Цистит - лечение без антибиотици - 2

• 156 352
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм ЗА.

# 526
И аз съм за Simple Smile

# 527
  • някъде
Предложете заглавие и как ще стане- ще го публикуваме тук или на лично на който иска?

# 528
  • Благоевград
И аз съм ЗА!!! Ще ми бъде изключително приятно  Hug

# 529
А освен Бебето,има ли друг от Пловдив?
Може да си спретнем една циститна среща.
И аз съм с болки от 2 седмици,явно не се задържах със стерилна урина(2-та в живота ми е),но ще пусна изследвания и ще се почерпя с  антибиотик.

# 530
Здравейте момичета,

следя ви, но не ми се пишеше, че точно по празниците, на 3-ти, тамън пристигнах в едно село с цел релакс и ме удари пущината. Не си носех лекарства и докато набавя монурал минаха 24 часа от началото и първото прахче не блокира нещата, та взех второ след 24 ч и днес ми е 2-ри ден, засега задържам положението с билкови чаеве и цистостоп рапид...искам утре вечер да включа нитроксолина. Дано успея да овладея и тая криза...която може би си докарах сама, защото го ударих през просото и нито вода пиех достатъчно, нито билките...нито нищо.
Не мога да си спомня дали някой беше споделял нещо за УРОКСИН? Някакъв билков препарат на капки.
Струва ми се поредното менте и опит за печалбарство, струва от 49 нагоре в зависимост от количеството....а съдържа най-обикновени билки..и то не много.

# 531
Аз съм много доволна за обезболяване и профилактично за инфекция от УРОЛЕСАН-билкови украински капки,но съм към 10лв,даже май по-малко.

# 532
  • Благоевград
Аз съм много доволна за обезболяване и профилактично за инфекция от УРОЛЕСАН-билкови украински капки,но съм към 10лв,даже май по-малко.

Подходящи ли са тези капки за всички видове бактерии, както е Уростим?

Аз от вчера пак съм с леки болки в десния бъбрек. Имах проблеми със стомаха и ми почнаха болките. Глупава работа.  #Cussing out

# 533

Здравей,може ли да ми кажеш от къде мога да си купя тези капки,ако ги има в БГ изобщо ? Нали са изцяло билкови ?
Благодаря предварително и честит 8 март мили дами , бъдете много гледани , обичани , щастливи и най-важното МНОГО,МНОГО ЗДРАВИ  bouquet Hug bouquet

# 534
  • някъде
Честит празник момичета! Желая на всички ни много здраве, повече усмивки, положителни емоции, късмет, щастие и любов!  bouquet Hug

# 535
  • Благоевград
Честит празник и от мен!  Hug bouquet Пожелавам на всички ни много щастие, много любов, много щастливи мигове с любимите хора  Hug Тези от вас, които имат дечица, пожелавам да сте все така обичани от прекрасните слънца, а на другите дами, които нямаме, пожелавам догодина този празник да бъде посрещнат с поне едно малко слънчице в ръце  bouquet Hug

# 536
# 537
Честит празник, момичета  smile3525

# 538
В България ги няма,но ги има в Румъния и всички бивши руски републики.В Украйна ги произвеждат.
Аз за бактерии,не бих разчитала на капки,но профилактично след антибиотик-да.Тъй като до скоро трудно ги доставях,ги използвах основно за обезболяване.Моя близка чувстваше облекчение в болките при рак.
Ако искате,ще ви пусна линк.Вече и на капсули ли ги има,но аз от години съм фен на капките.
Честит празник,мили момичета!Вие сте слънца,не го забравяйте! Hug

# 539
Момичета, може ли да се дава стерилна урина в цикъл или се замърсява резултата, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт