Да го разчупя понеделнишки 
случва се адски рядко да ме удостой с такива нежности и най-вече да изпълни някакво мое искане, но пък такива проблясъци ме карат да мисля, че диването просто не жела в повечето случай да ме слуша и изпълнява, а само когато е на кеф му се отдава. Иначе тотален игнор ми удря.....
и после при баща си същото. Имаме сега нов номер - като го питам "обичаш ли ме" и той казва "да" и много се радва
. Иначе не знае да използва да.
Сутрин се изнизвам, преди поспиваше без мен, сега ме усеща диването и реве. Гушкам я и може да откара още 2 часа. Тая сутрин я подържах малко, оставих я в количката, там поспа още 30мин. и се събуди. Реших, че се е наспала и си я гушнах, че е кисела докато се разсънва. А тя отмърка и спа до 10,30. Направи 12ч. сън. И вечер ляга в 10-10,30 независимо кога се е събудила следобед.
))
. Спестих му АБ със съгласието на педи и сега мога да кажа, че е сравнително добре. Само вечерта се опита да вдигне пак, но този път панадола бързо я смъкна. Започна, обаче едно разстройство и само за ден и половина дупето му стана на рани. Досега не се беше случвало и така жално плаче миличкия
. Явно такъв е вирусът, само дано не го почне и повръщане. За сега поне хапва добре, малко е загубил апетит, но не е проблемно, все нещо отива в коремчето. Препоръчани теми