Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Гледам и оттатък сте коментирали за липсата на обща сцена на Гюл и Джи в миналия епизод...ако наистина е станало нещо на снимачната площадка,не би трябвало да се отрази на играта им...а и аз не виждам нещо такова ,просто сценарият сигурно е такъв...та те са професионалисти..и в началото на сериала имаше такива писаници...и нищо не се почувства в играта им...Мисля ,че всичко е драсканици на разни измислени журналисти...а,защо не и на конкуренцията...взехме да набираме скорост и айдееееее...главните герои се скарали...а и дори да е станало нещо...във всяка работа възникват проблеми...все пак сме живи хора ,нали...и различни... bowuu

Въх...голям ферман написах... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
При рускините имаше качено интервю с Еркан он лайн. Там му бяха задали въпрос за скандала. по неговия отговор/нещо от рода на не искам да коментирам/ може да се съди, че това е вярно.
И на мен натам ми клони, Яни, а и преведеният отговор беше нещо от рода, че не трябва да задават такива въпроси..... А  още по-назад в коментарите имаше някакъв превод на клюката, че Еркан изобщо не се появил на снимки, а Нурги го чакала, чакала, накрая се вбесила и си тръгнала.....И още еди въпрос имаше за нея: знае ли какво прави сега или къде е, снима ли и отговорът му беше, че изобщо няма представа....

И аз го видях...м/у другото по време на снимането на Съла е имало кавги  м/у Мехмет и Джансу...тя много закъснявала за снимки и капризничела...и ...наистина ,много различна им беше играта в последните серии...и рейтингът доста е паднал и набързо са приключили сериала...дано тук да няма такива случки...И Ерко и Нуриш са зрели хора и доста добри артисти...дано да не допуснат това да случи...аи все пак имат договори...може би за определен период...незнам... newsm78

# 721
Благодаря много за тези отговори, интересно е било!  Hug
Изглежда не залагат толкова на Хазал както бе до лятото,а са дали това което повечето искаха - нов мъж за Дилара. Жалко, че е бомбаджията Харун, имам предвид начина по който завърши първи сезон.

Не е Харун ,а Джандан,Ванде Hug

# 722
И аз ще гледам "Чучулигата", любимата ми юношеска книга, няма как, имаше някакъв много стар филм във вибокс преди време.....Точно по книгата ли е сериалът или адаптация?
Арфи,  Hug  не искам да те настройвам предварително, но тази "Чучулига" е много, ама много далеч от книгата.

СПОЙЛЕР!!!
Скрит текст:
Фериде така и не стигна до Анадола, дори и учителка не стана.  ooooh!
Иначе книгата и на мен ми е много любима.  Heart Eyes

Ооооооооооо, някъде ми се мярна из темите нисък рейтинг и бързо приключване, но двамата актьори са толкова красиви, че каквото и да е, ще гледам, разбрах, че и връзка имали.... Така ми харесаха и Неслихан и Кадир в "Двете лица на Истанбул", с голям кеф  ги изгледах, от лятото до днес.... Много се кефя на такива двойки!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 723
Сетих се за Дизилер...скоро не се е появявал newsm78

Аз не съм чела Чучулигата Naughty...но може да и фърля едно очо Rolling Eyes...Бурак ми е много сладък Grinningгледах няколко серийки с него и Неслихан/любимата на Кадир/ и много ми харесаха..ще видим кога ще го продължа... Thinking

# 724
   Бурак и Фахрие  са заедно на скоро снимаха и филм но не съм го гледала

# 725
Сетих се за Дизилер...скоро не се е появявал newsm78

Аз не съм чела Чучулигата Naughty...но може да и фърля едно очо Rolling Eyes...Бурак ми е много сладък Grinningгледах няколко серийки с него и Неслихан/любимата на Кадир/ и много ми харесаха..ще видим кога ще го продължа... Thinking
Вероятно е зает....

За Карасевда става въпрос, нали, харесват ми фрагментите, но едва ли скоро ще имам време за него....

# 726
  • София
Ооооооооооо, някъде ми се мярна из темите нисък рейтинг и бързо приключване, но двамата актьори са толкова красиви, че каквото и да е, ще гледам, разбрах, че и връзка имали.... Така ми харесаха и Неслихан и Кадир в "Двете лица на Истанбул", с голям кеф  ги изгледах, от лятото до днес.... Много се кефя на такива двойки!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Нисък ртейтинг, ама май не им беше чак толкова нисък.  Rolling Eyes  Всъщност, точно на глупостите, които сътвориха сценаристите се дължи този нисък рейтинг. Втори сезон се знаеше, че няма да има, но така и не направиха нищо, за да спазват сюжета от книгата. Феновете бяха луднали по Фахрийе и Бурак. Мисля, че и заради това
Скрит текст:
не изпратиха Фериде в Анадола и през целия сериал ги държаха един до друг.
Но все пак сериалът направи 30 серии, един пълен сезон, което си е направо супер за спрян сериал. Да не говорим, че същата година бяха прекратени къде-къде по-силни като сюжет сериали.  Whistling  

Неслихан така ми е влязла по кожата.  Heart Eyes  Новата ми любимка! Но не съм ги гледала с Кадир, макар много да ги харесвам като двойка. Благодарение на "Черна обич", където играе с Бурак Йозчивит ме грабна. Там и Зейно Ераджар се вихри. Нищо общо с Нериман, макар на моменти пак да е дразнеща героинята й. Но не е злобна, просто.... много обикновена.  Rolling Eyes

# 727
Сетих се пак за поста на Тоти.... Май наистина започват да я приземяват Хазал, във фрагмента двете момичета се появиха едно след друго в болницата, вероятно идват заедно от училище....

# 728
Нисък ртейтинг, ама май не им беше чак толкова нисък.  Rolling Eyes  Всъщност, точно на глупостите, които сътвориха сценаристите се дължи този нисък рейтинг. Втори сезон се знаеше, че няма да има, но така и не направиха нищо, за да спазват сюжета от книгата. Феновете бяха луднали по Фахрийе и Бурак. Мисля, че и заради това
Скрит текст:
не изпратиха Фериде в Анадола и през целия сериал ги държаха един до друг.
Но все пак сериалът направи 30 серии, един пълен сезон, което си е направо супер за спрян сериал. Да не говорим, че същата година бяха прекратени къде-къде по-силни като сюжет сериали.  Whistling  

Неслихан така ми е влязла по кожата.  Heart Eyes  Новата ми любимка! Но не съм ги гледала с Кадир, макар много да ги харесвам като двойка. Благодарение на "Черна обич", където играе с Бурак Йозчивит ме грабна. Там и Зейно Ераджар се вихри. Нищо общо с Нериман, макар на моменти пак да е дразнеща героинята й. Но не е злобна, просто.... много обикновена.  Rolling Eyes
Еееееееееееееееее, Зари, сега ме разби, как ще устоя на Зейно.... Joy Joy Joy Бяга ми инфо, но има ли някакви шансове за превод на филма?

# 729
Сетих се пак за поста на Тоти.... Май наистина започват да я приземяват Хазал, във фрагмента двете момичета се появиха едно след друго в болницата, вероятно идват заедно от училище....

Не ми се вярва...рано е още...поне така мисля ,де...нали я чу...пак сметки си прави...да живее с Гюл и Джи в нова къща...евентуално...а Шейда като я попита за Джансу...каза в имението...после Шейда пак я попита ,ако майка ти те извика...и Хазал-искам да живея в имението ,но  newsm78 ..а и как мама Дилара ще се раздели с Джансу...ако правилно съм разбрала ,де...

# 730
Момичета , търся от 23 еп./на Парченцата/ нататъка с бг суб онлайн ?Аз ли не успявам да ги намеря сериите качени с бг суб или ги няма преведени все още ?
Благодаря предварително.

# 731
Коя е Зейно newsm78

Момичета , търся от 23 еп. нататъка с бг суб онлайн ?Аз ли не успявам да ги намеря сериите качени с бг суб или ги няма преведени все още ?
Благодаря предварително.

В момента се превежда 23 епизод...Кей превежда сама и затова ще чакаме...когато тогава... bowuu...доколкото зная е обещала да преведе първи сезон...НО е сама и става бавно... bowuu
Маркрит Hug...заповядай при нас ...ние ссме добри преводачки... bowuu Peace Joy Joy Joy Joy Joy...шегувам се...ние гледаме на руски... bowuu

# 732
  • София
Еееееееееееееееее, Зари, сега ме разби, как ще устоя на Зейно.... Joy Joy Joy Бяга ми инфо, но има ли някакви шансове за превод на филма?
Ами той се превежда.  Grinning  При това преводът излиза страшно бързо. Момичетата са точно като пчелички. В сряда се излъчва по Стар, а в петък-събота вече го има с бг превод. Всичките серии ги има във вбокс и дата-бг.

Све, Зейно е Зейно Ераджар, Нериман от "Времето лети".

# 733
Ако и тази снимка е от Парченцата, значи наистина предстои тържество, а Керето е направо гротескна:

# 734
  • София
  Еха , Светле имаме сделка  Mr. Green Joy Joy Joy 

Ще им се получи  на Ерко и Чачко   Peace   само да не играе Керка с тех чи ша ги побърка а той Ерканчо има тренинг с нея  hahaha Joy
Тоя сериал бих го гледала даже и с повторенията. hahaha hahaha
Включете и някой от многобройните мои мъжове, и вече съм гроги. Joy Joy

Веднага ,Тинеее Hug...Чачко си има братче ...и той се казва Буракккккк... bowuu

Значи, де що е Бурак, еле пък Баръш (както Феми е споменала) - мое е. hahaha hahaha

Аз обожавам Мурат Боз, примерно. Нищо, че е певец - тия дни му излиза филмът с Бурак Йозчевит. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт