Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм пациент на Тимева от 2013г. Имам два опита ИКСИ при нея,първия завършил с биохимична бременност,втория с бебече,което е на 3 месеца вече  Peace
За мен е страхотен професионалист,аз и се бях доверила на 100 % . Но е и много натоварена, два или три пъти съм успявала да си запиша час, а без час чакането пред кабинета отнема часове..но пък чакането си заслужаваше ! Тя ми направи и секциото, след това всеки ден идваше в стаята да ме пита как съм,бебка пък я гушкаше всеки път.. Flutter Препоръчвам ти я с две ръце
Много ти благодаря Е_len.Да сте живи и здрави всички и да се радвате дълги години на щастието за което сте се преборили Hug

# 166
 Grinning трети опит с ревлив резултат от тимева

# 167
  • В сърцето на любимия човек
Аз не останах доволна от нея, отнесе се грубо към мен. Това доведе и до смяна на клиниката.
Личното ми мнение е, че не е склонна към гъвкавост спрямо ситуацията - кара си по учебник и не приема лесно мнението на пациентите.

# 168
Аз имам особенна слабост към доц. Тимева.  bouquet Тя е моя лекар и благодарение на нея чакаме най-безценния дар. От всеки лекар има доволни и не, важното е да усетиш точния човек за теб.
Имам едно питане, ще се радвам за малко яснота. От опита ни останаха 3 ембриона, които замразихме за 6 месеца, които изтичат сега февруари. Ще удължим срока, но малко останах неприятно изненадана от цената, която е обявена в сайта. Ако някой скоро е удължава срока, моля да сподели каква цена се заплаща. Може и на лични, ако смята, че не е за темата  bowuu

# 169
  • София
Здравейте,аз имам един нестандартен въпрос,загубих бременността си следена в болница Щерев преди по-малко от месец (една от причините е може би инфекция) и в търсене на голямото "ЗАЩО???" започнах да си разглеждам изследванията и да правя списък какво трябва да пускам.
 Отворих  онлайн досието с изследванията и загледах иначе чистата ми от бактерии микробиология от преди месец и що да видя!Ами тя микробиологията май само аеробните бактерии изследва,или поне с такова впечатление останах.
 В момента като по поръчка не им се отваря сайта,но като се отвори ще ви покажа какво са ми пуснали и ще е изключително жалко,ако не съм в заблуда и микробиологията им дава информация действително само за аеробните бактерии  Tired

# 170
Здравейте,аз имам един нестандартен въпрос,загубих бременността си следена в болница Щерев преди по-малко от месец (една от причините е може би инфекция) и в търсене на голямото "ЗАЩО???" започнах да си разглеждам изследванията и да правя списък какво трябва да пускам.
 Отворих  онлайн досието с изследванията и загледах иначе чистата ми от бактерии микробиология от преди месец и що да видя!Ами тя микробиологията май само аеробните бактерии изследва,или поне с такова впечатление останах.
 В момента като по поръчка не им се отваря сайта,но като се отвори ще ви покажа какво са ми пуснали и ще е изключително жалко,ако не съм в заблуда и микробиологията им дава информация действително само за аеробните бактерии  Tired

Не, бъркаш - последната графа в листа ти е други находки, така, че ако има нещо ще го опишат.

# 171
Eто какво ми е изследвано при последната микробиология:

# 172
Eто какво ми е изследвано при последната микробиология:

Това имах впредвид Simple Smile

# 173
Здравейте, момичета! Скоро имам записан час за първи преглед при доц.Тимева. Сигурно на много от вас моите въпроси ще се сторят съвсем елементарни и смешни, но........тепърва ми предстои да извървя този път (надявам се успешно). Ще се радвам да разчитам на вашата подкрепа и може би понякога – критика!
Та искам да попитам как протича първият преглед.......1) трябва ли първоначално в кабинета да влезем двамата със съпруга ми или не ( моля да не ми се смеете на въпросите  Laughing); 2) дали се назначават някакви изследвания още при първото посещение, ако да – какви биха могли да са и евентуално колко струват;
3) т.к моят цикъл е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО нередовен и абсолютно нямам представа кога ще ми дойде и най-вероятно „за късмет” ще бъде точно, когато ще бъде и прегледа....та дали ще има смисъл от това посещение, а не съм от София и ще бия доста път до там....в този смисъл да питам и тези, които не са от София – лесно ли открихте адреса на клиниката (то че ще се ползва навигация е ясно,но все пак друго е да имаш и мнението на някой минал по пътя).
Предварително ви благодаря за отговорите!
Желая на всички мноого здраве и мноого късмет през новата 2016г.!

# 174
  • София
едно мамче, добре дошла и да не се застояваш дълго в тази тема Simple Smile

1. можеш да влезеш с половинката в кабинета
2. за изследвания докторката ще прецени
Цени на изследванията можеш да видиш ориентировъчно в сайта на Цибалаб ( клиниката работи с тях). Стандартно се пускат хормони - LH, FSH,E2, TSH(на гладно и жадно).
Ако съпругът ти няма правена СГ (спермограма) - трябва да има 3 дни полово въздържание, да не е приемал АБ (антибиотици) в същия месец. Цената на СГ с морфология по Крюгер виж в сайта на Щерев ( не е тази от 200 лв., но последно не знам колко е)
3. за прегледа и МЦ - стандартно при започване на процедура се прави преглед на 2ри ден от МЦ така, че свиквай Simple Smile

За д-р Тимева се подгответе психически с половинката, че ще трябва да чакате и няма да влезете, когато ви е записан часа.

Клиниката се намира в съседна пряка на Тина Киркова ( 1 АГ Света София) и не е трудна за намиране.

Успех от мен  Hug

Успех и на всички момичета, които ще стартират с новата година

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 175
едно мамче  Hug нормални притеснения, но излишни  Hug
1) да, за твое спокойствие влез със съпруга ти, може д-р тимева да го попита и него нещо  Simple Smile да му обясни нещо, а и ти от притеснение може да не чуваш много  Laughing Embarassed така го казвам извинявай, но човек като е притеснен и не чува и не помни много
2) след като те прегледа, според ситуацията вероятно ще назначи някакви изследвания (ако имаш стари от друго място си ги носи, може да бъдат полезни)
3) ако те притеснява това, че ще кървиш  Laughing на прегледа - не трябва да имаш никакви притеснения, това е болница, всеки ден по цял ден там е така. ще си кажеш още в началото, вероятно ще ти дадат лигнин за да стигнеш успешно  Laughing от паравана до магарето. даже от една страна е добре да те прегледа първите дни от цикъла, така ще види атрални фукита, други важни неща.  Simple Smile успех

# 176
Някой знае ли дали д-р Коновалова вече е на работа?

# 177
Онзи ден някой се регистрираше за нея, след мен. Значи е била там. Обади се все пак на регистратурата.

# 178
Онзи ден някой се регистрираше за нея, след мен. Значи е била там. Обади се все пак на регистратурата.
Благодаря.  За кой ден става въпорос че мен миналата седмица ме препратиха при Андреева.

# 179
Вчера, всъщност. Аз съм при Андреева и съм безкрайно благодарна. Остават ни 2 едмици до секцио-живот и здраве.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 17:07 от lolr

Общи условия

Активация на акаунт