Каб. е до 22 поликлиника в Слатина. Работи и със ЗК всеки ден до обед. Според нет-а има прием и на др. място всеки следобед.
Всички ли почнахте работа? Не че аз съм почнала де, ама ме мързи нещо да пиша. То и няма много какво, влезнали сме в някакво ежедневие, чак мога да не гледам часовника вече... Искам да се стопля вече, да сме повече навън, да седнем вечер навън с биричка ... Ех мечти 
Много е яко.
) След Приорикса се разболя и ми емного свито да няма връзка с ваксината. Сополи, а от днес и кашлица, но засега не е дълбока, по-скоро от секретите. Но на хубавото време не смея да излизам и ми е гадно, вкъщи лудваме. И основният проблем- залепен е за мен със спането. Вързана съм да лежа по 2 часа на обед (а не ми се спи, малко след кафето ми е имам хиляди идеи на главата), ако мръдна, се разплаква. Ставам по 10 минути от леглото- крак, ръка, бавно плъзгане...няма, брат, в момента, в който стана цялата, се надига. И нощем вече няколко вечери по над час приспиване пак така. Няма спане в кошара, няма нищо. Изнервям се много, не може така с часове да съм вързана, не знам какво му стана. Преди си спеше и в кошара и дори преди 2 седмици направи 3 нощи без будене. Сега се буди на час максимум...Кътници и настинка уж, ама то все има причина и не знам вече.
. Събота и неделя също всички си почиват по това време и таткото и баткото. Препоръчани теми