Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

http://televizyongazetesi.com/onur-saylak-ile-kerem-cattayin-har … tm_medium=twitter

Онур с Керем Чатай. Thinking

Не нов проект
отечество

Играчите Onur Saylak предишния ден сутринта производителя Керем Çatay'l Kuruçeşme срещна в ранните часове. Дуото обърна внимание на отопляем разговора.

Catay, той каза, че те срещнах за кафе не е нов проект.

Е, това е интересно! Интригуващо. Какво ли си говорят. newsm78

Този познавате ли го?  newsm78 Много ми заприлича на КЧ и реших да ги сравня. Но не е той!  Stop

Natalya Bogodistaya  bouquet

Большая честь
Звезды феноменального телесериала Кара Пара Ашк телеканала Ай Япым, сделавшего финал в прошлом сезоне, Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек были награждены на четвертой церемонии Хрустальной мыши.
Феноменальный сериал Кара Пара Ашк студии Ай Япым закончился, а его воздействие продолжается. Интернет сайтом mediafaresi.com выбранные актеры на церемонии Хрустальной мыши получили свои награды. Туба Бюйюкюстюн была выбрана лучшей актрисой за роль в сериале. Энгина Акюрека - ещё одну звезду сериала Кара Пара Ашк, зрители разглядели достойным награды за лучшую мужскую роль.
Взявшие множество наград за границей Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек сказали, что эти награды каждый раз - большая честь.

В много нарушения съм. Сега ще видим дали подскачащите четат.  Party Party Party

# 271
Линка, добавям ...четири туби Wink От половин час ги слушам тейзи сладури Grinning На този тромав и с малко възможности инструмент, свирят от класика до джаз.

Избрах увертюрата към "Вилхелм Тел"  на Росини

Melton Тuba Quartett

Един наш човек ни казва...Наздраве! Peace

Линка, на пръв поглед я минах снимката като на непознат Rolling Eyes Но на втори съм.. фифти-фифти Thinking Намирам прилика във вежди, нос, в поглед придружен с леко кривогледство. Възможно е да е Керем Чатай в друга възраст. Ти не им гледай днешните снимки на хората от бранша Wink Знаеш, че съществуват опциите клъцни, срежи, боядисай... Mr. Green

Поразгледах и други снимки. Почти навсякъде едното му око е по- малко отворено от другото и вече почти вярвам, че е той Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 17:04 от nadine1111

# 272
Здравейте Ladies Hug
Благодаря ви newsm10 мили дами, за всичко.  bouquet

Нещо есенно

Поздравче за неуморните дами.

# 273
Привет! Hug Hug Hug

Надин HugБаги HugСаби HugЛинка HugВичи Hug

Благодаря за всички новини от туитър,преводи на руски ез.,инфо и колажи! bouquet bouquet bouquet
И аз потърсих да пусна нещо ново! Laughing Открих нов клип с кадри от награждаването на Туба и от Аси! Peace

Asi in red

https://youtu.be/6lBjkNe2nu8

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 17:35 от Zlatina3

# 274
  • AMS
Привет на всички ви!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Благодаря ви за споделеното!!!  Peace Peace Peace

Скрит текст:
Natalya Bogodistaya  bouquet
Большая честь
Звезды феноменального телесериала Кара Пара Ашк телеканала Ай Япым, сделавшего финал в прошлом сезоне, Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек были награждены на четвертой церемонии Хрустальной мыши.
Феноменальный сериал Кара Пара Ашк студии Ай Япым закончился, а его воздействие продолжается. Интернет сайтом mediafaresi.com выбранные актеры на церемонии Хрустальной мыши получили свои награды. Туба Бюйюкюстюн была выбрана лучшей актрисой за роль в сериале. Энгина Акюрека - ещё одну звезду сериала Кара Пара Ашк, зрители разглядели достойным награды за лучшую мужскую роль.
Взявшие множество наград за границей Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек сказали, что эти награды каждый раз - большая честь.

В много нарушения съм.
Сега ще видим дали подскачащите четат.  Party Party Party

Линка,  Peace не знам дали четат,
но аз не ги чета и съм много доволна от себе си  Peace

А, сега да ви представя  -  лейди ТУ в червено >>>

Приятна вечер!!!

# 275
  За колекция "бъдещи партньори":

Повтарям снимката. Ачик-ачик на таблото е кафенето с телефона му. Laughing

Скрит текст:
"Благодарю своих друзей, что почтили минутой молчания погибших в той стране, где я прожил 30 лет".
#CanselElçin

# 276
Скрит текст:
Линка, добавям ...четири туби Wink От половин час ги слушам тейзи сладури Grinning На този тромав и с малко възможности инструмент, свирят от класика до джаз.

Melton Тuba Quartett

Линка, на пръв поглед я минах снимката като на непознат Rolling Eyes Но на втори съм.. фифти-фифти Thinking Намирам прилика във вежди, нос, в поглед придружен с леко кривогледство. Възможно е да е Керем Чатай в друга възраст. Ти не им гледай днешните снимки на хората от бранша Wink Знаеш, че съществуват опциите клъцни, срежи, боядисай... Mr. Green

Поразгледах и други снимки. Почти навсякъде едното му око е по- малко отворено от другото и вече почти вярвам, че е той Mr. Green

Надин  Hug радвам се, че ми обърна внимание!  Heart Eyes
Скрит текст:
Честно да ти кажа, от както свърши сериала КРА, непрекъснато ме гложди едно съмнение, че КЧ се появява за малко в последния епизод. Но си виках, няма как само аз да съм го забелязала. Невъзможно е в този стериал, следен под лупа от милиони, да не го забележат. Но толкова много ми прилича в движения, в стойка, визия, че накрая не се сдържах днес и го фотнах.  Rolling Eyes Като сложих снимките една до друга, видях и разликите. Все пак, това че и ти (наистина си с изключително око, и много уважавам мнението ти  Heart Eyes) виждаш известна прилика, ме прави малко по-малко смешна в собствените ми очи.  ooooh!
Това е собственика на магазина, който продаде на Йо гривната за Демет и му даде адреса на Елиф.(КРА)
Възможно ли е да е изигран от КЧ и да не е обявено?  newsm78 Ролята е изключително епизодична, и снимките са отнели вероятно един час. Ама пък никой да не забележи?  newsm78

Сложих го в спойлер, с надеждата за по-малко подигравки!    Rolling Eyes Stuck Out Tongue Rage

Това червено костюмче побърка медиите днес! Joy
В ratingkurdu http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Tuba_Buyukustun_ve_Engin_ … uncu_odulunu_aldi, блогът, в който всичко знаят, и каквото кажат излиза истина, с малки изключения  tooth, обръщат специално внимание на тоалета и подчертават, че е на Рашид.   Rolling Eyes

# 277
Скрит текст:

Melton Тuba Quartett

Надин  Hug радвам се, че ми обърна внимание!  Heart Eyes
Скрит текст:
Честно да ти кажа, от както свърши сериала КРА, непрекъснато ме гложди едно съмнение, че КЧ се появява за малко в последния епизод. Но си виках, няма как само аз да съм го забелязала. Невъзможно е в този стериал, следен под лупа от милиони, да не го забележат. Но толкова много ми прилича в движения, в стойка, визия, че накрая не се сдържах днес и го фотнах.  Rolling Eyes Като сложих снимките една до друга, видях и разликите. Все пак, това че и ти (наистина си с изключително око, и много уважавам мнението ти  Heart Eyes) виждаш известна прилика, ме прави малко по-малко смешна в собствените ми очи.  ooooh!
Това е собственика на магазина, който продаде на Йо гривната за Демет и му даде адреса на Елиф.(КРА)
Възможно ли е да е изигран от КЧ и да не е обявено?  newsm78 Ролята е изключително епизодична, и снимките са отнели вероятно един час. Ама пък никой да не забележи?  newsm78

Сложих го в спойлер, с надеждата за по-малко подигравки!    Rolling Eyes Stuck Out Tongue Rage

Това червено костюмче побърка медиите днес! Joy
В ratingkurdu http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Tuba_Buyukustun_ve_Engin_ … uncu_odulunu_aldi, блогът, в който всичко знаят, и каквото кажат излиза истина, с малки изключения  tooth, обръщат специално внимание на тоалета и подчертават, че е на Рашид.   Rolling Eyes

Линка, може да е някой братовчед на КЧ, който е ползвал връзки Joy Joy За мой срам  Embarassed Embarassed не съм гледала последните 4-5 епизода на КПА и този красавец съм го пропуснала Mr. Green  Иначе примери много с режисьори и сценаристи, които са се снимали инкогнито в творбите си. Стивън Кинг  се снима в Под купола, а е автор на книгата. Сещам се за Тарантино, Никита Михалков.

# 278
Цитат
Линка, дълго се newsm78 за тази снимка, ама не кой е, а да схвана закачката ти  и си останах с  newsm78 smile3511
И все пак да попитам, за да спя спокойно тази вечер, не е ли същият?

Най-малкото връзката е Wink
PS Знаех си аз, че Линка се бъзика с нас, ама откъде да знам това в скритите й. Линка, а в 20 минути  нерде е КЧ newsm78

И за друго се  newsm78 Защо човек ще става толкова рано, за да пие кафе със себеподобен?
- случайно са се срещнали на входа на детската градина и  разгорещено си коментират децата и най-вече "другарките" им;
- близки приятели са и са си нарочили среща и разгорещено коментират я семейния живот, я политиката;
- въпреки твърдението,  говорят разгорещено по работа. Защо трябва да вярвам на К.Ч. на 100%, нали през пролетта беше обещал изненада за Енгин на есен. Ама проект няма. Каква ли е била изненадата newsm78

И днес всичко е червено. Дива, червените ти колажи са ми по-супер от сините от Ватикана, въпреки че синьото ми е любимо.

Lady in red на Злати ми напомни за фенската, упорита и условна любов от Аси до края на света. Понякога творят красиво и сполучливо:

# 279
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И днес продължаваме с дамата в червено  Wink - много снимки, много материали в пресата...
Благодаря за откритите нови и дори преведени неща на тези, които са ги открили  bouquet

Ъшъл туитна :'Това е история на ден, пълен с любов, уважение..."
Скрит текст:
Işıl Yücesoy @m15eno  13 min.
Sevgi,saygı,özlem dolu bir günün öyküsüdür bu kare😘😘😘😘

Цитирам туитите, за да посоча източника. По принцип от турси преводите са безсмислици. Но някои успяват да разгадаят написаното.

AlexandraBond @AlexandraBonda  10 min.
Всегда оставайся такой любящей и уважающей, моя Тубочка. - Ишил Юджесой #TubaBüyüküstün

Този туит и думите на Ишил страшно ме впечатлиха - значи и ние не се лъжем и Туба си е точно такава, за каквато я мислим, щом го твърди нейна колежка, която я познава и работи с нея от дълги години ( ама и за да го открие и твърди някой това, то... и той трябва да има душа и сърце, защото знаем и някои други колеги  Wink какви позиции заемат преди, по време и след краят на един проект).

Дива  Hug много ми харесват колажите ти, особено този, та...  Wink ще го повторя - без цитат.  Simple Smile

Линка  Hug и аз мислех да ти отговоря, ама...  Wink то вече няма смисъл.  Peace

А и нещо в добавка за... групата ни за Милано  - тъй като, както казва Баги  Hug ни е рано за пътуване ( сезонът не е подходящ), Вичи  Hug добре си решила да се подкрепяме с ''нашенска'' музика  Simple Smile ( а пък  Sunglasses аз да се похваля, че може би ще сбъдна една моя почти детска мечта и ще гледам на живо тези двамата мои любими изпълнители съвсем скоро  Simple Smile) А в този ред мисли се сетих за един израз, който използваме ''ако не ми мине котка път'', та...  Wink дали няма инфо и той как се е появил?  newsm78

# 280
Изобщо не се бъзиках, направо си го мислех! Много прилича, бе...   Sick

Обаче попитах гугъл за тази снимка, и познайте кого ми изкара  newsm12 Weary smile3518 smile3502 smile3503 newsm09 newsm47

https://www.google.bg/search?tbm=isch&imgil=SFWnZ0AEp7kJjM%2 … b5Ew51W5sL7koA%3D

Отказвам се да гадая!  Joy Joy Joy

Цитат
Защо трябва да вярвам на К.Ч. на 100%, нали през пролетта беше обещал изненада за Енгин на есен. Ама проект няма. Каква ли е била изненадата newsm78

Каква ли е била?   newsm78 Дали не е каквато си мисля?   smile3503

Снимката е доста интересна.
На пръв поглед ми се стори, че Онур се кара на КЧ, а той стои като виновно дете в детската градина, с разстроен израз на лицето.  Mr. Green Joy Joy
Ама после реших, че няма как да е така, а просто  си пият заедно кафето в ранни зори.   smile3503newsm03 newsm53 newsm09

# 281
Изобщо не се бъзиках, направо си го мислех! Много прилича, бе...   Sick

Обаче попитах гугъл за тази снимка, и познайте кого ми изкара  newsm12 Weary smile3518 smile3502 smile3503 newsm09 newsm47

https://www.google.bg/search?tbm=isch&imgil=SFWnZ0AEp7kJjM%2 … b5Ew51W5sL7koA%3D

Отказвам се да гадая!  Joy Joy Joy

Цитат
Защо трябва да вярвам на К.Ч. на 100%, нали през пролетта беше обещал изненада за Енгин на есен. Ама проект няма. Каква ли е била изненадата newsm78

Каква ли е била?   newsm78 Дали не е каквато си мисля?   smile3503

Снимката е доста интересна.
На пръв поглед ми се стори, че Онур се кара на КЧ, а той стои като виновно дете в детската градина, с разстроен израз на лицето.  Mr. Green Joy Joy
Ама после реших, че няма как да е така, а просто  си пият заедно кафето в ранни зори.   smile3503newsm03 newsm53 newsm09

Само дето не виждам кафе на масата  Joy Joy Joy Пред КЧ има от най-големия размер чаша за чай / ползват се и за свещи/, а Онур...? Thinking

# 282
  Да си кажа и аз мнението за "продавача" преди да кача диоптрите. bowuu Не е КЧ със сигурност. Шестото ми чувство ми крещи, че най-вероятно е собственикът на магазина, който е избутал продавача, само и само да влезе в кадър с Енгин. Peace
  Групата от Милано е много несериозна. ooooh! Точно на 18.11. кацнах и ще ви пратя снимка/и, каква е погодата. Туристите са в санитарния минимум и :се влиза в музеите без опашки и записвания и на паркингите има места. Но...аз ви предложих кулинарен туризъм. chef

П.П.
Цитат
Само дето не виждам кафе на масата  35 35 35 Пред КЧ има от най-големия размер чаша за чай / ползват се и за свещи/, а Онур...?

А аз се питам, като пушач е КЧ, защо цигарите и запалката са пред Онур? Каква е тази торта зад зелената туфа и кактусчето? newsm78

П.П.П. Този не е със сигурност. Peace

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 22:18 от sabina_k

# 283
  • AMS

Радвам се, че ви е харесало червеното!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Баги,  Peace залата във Ватикана беше в синьо и това ме е подвело.
Иначе неаполитанските са в червено,
защото завесата беше червена >>>

Извинявам се за повторението.

Линка,  Peace за протокола >>>
В римската серия помня, че се снима един от шефовете на Ай Япъм.
Носеше куфарчето с диамантите и серификатите.
Тук, според мен, не е Керем Чатай >>>

Скрит текст:

# 284
Саби, направо ме спечели с този 'кулинарен туризъм" Sad Ще взема да го направя още веднъж теста, ама ме е страх да не ме прати в някое емирство, че както обичат дебелите жени... Joy Joy

И аз се почудих на цигарите, ама то кой актьор не пуши в Турция Wink

Общи условия

Активация на акаунт