Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Керка се задавииииииии.... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 691
Joy Joy Joy Охххххх, с тези залци...... падам.....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Вечно гладна.....

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 21:10 от arpha

# 692
Я да се порадваме на това хубаво детенце, че Керъл в първи сезон ми е направо отврат.....

# 693

Тук плюска немски шоколад...дето братлето и го донесе от Алмания... hahaha hahaha hahaha

# 694
Якшамлар къзлар kiss kiss kiss dancing dancingЗдраствойте Hug Hugродние мои,дорогие мои Heart Eyes Heart EyesСестричок newsm09Тя Дилара да не е първа дественица бре NaughtyЖена на възраст Peaceзнаеща що за чуства я връхлитат Mr. GreenНедей така Naughtyлюбимоя моя Hug HugПо-скоро Джи се подмотава ooooh!То бива изчакване,ама чак толкова ooooh!Току що приключих болюма-Мойто Кери ме разсмя искренно GrinningС право се ядосвате на Гюла-толкова доброта и наивност ooooh!СЦ съвсем ни отклониха от проблемите на децата - Озан,освен да играе билярд,друго не видях PeaceДжансу,вече никой не я чака с кола сед училще ThinkingХазалчик и тя зачезна ThinkingИ само ллюбовта на Хаарун и Диларка newsm47

# 695
Я да се порадваме на това хубаво детенце, че Керъл в първи сезон ми е направо отврат.....

Много нежно дете...и особено с новата визияяяяяяя... Peace

# 696
Якшамлар къзлар kiss kiss kiss dancing dancingЗдраствойте Hug Hugродние мои,дорогие мои Heart Eyes Heart EyesСестричок newsm09Тя Дилара да не е първа дественица бре NaughtyЖена на възраст Peaceзнаеща що за чуства я връхлитат Mr. GreenНедей така Naughtyлюбимоя моя Hug HugПо-скоро Джи се подмотава ooooh!То бива изчакване,ама чак толкова ooooh!Току що приключих болюма-Мойто Кери ме разсмя искренно GrinningС право се ядосвате на Гюла-толкова доброта и наивност ooooh!СЦ съвсем ни отклониха от проблемите на децата - Озан,освен да играе билярд,друго не видях PeaceДжансу,вече никой не я чака с кола сед училще ThinkingХазалчик и тя зачезна ThinkingИ само ллюбовта на Хаарун и Диларка newsm47
Тотиииии, зъблестата усмивка си сложила, допада ти тази любов и това си е ....  smile3503

Аз мисля, че няма да се състои сватбата им..... Дано само фрагментът да не ни обърква за поредността на събитията, но пък нали скоро ми попадна сватбен салон, може и да има сватба.....

За другите наблюдения - нали в началото на сезона се постараха да ни внушат, че момичетата са с една година по-големи и скоро ще са пълнолетни, очаква се, че сами се прибират, а Хазалчето само от келешлък, милото, продължава да държи на шофьора.....

# 697

Сестричоккккккк Hug Heart Eyes...ти кой сериал гледаш бе,душкооооооо... newsm78...Озан се проявява като глава на семейството...донякъде го разбирам...НО...май се е взел много на сериозно...прекалява...с този тон... Naughty Naughty Naughty
Джансу няма нужда от Бахтиер...ДЕНИЗЧО е насреща... bowuu loveuuu Two Hearts

Аз още не съм догледала серията... ooooh!

Тази ,тъй наречена Любов...мен специално хич не ме кефии... Naughty

Джи е принципен ,милая родная...разведе се и тогава сайдиса Гюлка... bowuu Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 698

Ей така се прави...първо годежен пръстен и после беж...към спалнята... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 699
Абе с тази сръдня, взеха на Галип и Сабиха да ми мязат..... Да видим.....

# 700
Ха, как съм пропуснала това:

Эркан Петеккая с супругой (Дидем), вчера вечером после совместного романтического ужина. - Значи на Никулден  newsm68 newsm68 newsm68, празнували са с мен, защото постът е от 7 декември....

# 701
Ха, как съм пропуснала това:

Эркан Петеккая с супругой (Дидем), вчера вечером после совместного романтического ужина. - Значи на Никулден  newsm68 newsm68 newsm68, празнували са с мен, защото постът е от 7 декември....

Уффффффф #Shocked...тук Дидем... smile3505

# 702
 Цял сезон ша чаками цилуфани  ooooh!  

Арфи не знам за Чучулигата по книгата ли е или не  не съм го гледала и май няма и да го гледам

Рахми за ко покани Керка на вИчеря? newsm78  Улюбил се  е в нея  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 703
Гледам и оттатък сте коментирали за липсата на обща сцена на Гюл и Джи в миналия епизод...ако наистина е станало нещо на снимачната площадка,не би трябвало да се отрази на играта им...а и аз не виждам нещо такова ,просто сценарият сигурно е такъв...та те са професионалисти..и в началото на сериала имаше такива писаници...и нищо не се почувства в играта им...Мисля ,че всичко е драсканици на разни измислени журналисти...а,защо не и на конкуренцията...взехме да набираме скорост и айдееееее...главните герои се скарали...а и дори да е станало нещо...във всяка работа възникват проблеми...все пак сме живи хора ,нали...и различни... bowuu

Въх...голям ферман написах... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 704
Цял сезон ша чаками цилуфани  ooooh!   

Арфи не знам за Чучулигата по книгата ли е или не  не съм го гледала и май няма и да го гледам

Рахми за ко покани Керка на вИчеря? newsm78  Улюбил се  е в нея  hahaha Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo  rotfImbo  Не, не.... ще уреждат освобождаването на Йози, съпругът на Гюл, от затвора....

Общи условия

Активация на акаунт