Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
desislavastoycheva, фемибиона пак по 1 хапче на ден. Пия от Фемибион 1 - той се води от от моемнта на решение за забременяване до 3 месец от бремеността. И да, пия и фемибион, който е повече като мултивитамин, и фолиева. Док каза, че може да си ги пия двете, нищо нямало да ми стане.
Но моят съвет е да пиеш само това, което лекар ти каже, аз поне съм така - не обичам да си самоназначавам лекарства. Даже вчера питах мога ли да пия витамините с фемибиона и фолиевата (не че сутринта не забравих да си взема витамина, но ...).

# 136
  • София
desislavastoycheva, фемибиона пак по 1 хапче на ден. Пия от Фемибион 1 - той се води от от моемнта на решение за забременяване до 3 месец от бремеността. И да, пия и фемибион, който е повече като мултивитамин, и фолиева. Док каза, че може да си ги пия двете, нищо нямало да ми стане.
Но моят съвет е да пиеш само това, което лекар ти каже, аз поне съм така - не обичам да си самоназначавам лекарства. Даже вчера питах мога ли да пия витамините с фемибиона и фолиевата (не че сутринта не забравих да си взема витамина, но ...).
Благодаря ти още веднъж за разяснението - Flutter така мисля да направя, живот и здраве като дойде момента да пия фолиева киселина, да се консултирам с д-ката дали това е най-добрия вариант за мен.

# 137
Минеш ли на някаква процедура веднага ще ти дадат фолиева киселина. На някои (като мен), дават и от преди това. Стикам палци всичко да е наред  Hug

# 138
Здравейте, момичета! Спряла съм се на клиниката на д-р Щерев,но като новак в тази област...имам няколко въпроса....искам да попитам...колко време се чака за първо посещение(т.е.ако се обадя, за да си запазя час сега,кога да очаквам че ще ме приемат)....друго,което ме интересува е,дали мога да си избера лекар или когато се обадя те ще ме насочат към някого...???
От друга страна,тъй като не съм от София....самото ходене и изследвания как се организират...в смисъл....ориентировъчно поне.....каква е честотата на посещения (предполагам ,че всичко е строго индивидуално....но поне за основните изследвания как стоят нещата  newsm78 )...и не на последно място да питам и за финансовата част.....която знам,че отново зависи от конкретния случай и предписаната терапия...но средно една инвитро процедура+първоначалните изследвания колко излиза?
Благодаря ви предварително за отговорите и успех на всички  Simple Smile

# 139
Здравейте, момичета! Спряла съм се на клиниката на д-р Щерев,но като новак в тази област...имам няколко въпроса....искам да попитам...колко време се чака за първо посещение(т.е.ако се обадя, за да си запазя час сега,кога да очаквам че ще ме приемат)....друго,което ме интересува е,дали мога да си избера лекар или когато се обадя те ще ме насочат към някого...???
От друга страна,тъй като не съм от София....самото ходене и изследвания как се организират...в смисъл....ориентировъчно поне.....каква е честотата на посещения (предполагам ,че всичко е строго индивидуално....но поне за основните изследвания как стоят нещата  newsm78 )...и не на последно място да питам и за финансовата част.....която знам,че отново зависи от конкретния случай и предписаната терапия...но средно една инвитро процедура+първоначалните изследвания колко излиза?
Благодаря ви предварително за отговорите и успех на всички  Simple Smile

Здравей,
Ти си избираш лекар и в зависимост от графика и натовареността му чакаш между седница и месец. Всички изследвания можеш да направиш там. Те се правят в определени дни от мц и при добра организация може да се направят в рамките на около две седмици. Относно финансовата страна, наистина е индивидуално, но вероятно 6000 лева биха ти стигнали за класическа инвитро процедура.
Добре дошла и успех!

# 140
  • Italia
За първо посещение се чака до месец,зависи при кой доктор искаш час. Най много се чака за Тимева и Савова. В сайта на клиниката можеш да си избереш лекар, но на който и да се спреш няма да съжаляваш,всички са невероятни! Изследвания можеш да пускаш там, но зачитат и от друго място. Първото ми ИКСИ излезе 4500 лв. с изследваниата, второто около 6000 лв..
Спряла си се на чудесно място. Пожелавам ти скоро да си тръгнеш от там с бебче в ръце  baby_neutral

# 141
Момичета,

споделям информацията за акушеро-гинекологични и репродуктивни прегледи и консултации в Русе през декември от проф. Атанас Щерев и доц. Таня Тимева:

http://invitrorusse.com/bg/news/show/65

# 142
Мамче, когато отидеш в клиниката и се потвърди от лекаря, за инвитро-попитай за фонда за асистирана репродукция. Имаш право на три безплатни опита, ако отговаряте на определени условия и имате дадени индикации за това. Влез още сега в сайта и прочети. Ние бяхме с неизяснен стерелитет и 4 неуспешни инсеминации. Фонда отпуска 5 000 лв. Влез и разгледай. Щерев работят с тях.

# 143
Момичета, графикът за януари още не е излязъл, нали? Днес гледах онлайн записванията, за моята док всичко беше неактивно и реших, че още не са го пуснали.

# 144
Момичета, графикът за януари още не е излязъл, нали? Днес гледах онлайн записванията, за моята док всичко беше неактивно и реших, че още не са го пуснали.

Изчакай още 4-5 дни, миличка! Попринцип  след 15-то число лекарите си предават графика за първата половина на следващият месец. Не винаги става на 15 и после  докато момичетата от регистратурата докато го вкарат в системата...

# 145
Поли, и аз така реших, но нали съм си нетърпелива .... Embarassed

# 146
Момичета, благодаря ви за бързите отговори  Simple Smile

# 147
Здравейте на всички пациентки на клиника Щерев, аз съм  бивш пациент на д-р Андреева!!!
Искам да помоля за вашата помощ!
Тъй като след 5 неуспешни опита в различни български клиники, резултат все още не е на лице, вече последна надежда ни е опит в чужбина.
Предполагам на всички им е известно, когато човек сам си финансира опит и особено в чужбина какви средства трябват.
Бяхме първоначално одобрени от община Варна за отпускане на сумата от 2000 лв. но после ни казаха, че няма да ни признаят фактура от чужбина. В молбата бяхме писали, че планираме опит в чужбина и бяха ни одобрили, а после средствата били само за България. Както винаги поредните неразбории в системата. Но ние разчитаме на тези средства!!!
Моята молба е
Има ли някоя добра двойка, която ще прави опит и няма да се нуждае от бона и фактурата. С молба да бъде написана на наше име!
Благодаря ви за помощта !!!

# 148
Здравейте момичета. Записвам се и аз да ви следя. При д—р Александров сме. Скоро си взехме заповедта. Отидох при лекаря и ми изписа противозачатъчни за 20 дена, без преглед. После ще се правят изследвания — мамографияИ микробиология. И дано скоро започнем стимулацията. Така  ли е било и при вас?

# 149
  • София
А защо ти изписа противозачатъчни ? И би било редно да имаш  преглед, не само да си говорите.
Иначе ти пожелавам успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт