Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Тази вечер ме ошашавихте - страхотни размисли и коментари сте написали Линка, Гуда, Баги, Дива  bouquet

За нас по-късно появилите се не остана нищо за допълване  Peace

А тъй като преводи на материалите от вчера все още няма... продължаваме да си го чакаме  Peace

Надин  Wink който не е тръгнал по ''Пътеките...'' той не е разбрал силата на химията - ние тук, следвайки Туба имаме опит, но... до края на всеки от сериалите все с нещо мъжете успяват да ме подразнят, а в този сериал - не е така, а сега и с продължението три години след приключването му...  Crazy Ами пак ми е хубаво да го гледам.  Simple Smile

# 601
  И с турския посланик в Париж.

Ау, какво сте писали? Shocked Тъкмо за две кафета утре до обяд. ooooh!

Лека нощ! Hug

И "Спомени на вятъра" е минал в Анталия в националната селекция. Остава в международната или просто се състезава и там.

# 602
Здравейте момичета wavey

Направо станах така  #Crazy от толкова много хубави  и разнообразни мнения Линка, Баги, Дива
Hug Hug Hug имате лайкчета и от мен

Вече има превод на изказването на Туба и Ферзан Йозпетек от видеото от Париж на български език.
Благодаря за превода на Лили  bouquet, който Ринка  Hugе сложла в бг фейса

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/vb.3801958520023 … ype=2&theater

Надин Hug мерси за съвета за филма с химията от подписа на Цвети Hug Може би след време, когато ми се отвори пролука  ще го погледна

Саби, Злати Hug Hug

Понеже няма никой си редактирам поста и слагам една притча за кафето на сутрешната смяна Peace

Скрит текст:
ПРИТЧА ЗА ХРАМА

Когато човекът бил дете, баба му винаги му казвала:

“Внуче, ще пораснеш, ще ти стане тежко на душата – ти иди в храма, там винаги ще ти стане по леко”.

Пораснал човекът. И животът му станал съвсем  непоносим. Спомнил си за съвета на бабата и отишъл в храма.

До него се приближил някакъв мъж: – Не държиш  ръцете си правилно!

Някаква жена дотичала: – Не стой там!

Друга мърмори: – Не си  облечен както трябва …

Отзад  го дърпат: – Неправилно се кръстиш!

А една жена го  съветва: – Излезте от църквата, купете си книга за това как да се държите тук, а след това елате пак.

Човекът излязъл от храма,  седнал на една пейка и заплакал горчиво.

И изведнъж чул  глас:

- Защо плачеш, дете мое ?

Вдигнал човекът  обляното си в сълзи лице и видял  Исус Христос.

Казал: – Господи! Не ме пуснаха да вляза в  храма!

Исус го прегърнал:

- Не се разстройвай, дете мое, и мен отдавна не ме пускат там.

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 00:08 от kanti

# 603
  • Русе
Е, то време за сън стана, ама... като видях нещо ново, как да се сдържа  Wink

Две снимки за един ден...  newsm78 голямо дебнене ще да е  Laughing

А сега... вече мога и да кажа лека нощ,  Wink ако има и будни още де  Peace

# 604
Здравейте HugКанти Hug за притчата.
Линка, HugБаги, HugГуга, HugДива Hug
Страхотни коментарии и размисли. newsm10Благодаря ви.
Поздрави на всички дами от нощната смяна Hug

Честит нов месец,дами.
Пожелавам ви да обеднеете с няколко тревоги ,да забогатеете
 с много усмивки и с един приятел повече в днешния ден !

Да се надяваме,че и днес  ще има повод за такива добри дискусии. newsm10

Ако господ беше жена.
Скрит текст:
  Ако Господ беше жена...

Ако Господ беше жена -
щеше ли по-добре да подреди дните ни?

Новородените
да не разсичат майка си с болка,

старците да умират кротко насън,
върху трапезата на Земята

да има хляб за всички,
Каин да не убива своя брат;

щеше да праща милионите войници
да орат, да засаждат дървета,
да правят на жените си красиви деца.

(И навярно
в човешкия език щяха да се върнат
думите "Милост"
"Достойнство"
"Доброта".)

Ръката й
щеше да кърпи озоновите дупки,
да утешава самотните,
да запалва за изгубените
водеща светлина.
И Бог щеше да е любов наистина,
ако беше жена.

"Хипотеза"
Станка Пенчева

Хубав ден ,дами. bouquet

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 08:05 от vdleri Вичона

# 605
Добро утро!  Hug

Честит ни нов месец! Месецът на чудесата и сбъднатите желания!  Hug Дано е такъв за всички вас!  Praynig Praynig Praynig

Поздравче с един цигански романс от филм на Е. Рязанов - мир на праха му!  Cry

Дива  Hug виждам, че си навътре с материала, което не може да се каже за мен.  ooooh! Аз съм един лаик в турските сериали, и в отношенията между турските актьори, продуценти и дори в нравите им.
Приемам всякаква критика!  Mr. Green Laughing Sick
Изводите, които си правя са само на основа логика (доколкото мога да бъда логична, де  Mr. Green) Laughing Много не бива да ми се вярва.  Laughing Но пък обясняват нещата, които се случват, а въздействието на парите и политиката, за мен, е абсолютно непоклатимо към което и общество да го приложиш.  Mr. Green

Но, както и да е. Всеки може да си остане при неговите изводи.  Peace
Радвам се, че се породи дискусия. Не обичам да съм безалтернативно права и да няма възражения.  Laughing
Що се отнася до наградите "Златна пеперуда" за мен са абсолютно смешни и опорочени. Дори да са имали някакво значение преди, сега са го загубили, а да наградиш филм, който не е номиниран, направо нямам думи! Смешници!  Joy Joy Joy Това стига да смятам тези награди за простотия.  Twisted Evil

Канти  Hug пак да ти кажа, че стана блестяща в колажите! Много хубави ! Благодаря за тях, и за превода на интервюто на Ферзан бей и Туба.  Peace Малко ме озадачи, но ще го премисля...  Wink

Пожелавам ви прекрасен ден, прекрасен месец и много любов!  Hug

# 606
  • Русе
Добро утро!  Hug

Честит ни нов и последен за тази година месец!  bouquet

Вичи, Линка  Hug

Тази сутрин само това от мен, че много ме мъчи моят Хром ( отваря ми постоянно червени страници с предупреждения и...  Mr. Green трудно ги избягвам  ooooh!)

Хубав и много успешен да ни е 1-ви декември!  Peace

# 607
Привет Hug

Ето и гостите на фестивала .Ванеса Рейдгрев, Джеръми Айрънс и Катрин Деньов.

Нещо много свежоhttps://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-ash4/v/t42.1790-2/10461409_10154281852160128_1628051383_n.mp4?efg=eyJybHIiOjc5OSwicmxhIjoyMjMwLCJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6ImxlZ2FjeV9zZCJ9&rl=799&vabr=444&oh=d45824815a83dc7313d619c0c82b5f18&oe=565D60B1

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 09:04 от vdleri Вичона

# 608
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи късно наминах,нали гледам Парампарча и видях преведеното интервю!Канти,Ринка,Лили, благодаря! bouquet bouquet bouquet

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug

Благодаря на всички за споделеното инфо и нови снимки! Hug Hug Hug

Приятен вторник на всички! bouquet

# 609
  Здравейте и от мен! Hug
Благодаря за всичко и на дружките, които изреждат имена, защото щях да пропусна Гуга. Hug Не че се различава мнението ми от нейното, ама все пак да го видя, че то на последна страница докато пиша, а моето излезна първо на следваща страница. Peace
  Много сте написали за пеперуди, сеулски, интереми и др. награди. Hug Разбрах, че от темата ни също има награден - Еврим Еласия като героиня в "Дъщерите на слънцето". Аз нали го следя, та съм учудена, че взе награда, ама това само затвърждава мнението за конюнктюрността на наградите "Алтън кекебек". Rolling Eyes
  И аз не съм специалист по турски сериали, актьори/актриси/продуценти и сие, но правех вътрешно сравнение в продукциите на Керем Чатай и много пъти писах, че е скръндза. Оттам и идваха някои от грешките. Peace Тази година не разгледах много добре номинации и наградени, но като болелщик на бразилски сериали миналата година се загледах, каква роля играе РЕДЕ Глобо аджеба там. Определено трябва да търся парите и запазване на позиции в пазара на телесериали. Да не мислите, че Турция ги е надвила. Не вярвам. Peace Понеже ще излизам, с поздрав към двете "индийки" ще сложа трейлъра на излъчван в БГ бразилски сериал на индийска тема. Имат една специална сценаристка, която прави сериали, винаги преплитащи други религии с бразилския начин на живот. Видях в руски сайт, че вече е излъчен и този, който бе замислила с турски сюжетни линии и все ще го изгледам някога. В трейлъра изписват къде е снимано и други подробности за мащабността на продукцията. Но отдавна си имат студио "Прожак", нещо като "Чинечита" за киното в Италия и нагласяват каквато си искат обстановка и то доста реална. А аз сега гледам за 3-ти път бара от Гьонулчелен и Кара пара ашк. Crossing Arms

Не гледайте датата на трейлъра. Сериалът е сниман 2009 г. После може да продължа Глобо-ИЕММИ, ако на някой му е интересно да чете. А засега ви пожелавам хубав ден! Hug

# 610
Привет и от мен ! Grinning Hug
За най-нетърпеливите "Спомни си Гьонюл" - 7 епизод /руски субтитри/

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

Хубав ден! Peace

# 611
Саби Hug,включи и мен към индийките,въпреки че не съм гледала Пътеките...,а други 2 сериала! Laughing Гледах и бразилските,докато не започнаха турските! Laughing

Цитат
Имат една специална сценаристка, която прави сериали, винаги преплитащи други религии с бразилския начин на живот.
-Това е Глория Пирез! Peace

Гледала съм ''Индия-любовна история'',на който си пуснала трейлъра! Laughing

Надин Hug е пуснала линк за СГ! Peace

Ето и във Вбокса! Peace

Спомни си Гьонул еп.7-1 руски суб

http://vbox7.com/play:87b1c8b6e6

http://vbox7.com/play:e57136b9f0-2 част!

# 612
  Злати, често ги бъркат. Глория Перез е сценаристката. Hug А Глория Пирес е актриса и то известна. Те нямат изисвания за красота, а игра. Ето пример. С гръцката нишка исках да поздравя Баги, защото се снимаше на Санторини. Но намерих набързо клип със снимки и поне песента, която бяха избрали от гръцките. Peace

Засега ,чао! Hug После ще ви напиша и за бизнеса им с песни. В "Индия - любовна история" звучи Бионсе.  Peace

# 613

Мен ме бройте полуиндийка, защото не вярвам друг сериал да изгледам. Правила съм много пъти опити, само при този ми се получи. Предполагам, че защото в него разпознах "Аси", "ПС" и поне двадесетина други филма. Нещо като "Смотаняци" . Някои епизоди ги минавам с два-три клика, но някои ги гледах два-три пъти. Главният актьор е толкова готин, че даже му простих намаслената коса  Mr. Green

Днес ще съм с Гьонулчето, че изоставам малко.
Ама какви световни звезди са в Анталия, направо ми се обърна сърцето Grinning Peace Дали ще са му много две статуетки на Онур? Wink  

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 12:28 от nadine1111

# 614
Здравейте  Hug

Момичета, нищо не изпускате Hug

Надин, и аз се надявам на някоя награда. Но и това, че СВ и Джунглата не са от масовките, ми е удовлетворително за моя избор. Още повече, че СВ в процеса на работа вече е получил признанието на гилдията в Анталия и Кан с финансово поощрение, а Джунглата, като първи опит, обиколи света.

А компанията в Анталия е повече от впечатляваща! Хора, които са оставили трайна следа в световното кино! Но и ми е малко тъжно, времето не прощава Sad

Разбрах какво си е взел Онур за спомен от Агир роман Wink

Сабинка, чакам си бразилския клип от Санторини. За бразилските сериали имам представа от Нова (не че нямам сателитна, но телевизията ми е фон, не я гледам  специално - пояснявам, защото често ме питат дали нямам друг канал Wink. Тъпо изглежда, но навик) От тези, междукултурните, си спомням Клонинг. Той е единственият от латиноамериканските, които си спомням ясно, точно заради тези между -етносни -културни, -религиозни проблеми.  Тогава проумях, че това, което за мене е  ограничение (за положението на жените основно)  за други е нормално. Това е начинът на живот, с който са свикнали поколения наред и не се чувстват ограничени. Та сега, след като съм минала образователния период, не се учудвам, че дизитата, които ми харесват, са нискорейтингови при комшиите и обратно.

Подобно на индийските. В началото ми бяха интересни - един съвсем непознат свят, но след някоя и друга десятка епизоди, разбрах, че това не е моят начин на убиване на времето, нито моят тип игра (имат наистина талантливи и ярки актьори!), нито моята музика, да не говоря за моя темп на действието ooooh! С увлечението си, темните индийки ми събудиха интереса и нали имам сега много време, реших да го подхвана. Ами трудно мога да кажа, че главният герой е хубав след като половин епизод ми показват обувките му... Пък и дали прилича на Демир или Оджата - двамата не са ми особено любими герои. Началото ми е като читалищно представление - елементарно и непохватно. А и подобно на повечето сериали няма разнообразни панорами и разходки... Дали и тук важи "ако човек издържи царевицата, нататък потича" Wink Това, разбира се, си е моето мнение. Всеки има различни очи и търси различни неща Peace

Имам си преведен епизод. Надин, Злати Hug

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 13:57 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт