Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Знам ,мила...затова я карай по яваш ,яваш...

Скрит текст:
И аз днес почивам и украсих малко в къщи...утре и вдругиден съм работна...по спокойно ми е сега ,не като на предната работа...пак съм на каса ,но е друго... bowuu

Ти изгледа ли 43 еп. на руски... newsm78

Оххххххх...голям бонбоннн... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes говоря за Ерко... Peace Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Арфииии...има още 3-4 странички до 50-та...дали ще можем да ги изпишем тази вечер...че да пусна новата тема...щото утре съм цял ден ...и чак вечерта ще се прибера newsm78

# 677
Знам ,мила...затова я карай по яваш ,яваш...

Скрит текст:
И аз днес почивам и украсих малко в къщи...утре и вдругиден съм работна...по спокойно ми е сега ,не като на предната работа...пак съм на каса ,но е друго... bowuu

Ти изгледа ли 43 еп. на руски... newsm78

Оооооо, къде ти,
Скрит текст:
с тези три къщи, включвам и класната стая....  Joy Joy Joy
Разчитам само на преводите от понеделник, а и ми е спокойно, като знам, че ще дойде в някакъв момент преведена на български серия, много, много не си давам зор......

Ок, ще се постараем, надявам се и момичетата да се включат с коментари, сега ще стана да отметна още малко задачки и за серията, ще съм на линия.....

# 678

Тук Гюл е прекрасна... bowuu bowuu bowuu

# 679
ОООО...Арфиччччччччч...наработи ли сееее... newsm78
Фемии...готин е ,готин...Чачко... Peace
Сестричоккккк...забравих да ти споделя  Joy за Дирка и Харунчо...големи бързаци са ,брееее...първа ,втора среща и у креватяяяя  luvbed...моралната Дилара #Crazy ooooh!...дето хокаше и обиждаше Гюл ,че била ЛЮБОВНИЦА на Джи... ooooh! ooooh! ooooh!
В 43 серия Озан много добре обрисува майка си yes,за което шапка му свалям...но ,за това ,като догледам серията... bowuu
А в 45 серия вече и бременна.....

# 680

Цитат
Фемииии  Hug Very Happy, още малко и ще гледаме много хубави моменти.....

любовни моменти ли ша гледами с целуфани  Mr. Green Party

хубав Ерко   много ми хареса размечтаната снимка. Кадир по фемили битти и от 17 - ти Чучулигата  с Бурак и Фахрие

# 681
Цитат
Фемииии  Hug Very Happy, още малко и ще гледаме много хубави моменти.....

любовни моменти ли ша гледами с целуфани  Mr. Green Party

хубав Ерко   много ми хареса размечтаната снимка. Кадир по фемили битти и от 17 - ти Чучулигата  с Бурак и Фахрие

Не, любовните целифани за съжаление ще си ги чакаме цял сезон, но ще се радваме много на мама Гюл и щерка ѝ Джансу...

И аз ще гледам "Чучулигата", любимата ми юношеска книга, няма как, имаше някакъв много стар филм във вибокс преди време.....Точно по книгата ли е сериалът или адаптация?

# 682
Еййййй....тая Керка...луда за връзванееее... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Гордост ,реноме ,престижжжжжжжж...ега си тъпата офцаа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

... имала желание...така каза на Харун в 43 серия...ама не и се отдавало...няма да се промени Дирка...цъъъъъ... Naughty

# 683
Уаааааууууу, много силен и съдържателен разговор между Джи и Ди.... Джи мисли и чуваства, а на Дилара наистина само социалния резонанс ѝ е в главата ..... !

Ето едно мило семейство, харесвам тази актриса още от Памуковата принцеса....

# 684
Язък и на Дито за образованието и интИлИгентноста...цъ цъ цъ... #Crazy #Crazy #Crazy

# 685

Скрит текст:
Само БЕРОЕЕЕ... newsm44 newsm44 newsm44

# 686
Язък и на Дито за образованието и интИлИгентноста...цъ цъ цъ... #Crazy #Crazy #Crazy

Да ти кажа, взе да ѝ щрака пипето, усеща, че губи..... Жалко, че серията скоро свършва, май няма да се зарадваме на Джансу и Гюл тази вечер.....

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 20:55 от arpha

# 687
Пфуууу...голямо плюскане ша пада на срещата... 1dating hahaha hahaha hahaha

Айдеее....Гюлка и Джансу отиват на почивка... Party Party Party

Джи свали записа на компа... Peace

# 688
Хайдееееее, ето кога са замислили освобождаването на Йози.....

# 689
Как да не е тъпа Дилара...18 години живее с един човек и да не го познава...веднага повярва на Рахми ,а Джи кучета го яли... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Олеле ...сетих се ...сега таксиджията ще плати на Керка ,вместо тя на него.... Shocked #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт