Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
 Да се регистрирам и аз в първия ден на последния,
но толкова приятен празничен месец! Hug

Канти, Сабина, Надин, Цвети, Злати, Лина, Вичи, Гуга, Баги, Дори, Дива,  Hug bouquet

Аз съм доста далеч от цялата тази информация, която помествате. Всъщност тук научавам за събития, награди, премиери. Чета и гледам снимките и така научавам интересни неща за живота на семейство Сайлак извън снимачната площадка, въпреки че и тогава пак са в обектива на камерите.

Канти и Дива, са украсили темата с фантастичните си колажи. bouquet Hug

Канти отново ни кара да се вгледаме в себе си с традиционните притчи. Peace Hug

Лека нощ! Hug

# 631
Още вчера ви написах, че днес в Рим е премиерата на филма за Шанел. Той не е пълнометражен, но е събитие, защото режисьор е Карл Лагерфелд.Творческият директор на Chanel  изпълнява всички важни роли около филма: автор е на сценария, на диалозите и костюмите, както и директор на кастинга – той лично е избрал всички участници.

По интуиция предположих, че Ферзан не може да пропусне това чакано събитие. Затова се пошегувах, че може и Туба да заведе

Поне е сигурно, че няма да пусне екрана с филма. Wink

http://www.chanel.com/en_WW/fashion.html?WT.mc_id=FA_en_WW_20151 … r&WT.mc_t=sma

Скрит текст:
CHANEL @CHANEL  56 min.
Kristen Stewart talks about starring in #OnceAndForever by Karl Lagerfeld. See the film on http://chanel.com/-onceandforever

Надин Hug видях вчера промото за филма, който беше сложила,но тази вечер изобщо не направих връзка с премиерата на филма за Шанел и това, което беше сложила Сабинка - перископана Ф.О. и т.н ooooh! Но тези дни не внимавам много в час, така че може да не направя някоя връзка както трябва Mr. Green

Слагам ви и една притча за лека нощ! Peace

Споко! Grinning Hug Така е като пиша постове в стил 'SMS" Mr. Green Нали аз си се разбирам Joy Joy
Ти гледай по-скоро да си в час, че имам молба Praynig Сто пъти си спомних за сватбата на която беше в Индия и пътеписа ти от там. Та ако го пазиш, да ни го покажеш пак. Че нали и тази сериална дестинация опознавам  Rolling Eyes ooooh! Joy

Добро утро и хубав ден на всички! Peace Hug

Нали Онур ми е в ресора, ловнах го с колеги снощи в Анталия

Тази есен отмина, но не мога да пропусна този нов клип да ви покажа. В него има есенни листа от ПС, Париж и ..Ерик Клептън!

Патронът ни от Facebook Марк Зукърбърг  стана баща! Grinning Какво му трябва на човека- една жена, едно дете, една тениска Wink Затова в чест на дъщеричката си Макс, дарява  45 милиарда долара за добри каузи Grinning Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 07:57 от nadine1111

# 632
Здравейте HugКанти Hug за притчата.
Поздрави за нощната смяна Hug
Както винаги много и изчерпателна информация. newsm10
Благодаря ви. smile3501

"Ако правите нещо прекрасно и възвишено,
а никой не го забелязва- не тъгувайте.
 Изгревът е най-прекрасната гледка на света,
 а повечето хора по това време спят."- Джон Ленън
Добро и усмихнато утро ,приятели !

Много разнородна  информация, за всичко, за фестивали,
 за пътешествия и всичко това тръгва  от Туба и по късно от СС.
Неуморните ни репортери Hug ловят всичко и още топло ,
топло ние го научаваме. smile3525

"Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи............"
Скрит текст:
"Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа.

Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини.

Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме.

Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече.

Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало.

Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш."

Автор: Мария Василева

Надин Hug Hug

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 633
  • Русе
Добро утро!  Hug

Е, все още не е толкова студено и бяло, като за зима, ама...  Wink и това все ще стане  Simple Smile

Но... ние не се плашим, защото си имаме и това топло местенце  Peace

Канти  Hug поддържам моята  Wink съзрителка Надин  Hug в молбата отново да ни разкажеш за твоят реален поглед на индийска сватба, че в нашата приказка видяхме две с много интересни ритуали. Любопитно ми е и защото случайно мернах нещо подобно и в друг сериал, но... и като ритуали бяха различни, а да не говорим пък за музиката и участниците ( изобщо не ме впечатлиха ). Не знам кои са точните ритуали, но в ''Пътеките'' са се постарали доста да се харесат на публиката - пълни с хубави моменти и музика, с по-различно звучене от типичната индийска ( някои от песните на сериала чувам и без  hahaha да ги слушам - звучат в главата ми  Simple Smile)

Вичи  Hug

А аз сега да добавя и... нещо красиво - хареса ми този колаж  Simple Smile

... и нещо, което ме накара да се усмихна и аз  Grinning

Е, от мен толкова  Peace

Очаквам довечера да ме изненадате с още някоя и друга новина или информация  Simple Smile

Прекрасен ден ви желая!  Hug

# 634
Добро утро!  Hug

Снощи е било много интересно! Дефиле на Шанел, лично предавано онлайн от ФЙ!  thumbsup doh #Puppy dog
Наистина интересно! Браво, Сабинка  Hug, че се сети да го сложиш!  Peace
И така, къде е Туба - Париж? Анталия? Истанбул? Рим?  newsm78

Ако беше в Анталия, щяхме да я видим на снимката, дето Надин  Hug е сложила тази сутрин.
Ако беше в Рим - Ферзан бей щеше да ни пусне снимка.

Остава Париж и Истанбул. Надявам се днес да я открият - например Мами  Hug да я срещне в Париж!  Simple Smile

Канти  Hug не зная на мен дали ми е нужно да слагаш разказа за индийската сватба! Аз мога да го разкажа!  Laughing Толкова бях впечатлена, че го разказвах на всичките си приятелки. Което, да си признаем, не е отличен вариант за запомнянето му, защото вероятно всеки път съм добавяла нещо от себе си, и накрая, като сигурно инфо, остана само необходимостта и неизбежността на предварителния хороскоп - това, което най-силно ме озадачи!  Joy Та, ако го имаш, няма да се откажа да го прочета отново. Благодаря предварително!  Hug

Що се отнася до индийския сериал, аз също се опитвам да го гледам. Героите са симпатични, ГГ-я напомня Хасрет, ГГ-й - Оджата, (понеже е гладко избръснат и постоянно сърдит - до 70 и някой си епизод, докъдето съм стигнала). Но мен много ме дразнят замръзналите пози, повторенията, погледите  - по половин епизод!  Crossing Arms Издържам 3-4 епизода и отивам да гледам друго.  ooooh! Sick

Сабинка  Hug благодаря за подкрепата!  Laughing Разказът ти за латино сапунките ми прозвуча като подкрепа на моето мнение за КЧ и турските сапунки. Не греша, нали...  newsm78

Сега да ви пожелая приятен ден, че стана дълго. Но преди това да поздравя Дороти  Hug, че не ни забравя, и Рали  Hug за прекрасните коледни картинки от снощи. Любувах им се!  Hug

Приятен ден!  Hug

# 635
Съжалявам, че пиша два поста един след друг, но ми се налага!  Laughing
Следващия, моля, да цитира този пост. Благодаря!  Hug

Публикация за Туба в индонезийската преса

http://smeaker.com/hiburan/28591/penggalan-kalimat-cantik-ini-bi … -elif-jadi-baper/

Превод на интервюто на Онур за "Мари Клер- Турция". Благодаря на Бопай  Hug  bouquet

Скрит текст:
После долгого перерыва, Онур Сайлак, готов встретиться со зрительской аудиторией. Онур, который снялся в главной роли в фильме "Воспоминания ветра", повествующем о хаосе, происходящем в 1940 году в Турции, рассказал журналу "Marie Claire" о работе над фильмом: "На протяжении 2,5 месяцев, я не видел жену (Тубу Бюйюкюстюн) и детей, из-за съемок, которые проходили в Грузии.. Для меня это было, самой большой трудностью".
- Прежде всего, поздравляю Вас. Фильм будет участвовать на 52 Кинофестивале в Анталии, в категории международных фильмов.
- Спасибо. Мы тоже всей командой, с нетерпением ждем фильм. Зритель пока его не видел, поэтому не знаю, какая будет реакция и критика, но мы довольны результатом.

- Вместе с Озджаном Альпером, Вы работали в фильме "Осень". Как Вы с ним объединились?
- Мы знаем друг друга уже примерно восемь лет. Это знакомство оказалось положительным для нас во многих отношениях. Например, по глазам человека вы можете понять, что что-то идет положительно или отрицательно... Я верю, что получится эффективное партнерство, когда режиссер и актер дополняют друг друга.

- По-вашему, какие вопросы поднимает этот фильм?
- Наш фильм повествует о побеге из Стамбула по политическим причинам переводчика и художника Арама, чтобы спасти свою жизнь. Для Арама, который застрял в лесной деревушке на советско-грузинской границе, этот побег становится возможностью найти следы своего детства. В политической и культурной атмосфере того периода на первый план выходит любовь, время, смерть, изгнание, родина, границы, свобода и противостояние. В общем говоря, воспоминания - меняют все.

- По-вашему, какую ответственность несут исторические фильмы?
- Найти место того периода или же воссоздать эпоху, очень сложно и затратно. Поэтому съемки эпизодов Стамбула, мы проводили в Батуми, Грузии. В Батуми, прекрасно сохранилась архитектура. Наша арт-директор Гамзе Куш старательно работала и творчески использовала все детали. Она создала восхитительную атмосферу фильма при довольно ограниченном бюджете. А наш кинооператор Андреас Сианос, оказался волшебником. Его рабочая дисциплина и профессионализм были на высоком уровне. Директор по свету Энгин Алтынташ, успешно совладал и с физическими условиями гор, и со сложностями съемочного задания. Работать в историческом фильме, с такой командой было для нас отличным шансом.

- Персонаж Арам оказывается на грани психологического кризиса. Как Вы подготовились, чтобы лучше его понять?
- Вместе с Озджаном, мы готовились к роли Арама, около 4 месяцев. Для того, чтобы понимать дух эпохи, кроме того, что читали различные материалы, смотрели документальные фильмы и изучали фотографии. Каждое утро мы бегали в парке "Йогуртчу". Во время пробежек очень долго беседовали об эпизодах. И, конечно, я должен был похудеть (смеется)...

- Что лично для Вас было самым сложным в период съемок фильма?
- Для меня было самой большой проблемой, около 2,5 месяцев, не видеть своих дочерей и жену. Особенно хочу, еще раз, поблагодарить свою жену. И в подготовительный период, и во время съемок она меня здорово поддержала и была терпелива.

- В актерском составе есть очень важные актеры: Мустафа Угурлу, Мурат Далтабан, Эбру Озкан и впервые мы встретились с Софией Хандемировой, которая сыграла роль Мерьем. Какие взаимоотношения были в команде?
- На самом деле, собрались потрясающие актеры. С Софией мы познакомились, на пробных съемках, которые прошли в Москве. После одной-двух проб было принято решение работать с ней. Затем Мурат Далтабан, Эбру Озкан, Мендерес Саманджилар, Туба Бюйюкюстюн и Мустафа Угурлу дополнили этот ценный актерский состав. Не всегда выпадает возможность работать с командой, которая настолько любит свою работу и настолько гармонична. Мы весело проводили время, делая свою работу. Посмотрим, как это будет смотреться на экране...

- Этот проект еще раз подтвердил важность работы кинооператора...
- Наш кинооператор Андреас Сианос... Я обращаюсь к нему "Мастер". Он Мастер, который оставил след в истории классического кино вместе с Теодоросом Ангелопулосом. Находиться с ним на одной съемочной площадке было очень приятно и поучительно. Наверно ни у одного из нас нет такой страсти к работе, настойчивости и терпения, как у него.

- Ваш короткометражный фильм "Джунгли", привлек довольно большое внимание на международных кинофестивалях. Когда Вы решили заняться режиссурой? Есть ли у Вас проект, который Вы хотите реализовать в ближайшее время?
- Вместе с Догу Акалом и Хаканом Гюндаем в феврале прошлого года мы написали сценарий, на короткометражный фильм. Этот фильм принял участие во многих фестивалях и все еще продолжает участвовать. Он был приглашен на фестивали в Нью-Йорке, Лос-Анджелесе, Сан-Франциско, Торонто, Барселоне, Милане, Джайпуре, Бангкоке, Провансе, Венеции, Адане, Анталии и Стамбуле. Мне нравится быть частью производства, и я хочу участвовать во всех областях производства фильмов. После первой пробы, мы начали работу над полнометражным фильмом. Скажу, что около 10 месяцев мы работаем над сценарием, той же командой. Вместе с Догу Акалом и Хаканом Гюндаем хотим создать команду и сделать пробы.

http://www.hurriyet.com.tr/2-5-ay-boyunca-esimi-goremedim-40020469
http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?f=39&p=634#p634

Приятен ден отново!  Hug

# 636
Привет Hug

Цитат
Съжалявам, че пиша два поста един след друг, но ми се налага!  Laughing
Следващия, моля, да цитира този пост. Благодаря!  Hug

http://smeaker.com/hiburan/28591/penggalan-kalimat-cantik-ini-bi … -elif-jadi-baper/

Превод на интервюто на Онур за "Мари Клер- Турция". Благодаря на Бопай  Hug  bouquet

Скрит текст:
После долгого перерыва, Онур Сайлак, готов встретиться со зрительской аудиторией. Онур, который снялся в главной роли в фильме "Воспоминания ветра", повествующем о хаосе, происходящем в 1940 году в Турции, рассказал журналу "Marie Claire" о работе над фильмом: "На протяжении 2,5 месяцев, я не видел жену (Тубу Бюйюкюстюн) и детей, из-за съемок, которые проходили в Грузии.. Для меня это было, самой большой трудностью".
- Прежде всего, поздравляю Вас. Фильм будет участвовать на 52 Кинофестивале в Анталии, в категории международных фильмов.
- Спасибо. Мы тоже всей командой, с нетерпением ждем фильм. Зритель пока его не видел, поэтому не знаю, какая будет реакция и критика, но мы довольны результатом.

- Вместе с Озджаном Альпером, Вы работали в фильме "Осень". Как Вы с ним объединились?
- Мы знаем друг друга уже примерно восемь лет. Это знакомство оказалось положительным для нас во многих отношениях. Например, по глазам человека вы можете понять, что что-то идет положительно или отрицательно... Я верю, что получится эффективное партнерство, когда режиссер и актер дополняют друг друга.

- Наш фильм повествует о побеге из Стамбула по политическим причинам переводчика и художника Арама, чтобы спасти свою жизнь. Для Арама, который застрял в лесной деревушке на советско-грузинской границе, этот побег становится возможностью найти следы своего детства. В политической и культурной атмосфере того периода на первый план выходит любовь, время, смерть, изгнание, родина, границы, свобода и противостояние. В общем говоря, воспоминания - меняют все.

- Найти место того периода или же воссоздать эпоху, очень сложно и затратно. Поэтому съемки эпизодов Стамбула, мы проводили в Батуми, Грузии. В Батуми, прекрасно сохранилась архитектура. Наша арт-директор Гамзе Куш старательно работала и творчески использовала все детали. Она создала восхитительную атмосферу фильма при довольно ограниченном бюджете. А наш кинооператор Андреас Сианос, оказался волшебником. Его рабочая дисциплина и профессионализм были на высоком уровне. Директор по свету Энгин Алтынташ, успешно совладал и с физическими условиями гор, и со сложностями съемочного задания. Работать в историческом фильме, с такой командой было для нас отличным шансом.

- Персонаж Арам оказывается на грани психологического кризиса. Как Вы подготовились, чтобы лучше его понять?
- Вместе с Озджаном, мы готовились к роли Арама, около 4 месяцев. Для того, чтобы понимать дух эпохи, кроме того, что читали различные материалы, смотрели документальные фильмы и изучали фотографии. Каждое утро мы бегали в парке "Йогуртчу". Во время пробежек очень долго беседовали об эпизодах. И, конечно, я должен был похудеть (смеется)...

- Для меня было самой большой проблемой, около 2,5 месяцев, не видеть своих дочерей и жену. Особенно хочу, еще раз, поблагодарить свою жену. И в подготовительный период, и во время съемок она меня здорово поддержала и была терпелива.

- В актерском составе есть очень важные актеры: Мустафа Угурлу, Мурат Далтабан, Эбру Озкан и впервые мы встретились с Софией Хандемировой, которая сыграла роль Мерьем. Какие взаимоотношения были в команде?
- На самом деле, собрались потрясающие актеры. С Софией мы познакомились, на пробных съемках, которые прошли в Москве. После одной-двух проб было принято решение работать с ней. Затем Мурат Далтабан, Эбру Озкан, Мендерес Саманджилар, Туба Бюйюкюстюн и Мустафа Угурлу дополнили этот ценный актерский состав. Не всегда выпадает возможность работать с командой, которая настолько любит свою работу и настолько гармонична. Мы весело проводили время, делая свою работу. Посмотрим, как это будет смотреться на экране...

- Наш кинооператор Андреас Сианос... Я обращаюсь к нему "Мастер". Он Мастер, который оставил след в истории классического кино вместе с Теодоросом Ангелопулосом. Находиться с ним на одной съемочной площадке было очень приятно и поучительно. Наверно ни у одного из нас нет такой страсти к работе, настойчивости и терпения, как у него.

- Ваш короткометражный фильм "Джунгли", привлек довольно большое внимание на международных кинофестивалях. Когда Вы решили заняться режиссурой? Есть ли у Вас проект, который Вы хотите реализовать в ближайшее время?
- Вместе с Догу Акалом и Хаканом Гюндаем в феврале прошлого года мы написали сценарий, на короткометражный фильм. Этот фильм принял участие во многих фестивалях и все еще продолжает участвовать. Он был приглашен на фестивали в Нью-Йорке, Лос-Анджелесе, Сан-Франциско, Торонто, Барселоне, Милане, Джайпуре, Бангкоке, Провансе, Венеции, Адане, Анталии и Стамбуле. Мне нравится быть частью производства, и я хочу участвовать во всех областях производства фильмов. После первой пробы, мы начали работу над полнометражным фильмом. Скажу, что около 10 месяцев мы работаем над сценарием, той же командой. Вместе с Догу Акалом и Хаканом Гюндаем хотим создать команду и сделать пробы.

Приятен ден отново!  Hug

# 637
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка  Hug,бях готова да цитирам поста ти,но видях че Вичи, ме е изпреварила!Декември ни очакват двете и лични празници! Wink

Доре HugРали Hug

Канти Hug,за притчата! Hug

Надин HugВичи HugЦвети HugЛинка Hug

Е,то в един индийски сериал има по няколко сватби!Как да не научиш ритуалите им! Joy

Благодаря за всичко споделено от снощи! Hug Hug HugАз нали съм онлайн гледане! Laughing

Приятна сряда ви желая! bouquet bouquet bouquet

# 638

Спомни си Гьонюл 8 епизод -трейлър

Благодаря на Бопай за превода на интервюто, и на Линка, че ни го показа! Hug
Въобще не ме изненадаха интелигентните отговори на Онур Naughty Покриват представата ми за него Grinning

# 639
Здравейте Hug
Съжалявам, че пиша два поста един след друг, но ми се налага!  Laughing
Следващия, моля, да цитира този пост. Благодаря!  Hug

Превод на интервюто на Онур за "Мари Клер- Турция". Благодаря на Бопай  Hug  bouquet

Скрит текст:

Приятен ден отново!  Hug
Изпълнявам молбата на Линка. Да не се загуби. Има за четене  - интервюто на Онур. Бопай bouquet  Линка , ти си нашата руска връзка, не ни оставяш да се изгубим в превода Hug

Нали Онур ми е в ресора, ловнах го с колеги снощи в Анталия

Патронът ни от Facebook Марк Зукърбърг  стана баща! Grinning Какво му трябва на човека- една жена, едно дете, една тениска Wink Затова в чест на дъщеричката си Макс, дарява  45 милиарда долара за добри каузи Grinning Peace
До Онур не е ли Котката от Минутките newsm78

Да е жива и здрава дъщеричката на Марк З.! Не чух позлвателите и феновете му да са  #Cussing out. че не са били уведомени на минутата, а седмица по-късно  Wink

Май с автора на колажа не сме гледали един сериал newsm78

И аз се присъединявам  към  съфорумките - индийки, полуиндийки или просто любопитни, с молба за повторение на индийския разказ на Канти. Praynig

Като се задържа по-дълго с индийските истории, почвам да усещам не много приятни ухания, както и сърбежи и убождания Wink Тези хора както са през деня, така и си лягат ooooh! Пък не е от липса на екранно време Mr. Green В турските дизита поне жените ползват нощници, мъжете имат навика да си лягат с дрехи Wink
Шегата на страна, в началото ми беше интересно да гледам индийските истории - всичко е толкова различно! Житейските ситуации - както на всякъде, но ми беше любопитно каква е индийската им рецепта. А и от познати, които са пребивавали по-дълго там, съм чувала, че е като магия, все ги влече към Индия, та исках малко от малко да усетя тази магия. Интересът и любопитството ми бяха задоволени, но така и не усетих магията Sad Явно трябва на место!

И понеже свикнахме с тестовете, а Линка напоследък ги позаряза, да продължа традицията. Идва зима, а обикновено студът навън го свързваме с вълците, затова един вълчи тест: Какво е мястото ви в глутницата:
http://marketium.ru/wolf-pack/
Скрит текст:
Вы – Альфа-Волчица! В волчьей стае ваше место рядом с лидером стаи – Альфа-Волком. Вы абсолютно равны в принятии решений, но в некоторых ситуациях вы имеете преимущество: о вас заботятся и оберегают, а также отдают лучший кусок добычи! Остальным волчицам остаётся только завидовать!
Хубав ден ви желая Hug
ПП Докато си почесвам клавиатурата са се появили 3 поста. Вероятно молбата на Линка е изпълнена, ама да не редактирам Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 10:52 от Bagi

# 640
  Здравейте! Hug

Аз докато дойда и пак съм последна. ooooh! Линка, аз да повторя, ама не забравяй на Бопай и всички преводачки да благодариш от ятото. Hug

И понеже бързам да прочета интервюто, съм кратка. Снимка от снощнта премиера:

Очакваният колега Джош Хартнет е станал татко за първи пър, но така и не разбрах, какъв пол е бебето. Но пък реклама на облеклото с препратки да си го купиш бол. Е, така се прави електронен вестник. Peace

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3341758/Tamsin-Eger … ying-newborn.html

С подпис най-сърдечен от плувния басейн! Hug Outta Joint

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 641

Баги, все пак да сме благодарни, че авторът се е спрял до кръста #Crazy #Crazy Не ми стига въображението, какво би следвало, ако беше минал под него Joy Joy

В стадото съм като Баги - Алфа вълчица

# 642
  Поздрав от Мурат оджа баба Етем от филма му "Saklı", чиято прожекция в Анталия започна в 12 часа:

Ферзан бей пусна едно кадърче от филма в Инстаграм - https://www.instagram.com/p/-yEAshmIg6/

И минавайки през теста със забиващ браузър ми излезнаха тези двата. Интересни са. Има и други. Ще мина отново теста за вълчото в мен и ще сложа резултата. Peace

http://marketium.ru/musical-preferences/

Скрит текст:
Мятежник

Ваши вкусы в музыке указывают на то, что вы очень свободолюбивы! Вы – самый настоящий мятежный рок-н-рольщик. Иногда вам нравится слушать панк-музыку, кроме того вы цените хороший гранж. Вы — очень яркая личность, а музыка играет в вашей жизни огромную роль!
Здорово! Поделитесь результатом с друзьями!
- тук пък съвсем не познаха. Mr. Green

http://marketium.ru/soviet-actor2/

Скрит текст:
Вячеслав Тихонов

Своими благородными манерами, аристократической внешностью и внутренней сдержанностью вы напоминаете великолепного Вячеслава Тихонова. Этот разноплановый актёр сыграл немало выдающихся ролей, но особенно хорошо ему удалась роль разведчика Штирлица. Вы тоже являетесь большим интеллектуалом и просто обожаете разгадывать загадки, которые преподносит жизнь.
- разкриха ме. Исках да стана Мата Хари. Embarassed

Ето ви и кавалерът bowuu

Скрит текст:
Альфа-Волк

Вы — настоящий Альфа-самец! А это означает, что в волчьей стае вы бы занимали место лидера. Жёсткий и волевой, вы являетесь отличным защитником для всех членов вашей семьи и всегда активно ведёте их к общей цели. Ваша уверенность помогает вам победить в любой схватке, то же самое относится и к любви.

Хайде да звъня на една вълчица, че да видим, кой е по-по-най. #2gunfire

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 12:40 от sabina_k

# 643

Анталия. "Спомени на вятъра". Режисьор, София, оператор.

Скрит текст:
#RüzgarınHatıraları Antalya Film Festivali'nde!
#özcanalper #sofyakhandamirova #andreassinanos

Филмът е тази вечер от 21.30:

Скрит текст:
52. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında "Rüzgarın Hatıraları", bu akşam(2 Aralık) 21:30'da Antalya KM'de.

# 644

Анталия. "Спомени на вятъра". Режисьор, София, оператор.

Скрит текст:
#RüzgarınHatıraları Antalya Film Festivali'nde!
#özcanalper #sofyakhandamirova #andreassinanos

Филмът е тази вечер от 21.30:

Скрит текст:
52. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında "Rüzgarın Hatıraları", bu akşam(2 Aralık) 21:30'da Antalya KM'de.
Сабина надявам се, довечера да си в залата да ни осведомяваш Hug

Един откъс от СГ:
https://www.facebook.com/hatirlagonulfan/videos/912161225497981/

Интересни и богато емоционални образи изграждат. Засега любимият на Гюнул е малко скучноват - много влюбен, добър, без колебания - рицар на бял кон без рекламации, без особени душевни терзания Wink
Гюнул е интересна в своята обърканост, любов и воля.
Върхът е Текин - вече с 3 жени. Към всяка с различно отношение, коренно различен. Не броя колко лица има. Но всички са много убедителни - от дребния, смирен и простодушен Ахмет, до блестящия неврохирург и светски мъж. Да не изспусна нараненото дете, копнеещия за любов мъж, готов на всичко за любимата си, но и обсебен, пак готов на всичко да се сдобие с нея мъж. Доктор Джекил ряпа да яде Mr. Green И всички преобразования стават за миг пред очите ти, докато разбереш и вече виждаш някой друг #Crazy
Доволна съм, че покрай Онур загледах това дизи. Само ми се иска да не го протакат дълго.

Да добавя още едно четиво: писмото на Марк Ц. към новородената му дъщеря. Дано има повече такива млади хора Praynig
Скрит текст:
Основатель фейсбука Марк Цукерберг принимает поздравления с замечательным событием: на днях у него родилась дочь, которую он с женой Присциллой Чан назвали Макс. Рождение ребенка многих заставляет по-новому взглянуть на мир и задуматься о том, насколько он добр и безопасен. Марк не исключение.

В фейсбуке он опубликовал открытое письмо к дочери, где обещает ей, что приложит все усилия, чтобы сделать мир лучше. И это не просто слова: Марк планирует постепенно избавиться от 99% акций Facebook и передать деньги на благотворительность.

Мы в AdMe.ru бесконечно уважаем Марка за его решение и публикуем самые важные отрывки из его письма. Полностью текст можно прочитать на странице Цукерберга в соцсети.

— Дорогая Макс!

У нас с мамой пока не хватает слов, чтобы описать ту надежду, которую ты дала нам своим появлением на свет. Твоя жизнь полна обещаний, и мы очень надеемся, что ты будешь расти здоровой и счастливой и сможешь их осуществить.

Как и все родители, мы хотим, чтобы ты росла в лучшем мире. Газеты постоянно кричат о том, как все ужасно, но на самом деле мир действительно меняется. Здоровье людей улучшается. Бедность сокращается. Знания растут. Люди объединяются. Технологический процесс помогает сделать жизнь легче и лучше.

Но в настоящий момент мы делаем недостаточно для решения тех проблем, с которыми в будущем столкнется твое поколение. Это:

Болезни. Сегодня люди больше всего умирают от болезней сердца, рака, инсульта, нейродегенеративных и инфекционных заболеваний. И мы можем добиться более быстрого прогресса в их лечении.
    Неравенство и разобщенность. Можем ли мы уничтожить нищету и голод? Можем ли обеспечить каждого человека на земле врачебной помощью? Можем ли сделать так, чтобы среди людей царило добро и понимание? Можем ли добиться мира между разными народами? Да, наше поколение может всего этого достичь, нужно лишь сильно захотеть и приложить усилия.
    Стандартное обучение. Наше поколение выросло в классах, где все зубрили одно и то же. Я хочу, чтобы ваше поколение ставило перед собой цели в зависимости от того, кем вы хотите стать. Студенты смогут получать индивидуальное образование, даже если рядом нет хорошей школы — по интернету. Мы уже начали развивать такую систему образования, и первые результаты многообещающие.
    Дети, которые растут в ужасных условиях. Технологии сами по себе не решат наших проблем — лучший мир начинается с построения здорового общества. Это означает, что каждый ребенок на земле — независимо от цвета кожи и достатка — должен учиться и расти счастливым. Твоя мама — доктор и учитель, и для нее этот вопрос важнее всего.

Мы с твоей мамой решили посвятить нашу жизнь решению проблем, которые остро встанут перед тобой и твоими сверстниками. Я буду руководить фейсбуком еще многие, многие годы, но все эти вопросы слишком важны, чтобы откладывать их до старости. О них нужно думать уже сейчас.

Поэтому мы запустили благотворительный фонд Chan Zuckerberg Initiative — мы хотим встать в ряды тех людей, которые развивают человеческий потенциал и стараются сделать так, чтобы все дети на планете могли расти здоровыми и счастливыми. Главные цели нашего фонда — развитие индивидуального обучения, лечение болезней, объединение людей и создание сильных сообществ.

На протяжении жизни мы постепенно продадим 99% наших акций Facebook — в настоящее время около $45 млрд — и передадим деньги в наш благотворительный фонд. Мы в курсе, что это не так уж много по сравнению со знаниями и талантами людей, которые уже трудятся над созданием лучшего мира. Но мы делаем что можем.

Я понимаю, что у всех, кто меня сейчас читает, есть куча вопросов. Мы с Присциллой расскажем подробнее обо всем чуть позже. А пока мы не надышимся на малышку и думать не можем ни о чем другом.

Макс, мы так тебя любим. И мы уверены, что делать мир лучше для тебя и всех детей — это наша ответственность. Мы желаем тебе жизни, в которой будет столько же любви, надежды и радости, сколько ты даешь нам. Мы мечтаем увидеть, какой ты станешь и что ты принесешь в этот мир.

Письмо Марка Цукерберга: Facebook

Источник: http://www.adme.ru/zhizn-semya/potryasayuschee-pismo-marka-cuker … j-dochke-1118060/ © AdMe.ru

Много алфи се събрахме, ще остане ли някой за глутницата newsm78
Другите тестове с кафето.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 14:46 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт