Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Оооо, не, не Светлич,
Скрит текст:
просто присъствието ѝ ни върна в годините, когато и двете си бяха при нас и цареше едно веселие и смях у дома, та и тази вечер - до сълзи се смяхме..... Нали съм ти казвала, че на твоята съдатничка ѝ дай само музовирлъци.....А за другото все още нищо, търпение и спокойствие му е майката, ама не ни слуша, милата и страда.....

Добър ти е сценарият, миличка, най-вероятно така ще стане.....

Хайде, аз изчезвам, че утре пак напрегнат ден ме чака....

Лека и спокойна нощ!  Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

ОХХХХХХ....наистина е хубаво... когато вси4ки са около теб...   но понякога и натежава...ами време е ве4е всеки да си създаде дом ...и да идват понякога... bowuu...а за другото... Praynig Praynig Praynig

Лека   мила... smile3524 Hug

ААААААА...за сценарият...ще видим Rolling Eyes bowuu Joy Joy Joy

# 106
  • някъде там
Здравейте, почнах да го гледам във вбокса днес .На обяд бяха всички серии,а сега всичко са затрили от бтв  😈 Някой не е ли запазил сериите,пишете ми на Лс 😇

# 107
ДобрЮтроооо къз dancing dancing dancing dancingХубав и топъл  ден Nature SunnyЧестит празник на празнуващите PeaceНа особена почит е Свети Мина в моето семейство PraynigАрфи,Сестричок lovekiss lovekiss lovekiss lovekissОпределено ми е интересен филма  сега с превода,нищо че сме го гледали ThinkingПак повтарям -харесват ми всички преводи,само на КерИто -не.А за Дилара -в много от случаите,когато я дъвчите,не съм съгласна Naughty

# 108
Привет,хубавицииииии... wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Сварила съм кафенце...плийз...
Заповядайтеее... Laughing Laughing Laughing

Честит празник !!! Grinning Peace

Сестричоккккк...роднойййй Heart Eyes...казвай де Naughty...какво ти харесва у Лейдитооо... newsm78

Сиска... Hug

Малко снимчици от 40 епизод... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 10:00 от Svet_sz

# 109
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ахаааа,тука сте били значи,аз ви диря по темите при Бризчето бях де Crazy
Ади бакалъм взех да гледам,вярвам ще ме приемете при вас,Светле,Арфи,Тоти и другите

Аз в петък бях на три от местата от първи епизод на филма,и край тази къща на Ерко минах,ама де да знам че е тя Mr. Green
 А в събота драга ми Светле,Геджеманке моя и Ерканке,Халит Ергенч ме прегърна bowuu bowuu bowuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug и се снимахме
и селфи имаме и много сълзи от щастие и радост и една прекрасна Бергюзар и гушанчо сладък Али! Hug Hug Hug

# 110

39 еп. на Парампарча ми разби всички представи за продължителност.
162 мин...  http://vbox7.com/play:26f8ff7c2f

това са точно 4 серийки по БТВ (4 x 40-41 мин). А кога ли ще ги излъчат, сигурно след 2 години

# 111
Редеми Hug Hug Hug Hugдобре завърнала Hug Hug HugДизилер Hug HugМного съм ти задължена за качването на серията с превод newsm10

# 112
Не, на руски е. Ама какви са тези тричасови епизоди... тия са луди

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 12:36 от diziler

# 113
  • España (Плевен)
Благодаря Ви момичета за посрещането..  Hug

БТВ сериите са много късички. Защо не е до 21:30ч.  smile3516 Тази Ферма е смотана и да свършва по-бързо.

# 114
Привет, мили момичета и момче!  Hug Heart Eyes Grinning Много бачкане днес   Rolling Eyes..... Оказа се, че цял ден си чакам само серията и наистина, тази вечер започна доста емоционално..... Колко страшно е да осъзнаеш, че не си бил щастлив близо 17г. брак.

Светлич  Hug  Heart Eyes Grinning, видя ли, че е била студентка..... За Джи не се разбра....

Тоти  Hug, Редеми  Hug, добре завърнала се! Кати  Hug, Дизилер  Hug,.Сиска Hug, провери ли в сайта на Кеии стр.1 или в дейлито..... newsm78

Тотииииии, продължавам да се питам какво толкова ѝ харесваш на Керето.....  smile3503

Тази вечер явно нямам компания..... Слагам караницата на Джи и Гюл от 40еп. :

- Гюльсерен, почему я не знаю об отчислении Хазал из школы?
- Вообще-то, я еще вчера хотела об этом рассказать.
- Как это вчера, Гюльсерен? Ты должна была мне позвонить в тот момент, когда узнала об этом! Как это вчера?
- Ты был очень занят...Я не хотела тебя еще больше...
- Мою дочь исключили, она не смогла пойти в школу, ребенка опозорили! Как ты могла мне не сказать об этом? Почему ты мне не даешь быть отцом этому ребенку? Ты до сих пор не поняла, я ее отец! Не ты ли говорила, что этот ребенок вырос без отца, поэтому она такая? Гюльсерен, отец это означает уверенность в жизни, это означает идти вперед с надеждой. Это думать, со мной ничего не произойдет, у меня есть отец! Гюльсерен, почему ты не даешь ей возможности знать это!? Потому что ты гордая! Ты не говоришь об этом из за своей гордости! Неужели твоя гордость важнее моего отцовства?! Озан появляется перед твоей дверью с оружием и ты не говоришь мне об этом! Ребенка исключили из школы и ты не говоришь мне об этом. Мы разве в прошлый раз не говорили с тобой тут около двери? Чтобы не произошло, ты расскажешь мне об этом.
- Хорошо, Джихан, если отец это уверенность,что же тогда мать?
- Это означает-все!
- Да, это означает все! Почему ты не говоришь мне о том, что существует видео, на котором дочь голая!?
- И что бы ты тогда смогла сделать!?
- Это ты считаешь, что я не существую!!! Это не я так считаю!
- Нет, ты ничего бы не сделала!!
- Почему я последняя узнаю об этом!? Когда эта девчонка начнет меня уважать!! Эта девочка будет считать меня матерью!?? Cкажи, я и так очень тяжело справляюсь!! Я вырастила эту девочку в очень тяжелых условиях. Эта девочка была в недостатке! Поэтому она уважает вас! Поэтому не уважает меня!! Как ты мог не сказать мне об этом!? Ты вообще пытался понять меня?
- Много раз!
- Если бы понял, то так бы не говорил. Почему ты не сообщил, не сказал. То, что ты называешь гордостью является безысходностью. Но ты, придя сюда пытаешься поставить меня на место! Я знаю свое место, только сердцу своему не прикажешь.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 20:50 от arpha

# 115
  • София
Ах, бабата  Joy  Така и не я вкараха в сериала, а много ми се искаше.

Арфи  Hug

Епизодите с бг аудио ги имам. Може да ги пусна за директно сваляне, ако някой желае.

# 116
Привет, мила Зари!  Hug Heart Eyes Grinning Да, права си за бабата, трябваше да я видим......

Впрочем, разбра ли се нещо за Джевдет Мерджан? Как е, дано слуховете не са били верни?  Praynig Praynig Praynig

# 117
  • София
Може и да не са. Всъщност дано да не са.  Praynig  Аз на нищо не съм попадала. Преди време само изкочи някакво инфо, свързано с някакъв проект, но за жалост нямах време и не му обърнах внимание. Сега и да го търся, кой знае дали ще го намеря.

Направо и се чудя на търпението на Гюлсерен. Заслужаваше да и забие два шамара на Кериман  #2gunfire
Ох, не знам коя ме дразни повече - Хазал или Кериман. Дилара си е цвете пред тях.

Нериман бях написала вместо Кериман.  Mr. Green  Не знам защо, но малко ми напомня Нериман от "Времето лети" тя, макар двете да нямат нищо общо - нито героинята, нито актрисата.

# 118
  • España (Плевен)
Аз днес нямах възможност да гледам епизода.  Confused  А, искам да гледам онлайн епизодите...  Hug  Peace  Hug

# 119
Оффффффф, за трети път си пиша поста, нещо клавиатурата ми играе номера, затваря прозорците сама...... Ще я пращам на проверка......

Кати, пробвай при рускините, ако си добре с езика, има качен целия сезон 1, а от сезон 2 качват всичко седмица по-късно....

Зари, Нерчето ми е цвете в сравнение с Керка. Да и тя беше завистница, сметкаджийка, клюкарка и злобарка, но много рядко беше до болка груба, играеше го "хитрата лисичка"..... А Кера на врага си не я пожелавам, страшно зло.....

Явно връзките между актьорите и екипите на Съдбата и Парченцата са много стабилни, гостуваха си, братът на Нурги май също там работеше, Ерката сега се е снимал с актьора, който играеше Якуб, този в средата не го знам какъв е, но се сещам, че бившият възлюблен на Керето-градинарят, също играеше шофьорът в Съдбата.....

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:29 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт