Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 847
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Приветтт,момичета.... Hug Hug Hug Hug Hug
Изгледах епизода ,ама компа беше зает...та ,затова чак сега паркирам... smile3528 smile3523

Арфиччч Hug...аз съм пуснала линк на Сиска...споко Stop
Даа...Дилара е била студенткааа...това не съм го отричала...и тогава са имали джиджи -биджи с Джихан...може би след приключване на мимолетната му връзка с Хаял... newsm78
Керито голяма змия...прибира паричките ,които и праща Йозкан и тя била хранила Гюллл...бла ,блааа...направо ,ако има един чалъм да я прескачам ,ама...нямам такава опция на тв-то... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Тотичччччч Hug...кво ша кажеш,сестричок newsm78...тази Дилара ли ти харесва...една майка ,която не иска нищо да знае за своята плът и кръв...една нервна и крещяшта жена ,която иска каквото каже да става...и всичко на момента...каква вина има Джи...например,че иска да разбере къде и как живее тяхната дъщеряя...ааааааа...чакам отговорр... Naughty Joy Joy Joy

Редемиии Hug...джанъм бенимммм...най накрая се появи при нас bowuu...къде се губиш ,бе душко... newsm78 Много се радвам ,че си прегърнала Халит и Берг...представям си какво е усещането...чакам снимкиииии... Praynig Praynig Praynig

Дизилер...какво се очудващ на дължината на епизодитеее...много са прави комшиите...поне като заседнеш ,да се насладиш ...а ,не като нашите телевиззи...тамън почне серията...и хоп  реклами...после 10 мин филм и пак реклами...ега сииии...и накрая ...ни в клин ,ни в ръкав...сон...българска простотия...

Даже тази вечер ,незнам дали ви направи впечатление но имаше един изрязан момент...малък ,но го хванах...когато Джансу видя ,че Джи ,после и Дилара я виждат ,че е на вратата и е чула всичко...хуква ,след нея дават и Джи как бяга ,после Ди...аааа  какво дадоха БТВ...само Джансу да бяга ...и после чак Джи по стълбите в къщата...Щом отрязаха този малък момент,дори и да е незначителен...предсавяте ли си по нататък какво ще е... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

Зариииии Hug...и аз се чудя защо не вкараха бабата ,дето си татуирала...ммм...какво беше ,забравих... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
А...за Керитоооо...ооооо...чакай ,още нищо не си видяла ...ама има моменти ,когато Гюл така я ошамарва ,че мед ми капе на сърцето... bowuu Joy Joy Joy

Кати Hug...незнам дали не ги качват някъде епизодите БТВ newsm78
Пуснах ти линк на лични Peace

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:15 от Svet_sz

# 121
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, докато съм си дописвала изречението за лека нощ, ти си се появила..... Ето, слагам го тук та да спазим правилото за редуване на постовете.....  smile3505

Ето и предвещаващият буря диалог на Джандан и Харун:

Что случилось? Почему ты так смотришь?
- Ты не слишком с большим восхищением смотришь на Диляру,Харун?
- Но она ведь не та которой можно не восхищаться. Женщина красивая,умная,утонченная и очень профессиональна.
- То есть ты говоришь,что она тебе нравится?
- Да. Тебя это тревожит?
- Конечно тревожит.
- То есть она не может мне нравится?
- Она может тебе нравится,Харун,но не надо это мне в лицо говорить.Харун,я тут ради тебя всем этим занимаюсь,и с Дилярой,и с ее фирмами.
- Ты уверена? То есть не потому что ты ненавидишь Диляру,не потому что она тебя принизила,не потому что надеешься отхватить кусок ее состояния,а ради меня? Не надо,красотка. Я не поверю в это.
- Ты куда?
- К себе домой.
- Домой? Харун,с каких пор у тебя есть дом?
- Спокойной ночи ..

Лека и спокойна нощ на всички желая!
Grinning

# 122
Ето и още един линк със сериите на руски... Rolling Eyes
Има и озвучени и със субки... bowuu

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html

Арфичччч....много бързо изчезнаааааа... ooooh! Joy Joy Joy

# 123
Върнах се специално да те поздравя, но сега наистина изчезвам, че нещо съм яхнала метлата тази вечер,  Joy Joy Joy по добре да отморя..... Wink

# 124

Лека ,Арфии... smile3524 Hug

# 125
Благодаря Ви момичета за посрещането..  Hug

БТВ сериите са много късички. Защо не е до 21:30ч.  smile3516 Тази Ферма е смотана и да свършва по-бързо.

в петъците ще е до 21.30
Епизодите ...66-69 мин. Голям бонус, нема що  Laughing

Анонс към еп. 5 http://vbox7.com/play:b69c918b5d

# 126
Благодаря Ви момичета за посрещането..  Hug

БТВ сериите са много късички. Защо не е до 21:30ч.  smile3516 Тази Ферма е смотана и да свършва по-бързо.

в петъците ще е до 21.30
Епизодите ...66-69 мин. Голям бонус, нема що  Laughing

Анонс към еп. 5 http://vbox7.com/play:b69c918b5d

Наистина лииии... newsm78
БТВ... направо са се прекъснали.... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Мерсажжжж...за анонса... Peace Grinning

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 00:51 от Svet_sz

# 127
  • España (Плевен)
Гледах серията - как може такава добра жена, като Гюлсерен да има такова дете като Хазал?!  ooooh!
Историята на сериала е интересна и различна. Ще се гледа...  Crazy Crazy Crazy

# 128
Hands Clap Hands Clap Hands Clap  Hug Hug Hug #Silly #Silly #Silly

Гледах серията - как може такава добра жена, като Гюлсерен да има такова дете като Хазал?!  ooooh!
Историята на сериала е интересна и различна. Ще се гледа...  Crazy Crazy Crazy

Може ,Кати...можеееее...Хазал е възпитавана от Керито...а тя е...върхът на простотията ooooh!...гледай само... Shocked Shocked Shocked...и не само това ...а е и  дъщеря на Дилара...и внучка на детко Рахми...който скоро ще се появи ooooh! Joy Joy Joy

А...това ,че сериала е различен...си напълно права Peace...и си заслужава да се види... bowuu Rolling Eyes Grinning

Нови снимчици от фейса...

Дали детко Рахми отново ще затъне...или снимката е стара... newsm78

newsm78 newsm78 newsm78

Каква ли е тази сграда newsm78 newsm78 newsm78
Нищо не се разбира на Гугълчо ,от превода от арабски...само 42 или 43... newsm78

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 10:59 от Svet_sz

# 129
 Hug Hug Hug Hugотивам  на разходка  Nature Sun With Face

# 130
Привет и от мен! Приемате ли нови попълнения?

Има ли някъде качен целия епизод 5 на сериала или само анонс? Изобщо качват ли се епизодите излъчени по Бтв или само по Войо?

# 131
Привет и от мен! Приемате ли нови попълнения?

Има ли някъде качен целия епизод 5 на сериала или само анонс? Изобщо качват ли се епизодите излъчени по Бтв или само по Войо?

Добре дошла  Hug Бтв както знаем си пазат правата и трудно нещо може да се  види от тех  ooooh! на Войо ги има  но се плаща

# 132
Фемми благодаря ти!  bouquet

Явно аз нещо съм в грешка, по програма Бтв довечера ще излъчат 4 епизод, така ли? Нещо ги омотах.
Иначе като цяло сериала ми харесва, а аз отдавна не съм гледала турски, последно беше Забранения плод.
Но този се очертава да е доста интересен!

# 133
 Цвети нали така ти е ника  newsm78 Забранения плод се и готин сериал спор няма  а Огледален свят не си ли го гледала по бтв ? Там също играе Хазал Кая от ЗП  парнтира си с ЧУ слабостта ми  Mr. Green

А Джихан и Гюлсерен  те не се ли познават  от миналото newsm78  кат я виде Гюлсерен, когато търсеше Хазал нищо се е едно не се познават

# 134
Така ми е ника да.

Огледален свят не съм го гледала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт