Днес ми върви на Онур
Какво ли значи...? 

Приятно вспомнить
Какво ли значи...? 

Слагам ви един много приятен филм с Коледа, романтика, бижута от Тифани и още много...
Sundays at Tiffany's / Неделя в "Тифани" (2010)
на всички за всичко.

Какво ли значи...? 

пеперуди, но...
СС са все в центъра на големи събития и У ДОМА си и по света 
и коментарите ще са ми интересни 
благодаря ти за филмово-музикално-бразилска разходка
( аз също имам малко опит с тези сериали), но... ги харесвах по-малко в сравнение с други латино сериали, най-вече заради прекалено голямото им количество епизоди, а за де се получи това количество се ползват и много дребни и странични образи. Затова най-много харесвах сериалите на Мексико и коопродукциите от Маями, ама...
и това беше преди... Туба. След това всички други ми бледнееха и бяха неестествени до... заглеждането ми съвсем случайно по ''Пътеките..'' И защо точно него загледах при наличието на един куп индийски сериали...
защото е различен от всички тях. Мяркали са ми се и другите, но... единственото общо между тях са дрехите и обичаите, всичко това представено с много ярки цветове. Но който и друг да хващала - или се карат, или реват... мъка и мъка.
А този ме кара да се смея на глас и дори повтаряйки си познати до наизустяване сцени - пак е така, действа ми точно както първи сезон на ПС. 
като коментираш началото на ''моят''нов любим сериал, ме подсети и за думите за началото ти и с АСИ, и с ПС
- нали и тях не хареса от пръв поглед 
- колко бързо мислиш ще развие интригата
Аз го подхванах след 50-та серия
, та после върнах началото

Сабинка интересно ми беше да видя чрез перископа атмосферата на шоуто. Доколкото разбрах е в Париж. Предполагам, че и Туба е там. Все пак по професия е дизайнер и сигурно би й било интересно да присъства на дефиле на Шанел. Както и на всяка жена 
преди да открия Туба бях изгледала няколко латино сериала. Индийски май все още не съм
Ама и за това има време и може да се случи щом Надин и Цвети
толкова харесват "Пътеките" може би след НГ да го погледна (евентуално
)
И аз така като теб с нета. Може и да мрънкаме срещу него, но има много +ве. Единият от които е това - да можеш да видиш места, за които преди само си чела и си си мечтала да посетиш. Е, не е като да си там реално, но все пак...А след време ако човек много го иска и вземе, че отидее и до това място
Беше ми интересно да се поразходя из Фез. А и си написала, че
/лека викторина, понеже днес Линка
нещо се опущи и не ни е сложила тест/

ти би трябвало да си отговорила преди да отвориш спойлера 

благодаря ти
става ясно, че Ферзан О. предава от Чинечита. А аз защо си мислех, че е в Париж

видях вчера промото за филма, който беше сложила,но тази вечер изобщо не направих връзка с премиерата на филма за Шанел и това, което беше сложила Сабинка - перископана Ф.О. и т.н
Но тези дни не внимавам много в час, така че може да не направя някоя връзка както трябва