Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 757
  • 743
  •   2
Отговори
# 705
Гледам и оттатък сте коментирали за липсата на обща сцена на Гюл и Джи в миналия епизод...ако наистина е станало нещо на снимачната площадка,не би трябвало да се отрази на играта им...а и аз не виждам нещо такова ,просто сценарият сигурно е такъв...та те са професионалисти..и в началото на сериала имаше такива писаници...и нищо не се почувства в играта им...Мисля ,че всичко е драсканици на разни измислени журналисти...а,защо не и на конкуренцията...взехме да набираме скорост и айдееееее...главните герои се скарали...а и дори да е станало нещо...във всяка работа възникват проблеми...все пак сме живи хора ,нали...и различни... bowuu

Въх...голям ферман написах... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Убав и то.....   newsm10 Споделям напълно..... Много ми се ще всичко да е измислица..... Praynig Praynig Praynig

# 706
Коментирахме също, че тази снимка вероятно е от през един епизод напред, нали така ги снимат..... Интересно тези официални облекла за какъв повод са - отложения ресторант, сватбата на Харун и Дилара или пълнолетието на момичетата.... newsm78 newsm78 newsm78 Като че ли е домът на Гюл....

# 707
Цял сезон ша чаками цилуфани  ooooh!   

Арфи не знам за Чучулигата по книгата ли е или не  не съм го гледала и май няма и да го гледам

Рахми за ко покани Керка на вИчеря? newsm78  Улюбил се  е в нея hahaha Joy Joy Joy Joy

Ха ха ха..........Рахмито и любовв...той м/у другото сънува ,че целува Керка и изпадна в ужас... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 708
Коментирахме също, че тази снимка вероятно е от през един епизод напред, нали така ги снимат..... Интересно тези официални облекла за какъв повод са - отложения ресторант, сватбата на Харун и Дилара или пълнолетието на момичетата.... newsm78 newsm78 newsm78 Като че ли е домът на Гюл....

И аз се чудяя newsm78...да не са се нанесли в нов доммммм newsm78 newsm78 newsm78

Сватбата на Харун и Ди...абсурд... Naughty

Рожден ден на момичетата...това е по възможно newsm78

# 709
 И за ко Рахми ша и помага на Керка за мъжа на Гюлсерен  newsm78

А , сетих са  Mr. Green мисли си , чи ако  той излези от пандиза  Джихан ша остави Гюлсерен  или  кажете такали е ? newsm78

Исками се Ерко Heart Eyes и  Чачко Heart Eyes да играят в сериал  Grinning Wink  Ако стани  Светлеееееееееее купон ша прайм  Grinning dance dazzler1  

# 710
И за ко Рахми ша и помага на Керка за мъжа на Гюлсерен  newsm78

А , сетих са  Mr. Green мисли си , чи ако  той излези от пандиза  Джихан ша остави Гюлсерен  или  кажете такали е ? newsm78

Исками се Ерко Heart Eyes и  Чачко Heart Eyes да играят в сериал  Grinning Wink  Ако стани  Светлеееееееееее купон ша прайм  Grinning dance dazzler1  

Ехааа...трябва обачее  да са баща и син bowuu...и тогиз Naughty...бащата за мен ,а синът за теб...имаме ли сделка ,Фемии... friendship Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Даа...така мислят ...Йозки да си прибере Гюлка ,която да остави Джи...ама криви ще им излезнат сметките...

# 711
Гледам и оттатък сте коментирали за липсата на обща сцена на Гюл и Джи в миналия епизод...ако наистина е станало нещо на снимачната площадка,не би трябвало да се отрази на играта им...а и аз не виждам нещо такова ,просто сценарият сигурно е такъв...та те са професионалисти..и в началото на сериала имаше такива писаници...и нищо не се почувства в играта им...Мисля ,че всичко е драсканици на разни измислени журналисти...а,защо не и на конкуренцията...взехме да набираме скорост и айдееееее...главните герои се скарали...а и дори да е станало нещо...във всяка работа възникват проблеми...все пак сме живи хора ,нали...и различни... bowuu

Въх...голям ферман написах... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
При рускините имаше качено интервю с Еркан он лайн. Там му бяха задали въпрос за скандала. по неговия отговор/нещо от рода на не искам да коментирам/ може да се съди, че това е вярно.

# 712
  Еха , Светле имаме сделка  Mr. Green Joy Joy Joy 

Ще им се получи  на Ерко и Чачко   Peace   само да не играе Керка с тех чи ша ги побърка а той Ерканчо има тренинг с нея  hahaha Joy

# 713
Благодаря много за тези отговори, интересно е било!  Hug
Изглежда не залагат толкова на Хазал както бе до лятото,а са дали това което повечето искаха - нов мъж за Дилара. Жалко, че е бомбаджията Харун, имам предвид начина по който завърши първи сезон.

# 714
  • София

Ще им се получи  на Ерко и Чачко   Peace   само да не играе Керка с тех чи ша ги побърка а той Ерканчо има тренинг с нея  hahaha Joy
Тоя сериал бих го гледала даже и с повторенията. hahaha hahaha
Включете и някой от многобройните мои мъжове, и вече съм гроги. Joy Joy

# 715

При рускините имаше качено интервю с Еркан он лайн. Там му бяха задали въпрос за скандала. по неговия отговор/нещо от рода на не искам да коментирам/ може да се съди, че това е вярно.
И на мен натам ми клони, Яни, а и преведеният отговор беше нещо от рода, че не трябва да задават такива въпроси..... А  още по-назад в коментарите имаше някакъв превод на клюката, че Еркан изобщо не се появил на снимки, а Нурги го чакала, чакала, накрая се вбесила и си тръгнала.....И още еди въпрос имаше за нея: знае ли какво прави сега или къде е, снима ли и отговорът му беше, че изобщо няма представа....

# 716
Благодаря много за тези отговори, интересно е било!  Hug
Изглежда не залагат толкова на Хазал както бе до лятото,а са дали това което повечето искаха - нов мъж за Дилара. Жалко, че е бомбаджията Харун, имам предвид начина по който завърши първи сезон.

Не, в началото на сезон 2 ни внушиха, че Джандан я е заложила и с това Харун я изнудва......

# 717

Веднага ,Тинеее Hug...Чачко си има братче ...и той се казва Буракккккк... bowuu

# 718

Тини  Hug    Казвай кои мъжови да включим ощи двамата Баръшовци  и третия Баръш Калъч  Crazy Ча е играл с Калъч в ОС  и са аркадаши  имат добро приятелство  .   Дано игрят  Praynigи продуцентите  няма да изгубат  Wink

# 719
  • София
И аз ще гледам "Чучулигата", любимата ми юношеска книга, няма как, имаше някакъв много стар филм във вибокс преди време.....Точно по книгата ли е сериалът или адаптация?
Арфи,  Hug  не искам да те настройвам предварително, но тази "Чучулига" е много, ама много далеч от книгата.

СПОЙЛЕР!!!
Скрит текст:
Фериде така и не стигна до Анадола, дори и учителка не стана.  ooooh!
Иначе книгата и на мен ми е много любима.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт