Цистит - лечение без антибиотици - 2

• 156 227
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
tina_star, защо пък от торта ще те заболи  newsm78

# 136
  • някъде
Стомах или като пишкаш те боли?
Сладкото е забранено при нашите бактерии, защото от сладко се завъждат и развъждат. Аз от дете обожавам сладко и го ядях в големи количества допреди 2-3 години, а сега още повечв се ограничавам.

# 137
  • Благоевград
Ами от захарта в тортата. Забелязала съм, че като ям сладко и след няколко часа започва да ме боли като пишкам. Вече съм по-добре, днес съм изпила 2 литра от билката, пих но-шпа, пих много вода, и ходех по малка нужда на всеки час, но съм по-добре. Ще пия още вода докато реша да си лягам. Ще пи пия и клеевата тинктура. Но никога не съм предполагала, че от сладко може да се развъждат гадинките, знам за Кандидата, но не и за Ентерококите, с които съм в момента. Чудя се дали да не се обърна към гастроентеролог и да споделя проблема да видим дали пък нещо може да се направи там.

# 138
Лично аз не съм забелязала разлика когато ям сладко..може би пък да не съм обръщала внимание...Аз пък напоследък на практикапне пия вода, днес цял ден не съм пила и нищо ми няма  newsm78 даже много добре се чувствам да чукам на дърво...че те нещата се сменят като времето.....просто не ми се пие хич...ама хич...пия чайчето с бурена обаче..

# 139
  • Благоевград
Сега ми попадна Уростим в шкафа ми и се чудя дали да не го почна и нещо да го пия. Пише, че е препоръчителен приемът му при чистити, пиелонефрити и т.н. и съдържа такива гадове като моите. Не знам дали пък нещо няма да се прецакам, ако го започна. Последният път лекарката ми ми препоръча да го започна, да не ми предписва антибиотик.

# 140
Може би се чувствам днес добре защото сутринта пих лимон със содичка...това работи безотказно просто....опитвам се да разбирам кога от какво ми става зле и от какво добре...онзи ден не ми  беше добре, а бях яла само тиква..нали уж е диетична..обаче пък я наблъсках с уж мед, колко е било мед обаче не е сигурно защото беше купен от уличен щанд....като почна едно пръцкане...и миризма на развалени яйца....може пък да е било от сладкото  newsm78, най-вероятно си е било чиста глюкоза...а не мед...

Уростим вместо антибиотик  newsm78

# 141
Пандорина, и аз имам подозрения за тиквата, че ми действа по същият начин.

# 142
  • някъде
Може да изкараш един курс с уростима, ако не си го пила скоро.
Аз се чудя дали може да пия д-маноза заедно с уростим, утипро плюс и разните чайове.
Днес пих царевична коса, шипка, вода, чай мента...нещо ми е тежко ниско долу. Но аз и с този запек и газове..помага ми дулколакс капки, но не ги пия често.
Пробиотик пия, но какви ензими мога да взема?

# 143
Диди, точно чета твоя пост, когато по ТВ почва някаква реклама в която казват буквално следното "...нужно е да стимулираме организма, а не да му даваме ензими наготово...", направо почвам да се чувствам като някакъв проводник спрямо теб.....сякаш някой или нещо се опитва да стигне до теб, чрез мен...нещо такова...става ми свръхестествено вече направо..рекламата беше за някакво КОКОБО...но така и не разбрах какво е това...

# 144
  • някъде
Пандорина  Hug
Имам много статии свалени на телефона , но току що попаднах на още една доста полезна
http://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D … D1%82%D0%B8%D1%82

# 145
Благодаря Диди  Hug
А някой пил ли е такава ечемичена вода?
За цитрусовите не съм съгласна защото лимон със сода ми е супер....

# 146
  • някъде
И аз вече се обърквам- май при криза се пият много цитруси и вит.Ц да стане кисела средата и да изгонят бактериите, но през другото време трябва да е алкална средата, каквато става от содата. Нещо бях чела и за лимона, че е много киселинен, но смесвайки се със содата мисля става алкален...някакви такива неща

# 147
А, за лимона не се бъркай с това, че има кисел вкус, въпреки това в организма той дава алкална среда и без содата. Това е едно объркване заради вкусът. Но специално съм го чела в сериозна литература, че лимонът алкализира...не знам защо се слага содата, може би засилва ефекта....

# 148
  • София
Мисля, че содата също дава алкална среда, но може да се бъркам. Преди няколко месеца даваха по Гала един лекар, който лекуваше различни хора със сода и обясняваше нейните качества. До колкото си спомням бяха с диагноза рак, но на различни органи.

Диди ти какви пробиотици пиеш.

# 149
Здравейте, за пръв път пиша тук, не съм сигурна дали тук е темата да публикувам проблема си.
С приятеля ми често правим груб секс.... преди 2 дни след такова сношение, нещо ме хвана цистита, с поносима болка е, но симптомите си ги имах и малко преди това, вчера видях кръв в урината и помислих че е от цистита, затова не обърнах такова внимание, днес имам много слаба болка откъм матката,проверих хубаво от къде идва кървенето, оказа се че е вагинално, но няма как да е от менстр. тъй като беше съвсем наскоро, кръвта си се усеща като желязо, при цикъла е по специфична миризмата, знаете. На какво може да се дължи това кървене? Случвало ли се е на някой? Няма как да е цикъл.. newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт