Аз изобщо не съм наясно как седят нещата,но се видяхме на входа и изобщо неможах да си задам въпросите,има време.И аз се притеснявам супер много-не говори,но иска да се гушка,иска близост,а ме съмнява там да му се даде...Страх ме е да не се почувства един вид изоставен от мама и тати там на някакви непознати,много въпроси имам,сигурно все тъпи ама...нормално и първо дете...Аз като я попитах "ами ако се събуди и се разплаче,ще го гушните ли?' и тя се разсмя
И мен понякога ме избиват лудите,особено като започне да се тръшка-всеки път като се прибираме,миналият ден легна в асансиора и почна да се тръшка.аз със 100 чанти,кухнята, и т.н едвам го завлачих до горе...Обаче като ме погледне и ме цунка и ме гушне и как да му се сърдя
Лъвчета са все пак,с характер са
ММ нещо отвреме на време пуска коментар, че бавачката щяла да си го гледа. Ама аз тия пари ще се съсипя ако трябва да ги плащам още една година. Ще го пробвам за ясла със сигурност, пък дано имаме късмет.
), настоява да се ядат заленчуци и още куп противни за тях занимания...., но плачаат ли- тичат при мен.
Това са въпроси, на които нямам отговор - предполагам, че бъдещето ще си покаже. 

и хляб не яде...
на всички
ММ нещо отвреме на време пуска коментар, че бавачката щяла да си го гледа. Ама аз тия пари ще се съсипя ако трябва да ги плащам още една година. Ще го пробвам за ясла със сигурност, пък дано имаме късмет.
), настоява да се ядат заленчуци и още куп противни за тях занимания...., но плачаат ли- тичат при мен.
) В 7 без 10 кипях от енергия. Излизахме с шейната, но на огромния сняг и с нея беше трудно.
А като види чорапи и откача от кеф, стиска си ги и ги гушка, страшно е направо Препоръчани теми