Цистит - лечение без антибиотици - 2

• 156 647
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
За съмнения за цистит на какъв доктор трябва да отида - уролог или нефролог?
Много ме боля ниско в ляво корема на третия ден от цикъла. Отидох на АГ, гледа ме с УЗ и не видя нищо. Каза, че не е гинекологична според нея болката. Чука ме и по бъбреците - не ме боли.
Пуснах урина, резултата е добър. Има само плоски епителни клетки, които аз си мисля, че може да са от цикъла. Всичко друго е в границите. Обаче от време на време имам бодежи. Има ли смисъл да пускам стерилна урина?

# 406
  • някъде
На уролог може да отидеш. Как даде урина докато си в цикъл? (и до колко ще са верни резултатите). Не мисля, че са ти циститни оплакванията, но може да пуснеш стерилна урина, когато се изчистиш от цикъла.
Аз днес сутринта пак пуснах обикновена и стерилна- обикновената излезе с 3-4 левкоцита и пл.епителни клетки, а стерилната не е готова. Вчера имах странно усещане долу и пак като тъпо рязане ниско в корема.

# 407
Ами даде ми бележка гинеколожката.  Simple Smile Резултата е, че нямам кръв в урината...

# 408
Създателката на шведската горчивка Мария Требен препоръчва чая от бял равнец, той е горчив, но със силен антисептичен ефект. Нямате представа какъв благотворен ефект има допълнително върху кожата, винаги съм получавала комплименти. Пила съм го в продължение на години в съчетание с черен бъз и коприва.

# 409
E не, какви са тия съвпадения не знам, тъкмо влязох във форума да напиша за бял равнец и гледам, точно това написано!! Аз отдавна знаех, че това е билка за женските органи..но чух едно интервю от дъщерята та Петър Димков, в което тя каза, че баща и го препоръчвал за пречистване на кръвта, буквално вместо вода.Всеки ден може да се пие. И си направих и два дена пих. Не знам внушавам ли си, от това ли е или не, но се почувствам много по-свежа и бодра отпреди.

# 410
Белият равнец го дават панацея за всички аг болести.Пила съм го за такива проблеми и имах ефект.Като нова и страхотно се чувствам от копривата.Пиех я дълги години като вода,но сега мързела надделява.
Хубава и безпроблемна седмица на всички! Hug

# 411
  • някъде
Как се правят белия равнец и копривата?

# 412
Белия равнец се запарва - 2-3 съцветия в около 500 мл вряща вода. На мен обаче ми е супер горчиво това и го разреждам после с вода....

# 413
Пламичка, много съжалявам за резултатите Sad. Разбирам те напълно, и аз съм с диагноза до живот, но се боря да си улесня живота.Аз съм на 30 години и моите проблеми започнаха окололо преди 10 години, задълбочиха се преди 3.Лекарите ми казват от това не се умира, пий много вода. Бори се и ти, аз вярвам, че ще ти се случи чудо и ще се оттървеш от това  Hug.

# 414
bebetoo не си спомням в темата,но какъв беше при теб проблема?С кой се консултираш в Плд?

# 415
Най-общо казано болка и парене при уриниране. Нямам често уриниране,бактерии или други оплаквания.Правили са ми всякакви изследвания и на всички резултатите са отлични. Всички лекари ме отпращат като напълно здрав човек, една даже реши, че съм идеална да източи здравната каса с мен, хоспитализира ме уж да търси проблема и си написа, че ми е правила операция на бъбреците плюс куп други неща.Сложиха ми диагнозата интерстициален цистит, в която аз не вярвам, просто не откриват от къде ми е проблема. Един друг лекар ми каза не бактериален уретрит. Факт е, че не пия ли два часа вода и все едно киселина уринирам.
Няма специалист от, който да съм доволна, защото никой не ми е помогнал, ходила съм при 6 уж добри. Единият от тях само излезе свестен и ми каза, че не може да открие какво ми е. Изморих се много Sad.

# 416
  • Благоевград
Ето ме и мен, отново. Вчера ми се наложи да пътувам и избрах да пътувам с влак, защото нямах друг удобен превоз до София. На 15-тата минута от тръгването, страшни вибрации имаше този път с този влак и познайте - десният бъбрек пак започна зверски да ме боли. Пих наведнъж 2 но-шпа, за да мога да стигна до София и да си свърша набързо работата. Стигнах в 9 часа, набързичко свърших, каквото успях и в 12 си тръгнах. А то едно приключение... реших да се върна с автобус. Кой да се сети, че на излизане от София има павета... Леле... Стигнахме до автогарата в Овча купел, от ДАИ хванаха шофьора на автобуса и 1 час сме стояли, за да му пишат актове. Побърках се. До Драгичево само дупки, неравности, вибриране, моят бъбрек имах чувството, че ще гръмне. Стигаме Дупница.. гумата на автобуса започва да пуши, да мирише на изгоряло. Пак стояхме 15 минути, а аз от сутринта не съм ходила до тоалетната. Вече много ме боли, няма къде да ползвам тоалетна. Тръгнахме, аз вече ни жива, ни умряла, едвам се сдържам и се моля по-бързо да стигнем. Е, в 15:05 си бях у дома. Разстояние за 60  минути, ние го изминахме за 3 часа. Снощи цяла вечер не съм спала, пих но-шпа и спазмалгон, но си ме боля, дори и топлото не ми успокои бъбрека. Пишкам си в чашка, виждам как си плуват вътре белтъците, явно нещо се опитва да излезе, а може просто да е остро състояние на пиелонефрита. Другата седмица съм на профилактичен преглед при уролога да видим за 1 месец колко е подействал Неоренал Форте. Когато пия по 4 хапчета на ден от него се чувствам по-добре. Като минах на 2х1 все едно нямаше чак такъв ефект. Днес съм на работа, много ми е натоварен деня и следобяд ме очаква много работа и няма да мога да ходя поне 2-3 часа до тоалетната, че съм в заседание и няма как да се прекъсне. Стискайте ми палци  Hug

# 417
  • някъде
Как си мила Тина  Hug
Мереленда се губи, както и други  Hug

# 418
Чета ви, но нямам какво да пиша и си трая  Simple Smile

# 419
Merelenda, това да се чува!

Общи условия

Активация на акаунт