Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Никога не са ми изписвали лекарства без преглед (особено хормони)!
Успех и от мен!
Попринцип противозачатъчни се изписвата, за да няма задържан фоликул и да се започне стимулация, но не е редно без преглед. При мен месецът след регулон не беше успешен. Имах само един фоликул , въпреки стимулацията.

# 151
И аз бях на регулон преди стимулацията.Но на мен защо не ми назначи мамограф?Пак Александров имам предвид.

# 152
Аз имам преглед и изследвания от март месец при него. Той ги видя. И незнам защо прецени само да си приказваме. Учудих се малко. След 10 дена трябва да започна с противозачатъчните и ще видим по нататък. За първи път ми е и не съм много наясно какво ме очаква. Благодаря ви и успех на всички.

# 153
  • София
нямам кой знае какви наблюдения от работата на д-р Александров, тъй като съм ходила малко при него- само за УЗ, но като че ли е по- краен в преценките си, действа малко прибързано. Иначе съм чувала повече добри впечатления за него.

# 154
  • София
Александров е моят лекар, при него правя всичко от 5 години насам. Имам и едно успешно ИКСИ при него. На 100% му се доверявам за всичко, опита си казва думата Simple Smile. А че е малко особен при първите контакти, така е, но в професионализма му и следа не остава на съмнение. Регулон пих и аз педи ИКСИ-то, с цел да се избегне задържане на фоликул, след това направих 21 фоликула при стимулацията, от които извадиха 16 зрели яйцеклетки!

# 155
Момичета, здравейте и от мен! Пациентка съм на клиниката от този месец. Аз съм със СПКЯ, инсулинова резистентност, повишени мъжки хормони, липса на овулация и над една година неуспешни опити за забременяване. Има ли момичета с подобна диагноза - моля Ви, споделете опит. Имам малко притеснения:
1.При първичният преглед не ми взе секрет
2.Не поиска нова спермограма на партньорът ми(старата каза, че е Ок)
3.Не ми състави план за действие
4.За цветна снимка също нищо не спомена
Въпросът ми е дали се филмирам излишно или това по-нататък ще го говорим? Помогнете ми, момичета, имам нужда от помощ!!!

# 156
Момичета, здравейте и от мен! Пациентка съм на клиниката от този месец. Аз съм със СПКЯ, инсулинова резистентност, повишени мъжки хормони, липса на овулация и над една година неуспешни опити за забременяване. Има ли момичета с подобна диагноза - моля Ви, споделете опит. Имам малко притеснения:
1.При първичният преглед не ми взе секрет
2.Не поиска нова спермограма на партньорът ми(старата каза, че е Ок)
3.Не ми състави план за действие
4.За цветна снимка също нищо не спомена
Въпросът ми е дали се филмирам излишно или това по-нататък ще го говорим? Помогнете ми, момичета, имам нужда от помощ!!!

При коя лекарка си? Кога пак трябва да ходиш? Секрети се взимат на чист ден, ако не е бил такъв затова не ти е взела. Предполагам, че спермограма ще се направи след като се реши какво ще правите. ЦС се прави след като се видят резултатите от МБ.

# 157
Poly84, не искам да изказвам отрицателни мнения или да поставям под съмнение компетентността на лекуващата ми гинеколожка все още(и за това не искам да споменавам имена, извини ме за което), защото мисля, че аз прибързвам с нещата, но много ми е притеснено. Следващото ми посещение е тези дни след като ми дойде Ц, защото имам назначени изследвания м/у 2-5 ден от Ц.

# 158
Poly84, не искам да изказвам отрицателни мнения или да поставям под съмнение компетентността на лекуващата ми гинеколожка все още(и за това не искам да споменавам имена, извини ме за което), защото мисля, че аз прибързвам с нещата, но много ми е притеснено. Следващото ми посещение е тези дни след като ми дойде Ц, защото имам назначени изследвания м/у 2-5 ден от Ц.

Значи нещата са задвижени. Бъди спокойна ще се направи всичко необходимо постепенно.

# 159
Не се притеснявай - в сигурни ръце си! Има план за действие - ето сега сигурно ти е пуснала хормони, после сигурно ще те викне за преглед дали е настъпила овулация и  т.н. Аз също все "избързвам", но такава съм и винаги съм се дразнила като ми кажат "по спокойно". Скорошно сбъдване на най - съкровената ти мечта!

# 160
Благодаря Ви, мили момичета! Имайте вяра в доброто, ще се случи и при нас!

# 161
Здравейте,отдавна се каня и се реших да посетя клиниката. Имам вагинален проблем,най-вероятно са гъбички. Бихте ли ми препоръчали при кой лекар да отида,клоня към д-р Константинова.Забравих да кажа,става въпрос за МЦРЗ Русе

# 162
Здравейте,отдавна се каня и се реших да посетя клиниката. Имам вагинален проблем,най-вероятно са гъбички. Бихте ли ми препоръчали при кой лекар да отида,клоня към д-р Константинова.Забравих да кажа,става въпрос за МЦРЗ Русе

Здравей, не мога да ти дам съвет при кой лекар да отидеш в клиниката в Русе, но щом става въпрос за гъбички всеки АГ може да ти вземе секрет. Сле диагностицирането на точния проблем ще ти изпишат антибиотик. Това е стандартно изследване всеки АГ може да го направи......

# 163
Здравейте, моля за мнение за доц.Таня Тимева.

# 164
  • Italia
Аз съм пациент на Тимева от 2013г. Имам два опита ИКСИ при нея,първия завършил с биохимична бременност,втория с бебече,което е на 3 месеца вече  Peace
За мен е страхотен професионалист,аз и се бях доверила на 100 % . Но е и много натоварена, два или три пъти съм успявала да си запиша час, а без час чакането пред кабинета отнема часове..но пък чакането си заслужаваше ! Тя ми направи и секциото, след това всеки ден идваше в стаята да ме пита как съм,бебка пък я гушкаше всеки път.. Flutter Препоръчвам ти я с две ръце

Общи условия

Активация на акаунт