Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен! Hug

Честит празник на Андреевците! smile3525 И нещо неразчитаемо:

http://televizyongazetesi.com/onur-saylak-25-ay-tuba-buyukustund … tm_medium=twitter

Една тъжна вест. Починал е Елдар Рязанов. Cry

П.П. Тук изглежда е същото. Изглежда има интервю за Мери Клер с Онур. Слагам гуги превода. Горе-долу се разбира, че й благодари за подкрепата. 2,5 месеца е липсвал заради СВ и тя е поела грижите за дома и децата.

http://sivridilli.com/haber/onur-saylaktan-tuba-buyukustun-yorumu/40784/

Скрит текст:
HONOR SAYLAM коментара Туба Бююкюстюн!

Говорейки за жена Marie Claire списание туба играчите Onur Saylak Büyüküstün си, след дълга пауза се подготвя да се срещне с кино публика.

1940 в хаоса на тематичните области на Турция от "Спомени от вихъра" в главната роля предполага Saylak, изключения са живели зад сцените на филма беше казано, със следните думи: "Заснемането бе принуден видим до дъщерите ми и жена ми за около 2,5 месеца бе в Грузия. по-специално, бих искал още веднъж да благодаря на съпругата ми тук. той ме подкрепяха през цялото време на тази подготовка и стрелба много, той има търпение. "
AP ТОП GIRLS ВЗЕМАТ Büyüküstün на Tuba GONE! Кликнете тук, за да прочетете нашите новини.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 10:14 от sabina_k

# 586
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,честито обновяване! Wink Благодаря за четивата! Hug

Надин HugВичи HugЦвети HugЛинка Hug-лайк,Гуга HugСабина Hug,за споделеното! bouquet

Гледах Пеперудите снощи !Повечето награди отидоха в сериали и програми.излъчвани по к.Д!Е,изключението беше-за Прилив и отлив и Ашка! Peace

Не си спомням да е писано за интервюто на Онур! newsm78

Onur Saylak: '2,5 ay boyunca eşimi göremedim'
http://www.hurriyet.com.tr/2-5-ay-boyunca-esimi-goremedim-40020469

През декември ще има интервю с него и в сп. ALL Magazine

Честито и на именниците! bouquet

Приятен ден и лека нова седмица!

ПП Сега видях,че Саби е вмъкнала интервюто с Онур! Laughing Няма да трия! Peace

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 10:43 от Zlatina3

# 587
По ирония на съдбата, Баги питаше миналата година дали ще дават филма "Ирония на съдбата" по някоя телевизия.
Пак по ирония на съдбата съм сигурна, че и тази година няма да има Нова година без филма. Само без Ельдар... Praynig

Сега чакаме интервю с Онур ли? В този журнал те вървят с много снимки, ха дано!

Загубихме ли се вече в рейтинга...? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 10:51 от nadine1111

# 588
Здравейте и от мен в последния ден на месец Ноември
Честит имен ден на всички с имената Андрей, Андрея, Първан  smile3525
Скрит текст:
Днес - 30 ноември, православната църква почита паметта на Св. Апостол Андрей Първозвани, който пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Христа.
Имен ден празнуват: Андрей, Андриян, Андрея, Андро, Храбър, Храбрин, Силен, Дешка, Първан и др.
Името на Св. Андрей често се среща в Евангелието. За него се споменава в разказа за нахранването на народа с пет хляба. От ранни години Андрей жадувал за божествената истина и когато Йоан Кръстител се явил в Юдея, той станал един от неговите ученици. Андрей стоял на брега на Йордан, когато Йоан Предтеча, посочвайки на народа минаващия Исус, казал: "Ето агнецът Божий!".
Като чул тези думи, Андрей тръгнал подир Спасителя и прекарал с него целия ден. След това отишъл да намери брат си Симон (Петър) и му съобщил радостната вест: "Намерихме Месия!" и го довел при Христа. Двамата братя продължавали своя предишен живот и се занимавали с риболов. Те били родом от Витсаида. По-късно Спасителят ги видял веднъж на Галилейското море и им казал: "Вървете след мене и аз ще ви направя ловци на човеци". Оттогава те навсякъде следвали Христос и били свидетели на неговите чудеса, смърт и възкресение.
Българският народ отбелязва Андреевден като празник на семето (зърното).
Този ден се свързва с разбирането, че светлината в денонощието започва да расте – наедрява, затова някъде се нарича Едреевден, а слънцето да помръдва "както пиле в яйце", всеки ден по-малко денят се увеличава колкото с просено зърно.
Макар и оскъдна, надеждата за светлина внася свежест и ведрина в душите на хората.
Според народното вярване Андреевден се нарича още и Мечкинден. Легендата разказва, че свети Андрей единствен от апостолите нямал празник, та възседнал една мечка и отишъл при Бога. Господ му казал "Който тебе не празнува, да го язди твоя кон". Затова на 30 ноември в определени региони на България варят царевица и я прехвърлят през комина, като викат: "На ти, мечко, варен кукуруз, да не ядеш суровия и да не ядеш стоката и човеците".
Традицията повелява сутринта рано да се взима от наедрялото зърно и да се хвърли в камината – нагоре, за да растат високо всички житни растения и да са едри като набъбналата царевица.
На особена почит на този ден са младите булки, а именно на тях се пада ритуалът с хвърлянето на варените семена, та както бързо наедряват те, тъй и булките да пълнеят с новите рожби. На трапезата на този ден трябва да присъства жито, боб, леща, грах, просо или ечемик.

Сварихте ли  вече боба, лещата или царевицата  newsm03

А днес денят ни е започнал изненадващо  френско музикално с Надин  Hug
И прекрасни постове на Линка  bouquet, Гуга  bouquet

Аз отдавна съм се отказала да гадая дали това, което харесвам ще спечели нечии награди, защото наистина човешкия фактор при определянето им е основен - Линка thumbsup. А той върви ръка за ръка с Чичко Паричко yes За мен е важна моята вътрешна класация, в която победителя е ясен - Гуга  smile3521

Снощи Туба и Енгин не спечелиха, но за мен това не беше изненада. Важното е, че са забелязани на международно ниво. Особено момичето ни  Peace. И виждаме вече как Туба започват все по-често да я канят на международни форуми - факт, който не е хич маловажен yes

И аз да честитя на победителите снощи  bouquet. Имам представа от  играта на Серенай С.и Чатай У., понеже изгледах Приливите( с малка помощ на мишката). Мога да кажа, че играят добре, но някак си ми липсваше химията помежду им, както беше с Туба и Енгин в КРА /мое мнение Peace/

Цвети, Злати Hug Hug благодаря. Ама съм гюзелка така, нали  Party

Саби, Злати Hug мерси за интервюто на Онур. Предполагах, че тогава е бил тежък период за СС. Спомням си снимките, които слагаше от Тбилиси.  

Мир и Светлина по Пътя на душата на Елдар Рязанов

Пожелавам на всички ви хубав ден и успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 13:46 от kanti

# 589

Мисля си, че утре в Рим е премиерата на "Сега и завинаги" за легендарната Шанел. Та то де Париж, там и Рим Wink  Thinking Слагам ви трейлърчето, за да сте подготвени, ако вземе, че  се появи там Туба с Ферзан бей Grinning

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 14:03 от nadine1111

# 590
Интервюто на Онур ми се видя интересно. Дано някой го преведе. Малко по-късно ще потърся.  Peace

Сутринта ми се наложи да изляза и нямах време да си завърша разсъжденията, но сега ще ми позволите да продължа.
Може да не съм права за всичко, (чакам Баги  Hug да се включи и да ми възрази, така де - трябва да има дискусия  tooth!), но мисля, че има и верни неща в моите мисли и предположения!  Mr. Green
Нали никой не си въобразява, че Керем Чатай е културтрегер и благодетел!  Naughty
Разбира се, че не! Той е бизнесмен. И като такъв, целта му е по-големи печалби. Дотук, предполагам, няма друго мнение.  Laughing
Как ще има големи печалби - като продава добре сериалите, които продуцира, и като не плаща огромни хонорари, та да остават повече парички за него.  Simple Smile
Той е отличен бизнесмен!  Peace
Но дори и великите грешат... Laughing
Къде мисля, че сгреши КЧ.
Ами той подцени Туба и ефекта, който имаше появяването й на Еми миналата година!  Mr. Green
Аз не смятам, че Енгин щеше да бъде номиниран дори, и да получи награда в Сеул, ако КЧ знаеше (или предполагаше), че Енгин ще бъде номиниран на Еми.
Явно Туба е оставила изключително впечатление в организаторите, сериалът й е бил следен, и от там - партньорът й - номиниран!
Ако КЧ го знаеше, нямаше дори да предлага сериала в Сеул, да не говорим за номинация и награда. Еми е достатъчна реклама. Той няма сметка неговите актьори ( в случая Енгин), да получават награди и номинации за един и същи сериал. Така цената на актьора се вдига, и продуцентът трябва да я плаща. А КЧ не обича това.  Laughing Случаят с Берен - която си знае цената и се продава отлично на сериалния пазар - тя също е добър бизнесмен. Нещо се поскараха с КЧ, явно не му е изнасяло да плаща изискваните от нея хонорари. Да си говорим, че са имали търкания за художествената страна на проектите, е, аз не го вярвам!  Mr. Green Те всички знаят много добре какво правят - сериалите се правят за пари и за слава, не за художествени достижения. Ако има такива - добре дошли! Пример - "20 минути"! Изключително добре направен - направо изпипан! За разлика от многобройните грешки и гафове в КРА! Mr. Green
Та когато е предложен КРА за номинация и награда в Сеул - сериала губеше рейтинг, не се харесваше на турската публика, КЧ трябваше да предприеме добре премислен, възможно е, и скъп ход, за да се вдигне цената на сериала - и той го предприе - Сеул!  Sunglasses
Ама сбърка, и КРА получи и номинация на Еми!  Laughing
Излезе, че е най-великия турски сериал на всички времена!  Laughing
Е, може и така да е, на мен ми харесва!  Mr. Green
И сега, цената на Енгин се вдигна, и няма да се изненадам следващия му проект да не е с КЧ, а с продуцентски къщи, които плащат по-големи хонорари, като ОЗ или Ендемол или както там се казват.  Peace

Ще видим дали съм права.  Laughing
Що се отнася за нашето момиче - вече чухме за главоломните хонорари, които й се предлагат, и които тя отказва. Мисля, че тя направи доста пари, и тръгва по пътя на реализация на художествените си намерения - като продуцира и играе в стойностни и социални филми, филми, които ще оставят следа в световното киноизкуство. Тя го може, а и има до себе си изключителен и доказал се актьор и творец - Онур.  Peace
Все пак се надявам да направи още някой сериал, сега й е момента!  Peace
Стана много дълго. Ще ме извините, но имах нужда да се изкажа. Нали форумите са за това.  Grinning

# 591
Здравейте Hug

Миналата седмица беше наситена с много снимки и интервюта, на някои си чакаме все още превода. Но и тази започна интересно, макар и без пеперуди.

Линка, добре си го написала за механизма на наградите thumbsup
Нямам представа за наградениете сериали и актьори. Може и сигурно са талантливи, може и да са много талантливи, но честно казано, не изпитвам необходимост и любопитство да ги гледам. Намерила съм своята ниша и своята любимка в комшийските сериали. Доволна съм. че тя е надскочила не само комшийските граници, но и манталитет. Вписва се добре, не само в Европа, но и в Америка, не само с името си или парите си, а с поведението и дейността си. Стои естествено както в кралската ложа, така и на улицата. Това ми е достатъчно.

Onur Saylak: '2,5 ay boyunca eşimi göremedim'
http://www.hurriyet.com.tr/2-5-ay-boyunca-esimi-goremedim-40020469

През декември ще има интервю с него и в сп. ALL Magazine

Днес се е появила вест за интервю в Мари Клер, че и в сп. ALL Magazine, но не разбрах, това, от Хюриет какво newsm78 Прилича ми на интервю Thinking

Хареса ми признанието му към Туба. То ясно пказва, че няма традиционния ориенталски манталитет - уважава и зачита личността на съпругата си и майката на децата си, както и че той самият е поел равностойна роля за отглеждането им. Доскоро и при нас това не беше много популярно.

И още нещо разбрах - с Й. Алпер са не само приятели. Онур е участвал активно в изграждане образа на Арам.
Както и че Онур май готви нов проект, при това не късометражен newsm78 10 месеца са работили с един от колегите си от Джунглата в/у сценария.

Цитат
Сабинка, добре си почела паметта на Елдар Рязанов. Много обичам филмите му. Днес изгледах с удоволствие Берегись автомобиля и Старики-разбойники. Класика. Ирония на съдбата си я оставям за празниците, Надин, да не ме забравиш Naughty друго си е по ТВ.
От мене вместо свещичка - една песен по негов текст, с любима сцена:

И понеже животът продължава: на имениците честито bouquet

ПП Линка, виждам, че ме чакаш да възразя.  Сутрешния ти пост го отбелязах. Сега ще прочета втория ти. При това с лупа, да направя възражения Wink, макар че днес съм на руска вълна, а и ми е достатъчно добре да се разхождам по Европа с Туба, та да се тревожа за Пеперуди и КЧ.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 16:39 от Bagi

# 592
Баги  Hug, не ми е лесно да призная, но се налага...  Sick
Абсолютно права си за Туба, Онур и СС като цяло!  Peace
Въпросът не е само да си талантлив актьор - много са талантливите актьори и  в Турция, и у нас, и по света. Въпросът е да излезеш от масовката таланти с нещо наистина добро - както го прави Туба - с благотворителност, с появата на престижни международни форуми, да допринесеш нещо не само за себе си и за своята благотворителна кауза, а и за страната си, за изкуството, за света!  Peace
И Туба го прави. Успешно. Красиво. С достойнство!  Peace
И, както каза Гуга  Hug, тя е нашия победител, повод да се гордеем с нея, повод да пишем в тази тема!  Simple Smile

Да, и за Онур си права!  Peace Моите уважения, но Онур бей е много напред с материала за уважението, приятелството и зачитането на жената, за необходимостта и отстояването на гражданска позиция, за много неща, в които повечето по-популярни и обичани турски актьори има много да го гонят!  Peace

Е, написах пост, няма да се наложи да се редактираш!  Laughing

# 593
Канти, ако искаш химия между актьори, гледай тези сладури от подписа на Цвети Wink Три Менделееви таблици им са малко Joy При това без целувки и "чай" Wink

Погледнах рейтинга от снощи на СГ. В две от групите сме на 8 и 10 място. В тотала малко по зле, ама май спряха да пишат за спиране Sad Thinking

# 594
  Мястото е прибавено към датата за премиерата на СВ:

Скрит текст:
#RüzgarınHatıraları Artvin Galası 6 Aralık saat 18.00'da Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi'nde.

http://www.baskasinema.com/filmler/ruzgarin-hatiralari

В Анталия още не са минали. "Джунглата" е от 21:30:

Скрит текст:
@bitartsinfo: "Orman" bu akşam 21:30'da @AntalyaFF kapsamında Aspendos salonunda. Herkesi bekleriz @AosOnursaylak @CemreKutluay

Джеръми Айрънс изнесе лекция.

# 595
Привет! Hug Hug Hug

Репортажът с Туба и Ферзан Йозпетек! Peace

TubaBüyüküstün ve FerzanOzpetek / Röportaj / Paris

https://youtu.be/O8p2yb4PX3g

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 18:45 от Zlatina3

# 596

Онур в Анталия

http://televizyongazetesi.com/onur-saylak-25-ay-tuba-buyukustund … tm_medium=twitter

Лек превод на тази статия от Елмира  Hug  bouquet

Скрит текст:
tolko interesnoe perevela. Onur rasskazyvaet o filme Vospominania vetra. kak snimali i gde. sprosili vo vremya s'emki chto ego bolshe lichnoe vynuzhdal(bespokoil)? Onur govorit, za 2,5 mecyasa raboty menya silno vynuzhdal, chto ne videl docherei i zhenu. xochu eshe raz zdes poblagodarit osobenno moiu zhenu. Vo vremya podgotovki i s'emki menya ochen podderzhala, terpela(ili podderzhala chtoby ia byl terpeliv). potom govoril o filme Jungli. sprashivali budet li snimat polnometrahnyi film. Onur skazal; posle pervyi nashei raboty, my rabotaem nad polnometrazhnyi film. My uzhe 10 mesyacev dumaem(razmyshlyaem) nad scenario. snova tot zhe komanda. vmeste Hakan Gunday i Dogu Akal.

Цитат
И още нещо разбрах - с Й. Алпер са не само приятели.

Баги  Hug, кого имаш в предвид  - Доди Акал или Хакан Гюндай. Алпер е Али в КРА - занимава се благотворителност "Имам една мечта".  Peace

# 597
Линка, ща не ща, трябва, поне да ти отговоря Wink за възразяването ми е трудно, защото следя само Туба, Онур и СС. И каквото дават по Нова. Не съм наясно какви награди раздават комшиите и кой ги раздава. Съшото за телевизионните им канали, продуцентски къщи, рейтинги и професионалната биография на актьорите им. От темата се осведомявам.

Напълно съм съгласна с тебе, че това си е бизнес. И там важат същите закони. Както и че актьорите, отивайки на снимачната площадка, отиват като всички нас на работа.Често забравяме това. Едни се вживява в историята, други в качеството.
Та за наградите. Естествено че има и голяма доза уговорки. Подобно на конкурсите - днес и тук аз ще подкрепя тебе, утре и там ти ще подкрепиш мене. А в самата продуцентска къща си имат своя политика за насърчаване на наетите лица. На перспективните се дава шанс, понякога и награда. А големите имена са на специален режим. Те поставят условията, защото името им работи за бизнеса. Имат си тактика и стратегия. И да, всичко е пари.
А за актьорите, всеки както си е постлал. Едни могат да избират, други - не. Едни го правят за големи пари, други не гонят най-големите хонорари, а и удоволствието от играта.

Не знам историята на Сеул, вероятно си права, особено след изказването на КЧ за есенната изненада за ЕА newsm78  Като няма нов проект, какво друго newsm78 Често казано, не се вълнувам толкова. Той бе поредният партньор (като КПА - поредният проект). Има харизма, играе със сърцето си, добър тандем с химия се получи, но за мене не е върхът Peace

А  Еми, както казваш, е заложена в дългосрочната  програма на КЧ за развитие на продуцентската му къща. Може би не е още ориентиран съвсем с механизма на тази най-престижна награда и не е знаел дали има право на повторна кандидатура на даден актьор, та заложи на ЕА, разчитайки на пробива с Туба от предишната година (то се видя, че тя е оставила следа и то сериозна, след като при представяне на номинирания, основният акцент падна върху нея. Факт!), както и на рекордния брой продажби на КПА.  
При всеко положение трябва  талант!

Не знам дали преди 2014 са предлагани други турски сериали и актьори за номинации, но мисля, че КЧ заложи на 20 минути, след пробива на Сон на запад. Подобно на него, 20 мин. беше замислен кратък, с определен брой епизоди, без да се гони рейтинг и с Туба в гл. роля. Карадаи, според мене, беше предложен с 20 минути, по-скоро протоколно, като признание към имената и играта на други негови добри актьори. Както и да изпъкне много по-съвременият и универсален като постановка и звучение 20 минути. Заложи на Туба, защото тя вече беше позната не само на зрителите, а и на гилдията от Кан.

Добре си опича работата КЧ, затова е сред първите в този бизнес. Както опича и семейния си бизнес. 2 години Бендис имаше широка и сравнително евтина реклама. Вероятно Ясемин е включила клауза за това в договора на Туба Thinking

Конкретиката (имена и сериали) не бих могла и не искам да споменавам. Не съм наясно с тях, мога само да гадая.

А за хонорарите и размерът им си мисля, че са медийни балони, за поддържане на интереса. Вероятно са ориентировъни кой къде е. Договорите са конфиденциални и едва ли някой ще си позволи да дава информация.

Почти не ти възразих, колкото и да обичам този спор  Wink

Да попитам индийките - не свършили сереалът им? То колкото и да е богата Менделеевата таблица, все след някой стотен брой епизод комбинирането на елементите ще започне да се повтаря и тогава за каква химия ще става въпрос Rolling Eyes Покрай Нова имам представа за безкрайните дизита Peace

ПП. Линка имам предвид режисьорът на СВ - Йожджан Алпер (???). Елмира не е превела тази част. Двамата с него са прегледали много документални филми и други материали от това време, изграждайки образа на Арам и за по-автентична атмосфера. Това разбрах Peace

ПП1. Забравих си клипчето.Един филм, в който актьорите обират цялото ми одобрение, за разлика от гл. актриса,

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 20:07 от Bagi

# 598
  • AMS

Привет  Hug Hug Hug и благодаря ви за споделеното  Peace Peace Peace в темата!!!
Честито на празнуващите!!!
Линка,  Hug  Peace много са ти емоционални постовете за пеперудите, номинациите, Керем Чатай и ...
Аз вече казах, че не искам интервю с ЕА, а с Керем Чатай.
Мен отдавна ме вълнува този Продуцент  Grinning
Не, няма да му броя парите  Stop, но ми прави впечатление, за какво ги харчи, до сега.
Спомням си, как руските артисти го описваха, по време на снимки в Петербург - Нищо не се прави без него. Нищо не се снима, без неговото одобрение.  Той каквото каже.  
Та, за това ми е интересно  - той какво ще каже.
И понеже искаше Баги,  Hug  Peace да ти възрази, възползвам се, да направя някои уточнения, изхождайки от това, което съм чела и видяла за Керем Чатай и Ай Япъм.
Предварително правя уговорката, че може и да греша, но да си го кажа - държа.
Един вид, да си го напиша черно на бяло, защото Керем Чатай, няма да ми възрази, но вие - може!

Тръгвам от пеперудите.  Тази награда, до към 2011 година, беше що годе с ясни критерии.
След това се случи нещо и никъде не съм срещала точна информация, която може да ми изясни картинката.
Намесиха се рекламодатели, вестници, телевизиите си промениха договорите с продуцентските къщи, навлязоха и нови продуценти, имаше бойкоти, артистите смениха продуценти, подписваха някакви договори с телевизии ...  
Пеперудите ги връчваха към края на сезона - май - юни и беше добър момент.
Но събитията в парка Гези, ги измести за есента. После ми се губи инфото.  
Та, в последните години, не се знаеше и кога точно ще е заключителната вечер на пеперудите.  
Като гръм от ясно небе, ми дойде връчването на статуетките на улицата за Кaрадаиъ / Ай Япъм /, за което и любимите СЦ и К Чатай имат пеперуди.
За протокола, Маджезир също е продукция на Ай Япъм.
СЦ Едже и Мелек също съм ги виждала с пеперуди.
Трябва да отбележа, че за Серенай това е втората пеперуда.
Да, наградите са на КаналД и още някой. Но тази година, за пръв път виждам, на предна позиция спонсор.
Явно, всеки път правилата се променят, според ситуацията, а това вече е несериозно.
Но пък и друго ми прави впечатление - постоянното присъствие на Ай Япъм.
В заключени за пеперудите, Туба и Енгин , вече написах -
Пеперудите не са това, което бяха и всяко отлагане е провал.
Нашата екранна двойка е вече на друг, по-висок етап от развитието си
и пеперудите закъсняха твърде много за срещата.

За Сеул -  Меджезир получи награда за сценарий. Там бяха Чагатай и Едже Йоренч. Преди тях  награда е взел и сериала Езел / пак на Ай Япъм /.
Колкото четох за сеулските награди, ми направи впечатление, че има много силни номинации, но не ги печелят те. Не искам да омаловажавам победителите, но тази година спечели ЕА и чехкинята, за която не съм чувала нищо. А, един от конкурентите на ЕА беше носител на Оскар.
Мисля, че Сеулският фестивал е 10-то издание. Има още много път да извърви, за да вдига нивото си, но Керем Чатай там вече си е осигурил наградите.  

За IЕMMY / 43-то издание/ имам естествено най-високо мнение и правилно дават медали на всички номинирани.
Керем Чатай с номинациите се справя много добре. Почти съм убедена, че и догодина ще има номинирани.
Но, за да стане следващият номиниран победител, трябва да има по-добра презентация на самия форум.
Миналата година с Туба ми хареса представянето, като за първи път, но тази година, това шоу с Енгин никак не ми се понрави.
А най-добре ще е, ако  Керем Чатай  разшири контактите си със журито.

Спирам, защото сигурно съм "извън петолинието"

Спомни си Гюнюл >>>

Скрит текст:

Приятна вечер!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Знаех си, че ще има още интересно четиво  Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 20:46 от *** Diva ***

# 599
Дива, благодаря за подробностите и за мението ти Hug

Понеже имам представа за кухнята на дизи-продукцията покрай Туба, си мисля, че не само без КЧ нищо не се пуска, без той да си е казал думата. Същото се говореше и за Томрис Г. Когато се поодръпне продуцентът, си личи. Усетихме го през 2ри сезон на ПС. Макар че ми е трудно да си представя как един човек, дори да е Наполеон, може да контролира всичките си проекти. Може би се намесва при проблемните newsm78

Може би КЧ не е очаквал поредна номинация за негов актьор newsm78  Може би се е предоверил  на присъствието и излъчването на Енгин. Най-малкото е трябвало да го подготвят и той,  и менъджърката му, предвид особеностите на харакера му и незнанието на езика. Жалко е млад, талантлив и много работлив човек, в разцвета на кариерата си, с поне 10 години опит в светлините на прожекторите, да не се представя на ниво.

Благодаря за фрагмана на СГ Hug След меланхоличния и унил Арам, който днес се разхожда из темата, психопатът Текин ми дойде добре Laughing А новата героиня не си губи времето Wink Вторникът ми е ден за СГ. Ставам нахална, ама дано не се забавят с превода Peace

Общи условия

Активация на акаунт