"
"Now"

# 567
Здравейте Hug
Хубаво е да надникнеш в темата и да откриеш това, което си си пожелавала: Ферзан бей да пусне снимка. Не от Истанбул и с котарака му. Но и от Париж с мама, при това чернобяла фотокласика става Wink

Laughing Гуга Hug
 А и цветния оригинал няма да върнем Wink

И този колаж с червен акцент много ми хареса.

А за колажите със смесени събития newsm78 Ами за мнозина фенове не е важно какво е съдържанието на снимките, които използват, стига любимците им (без значение герой или актьор) да са лепнати един до друг Wink Как ги наричаха американците... кукувици. Може да са глуповати, но поне не са извратени или злобни Peace

Пуснаха на клип цялото предаване:

Много емоционална и приповдигната е водещата. Почти не оставя събеседника си да говори. Почти след всяка втора дума възкликва: красиво, чудесно, много ми харесва. Туба говори малко по-дълго в ролята си на посланик на добра воля. Разпалено и емоционално.

Към края Зайнеб обобщава защо Туба е вдъхновение за толкова много жени от региона:

"аз виждам една жена със загоряла от слънцето кожа, красива, мюсюлманка, която казва "аз съм силна, аз съм красива, аз съм майка, аз съм съпруга, аз съм актриса, аз мога да върша всичко това." А и  това, че вие сте просто самата себе си. Това е, което вдъхновява другите жени.

Накрая й задава няколко кратки и забавни въпроса:
Най-любимото ви място в света: Париж
Най-любимият ви период от живота ви: сега
Ценни паметни моменти: да спя с децата си
Кой ви вдъхновява най-много: Рембранд
(не съм сигурна дали това чух)
Любимо ястие:  мантъ
Какво харесвате най-много у себе си: да бъда честна
Какво е най-хубавото нещо на това да си влюбен: усещането, както това да мога да дишам
Любимото удоволствие, което ви кара да се чувствате гузно: да ям наистина мазни храни
Любима песен: турска песен, в която се пее: ти си в кръга или не

Докато гледате да ви предложа кафето на деня:

# 568
Към кафето за деня, да ви предложа и един филм за деня:

https://www.youtube.com/watch?v=gotVrfBYgp4  с руски субтитри

Любовники Кафе де Флор/ Les amants du Flore

Баги написа, че това кафене носи много спомени за известни личности. Във филма е показана историята на Жан- Пол Сартр.

# 569
  • Русе
Здравейте Hug
Хубаво е да надникнеш в темата и да откриеш това, което си си пожелавала: Ферзан бей да пусне снимка. Не от Истанбул и с котарака му. Но и от Париж с мама, при това чернобяла фотокласика става Wink

Laughing Гуга Hug
 А и цветния оригинал няма да върнем Wink

И този колаж с червен акцент много ми хареса.

А за колажите със смесени събития newsm78 Ами за мнозина фенове не е важно какво е съдържанието на снимките, които използват, стига любимците им (без значение герой или актьор) да са лепнати един до друг Wink Как ги наричаха американците... кукувици. Може да са глуповати, но поне не са извратени или злобни Peace

Пуснаха на клип цялото предаване:

Много емоционална и приповдигната е водещата. Почти не оставя събеседника си да говори. Почти след всяка втора дума възкликва: красиво, чудесно, много ми харесва. Туба говори малко по-дълго в ролята си на посланик на добра воля. Разпалено и емоционално.

Към края Зайнеб обобщава защо Туба е вдъхновение за толкова много жени от региона:

"аз виждам една жена със загоряла от слънцето кожа, красива, мюсюлманка, която казва "аз съм силна, аз съм красива, аз съм майка, аз съм съпруга, аз съм актриса, аз мога да върша всичко това." А и  това, че вие сте просто самата себе си. Това е, което вдъхновява другите жени.

Накрая й задава няколко кратки и забавни въпроса:
Най-любимото ви място в света: Париж
Най-любимият ви период от живота ви: сега
Ценни паметни моменти: да спя с децата си
Кой ви вдъхновява най-много: Рембранд
(не съм сигурна дали това чух)
Любимо ястие:  мантъ
Какво харесвате най-много у себе си: да бъда честна
Какво е най-хубавото нещо на това да си влюбен: усещането, както това да мога да дишам
Любимото удоволствие, което ви кара да се чувствате гузно: да ям наистина мазни храни
Любима песен: турска песен, в която се пее: ти си в кръга или не

Докато гледате да ви предложа кафето на деня:

Баги  Hug аз по това време си пия кафето, та... тамам ми е и под ръка, а пък инфото... много ти благодаря за превода  bouquet

Така, ако не ни го преведат изцяло, то поне да сме в час  Peace

Общи условия

Активация на акаунт