Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Вчера, всъщност. Аз при Андреева и съм безкрайно благодарна. Остават ни 2 едмици до секцио-живот и здраве.
Страхотна новина. Андреева също е готина аз я харесвам.

# 181
Здравейте, Ще питам тук и в другата тема, че ми се оказа доста спешно. Някой знае ли дали д-р Чавеева утре и в четвъртък е на работа? Трябва непременно да ме види на доплер. Ще минавам анастезиолог и кардиолог и д-р Андреева иска и при нея, преди секциото. Белтъкът ми е завишен. И има шанс да дръпнем датата.

# 182
Здравейте, Ще питам тук и в другата тема, че ми се оказа доста спешно. Някой знае ли дали д-р Чавеева утре и в четвъртък е на работа? Трябва непременно да ме види на доплер. Ще минавам анастезиолог и кардиолог и д-р Андреева иска и при нея, преди секциото. Белтъкът ми е завишен. И има шанс да дръпнем датата.

Обади се в клиниката утре сутринта. Така е най-сигурно

# 183
  • Бургас
Някой знае ли дали д-р Коновалова вече е на работа?
Какво става с д- р Коновалова,че не е била на работа? Питам, тъй като имам запазен час за нея, а никой не ме е уведомил,че я няма

# 184
Момичета... много съм притеснена... Днес бях на преглед при д-р Савова. Преглед с УЗ. Видя, че имам малък полип 5.8 мм...  Confused Confused Confused Confused #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78 .. Изписа ми да пия за него Летрозол от 3-ти до 7-ми ден от МЦ 2 пъти по 1 хапче. Поръчах го в аптеката сутринта и вечерта го купих. Четох му листовката, което всъщност ме притесни доста - както и за какво се изписва, така и милионите странични реакции, които могат да възникнат. С поликистозни яйчници съм, нередовен цикъл ( липсваща овулация), правим опити за бебе от година и половина. Имам пълно доверие на д-р Савова, но все пак ми е притеснено. Моля, някоя от вас, ако е го е пила да сподели.

Благодаря ви много!!  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 185
Разбирам, че още не си правила никакви процедури. Всички лекарства са така, не се притеснявай.

# 186
Да, не съм Simple Smile Горе-долу имам представа как ще се случат нещата - обясни ми първо следим овулация, СГ на партньора и проходимост на тръби. СГ направихме, другият месец ще отида отново да видим за овулация и остава най-страшното (доста съм уплашена за това изследване за проходимостта на тръбите). 3 години ходих при Коларов заради тази липсваща овулация и нередовен МЦ, последната година и половина не виждах никаква промяна в начина му на работа и съответно подобрение при мен..а и след като ми каза: "Еми виж сега, ако не става до година сменяш доктора, ако не стане още една сменяш партньора" доста ми падна в очите и реших, че е най-добре да отида в такъв тип болнично заведение, където също ще си плащам, както до сега, но хората ще обяснят какво правим, защо го правим и какво би следвало да се случи след това.

# 187
Някой знае ли дали д-р Коновалова вече е на работа?
Какво става с д- р Коновалова,че не е била на работа? Питам, тъй като имам запазен час за нея, а никой не ме е уведомил,че я няма
вече е на работа. ☺

# 188
  • В сърцето на любимия човек
Момичета... много съм притеснена... Днес бях на преглед при д-р Савова. Преглед с УЗ. Видя, че имам малък полип 5.8 мм...  Confused Confused Confused Confused #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78 .. Изписа ми да пия за него Летрозол от 3-ти до 7-ми ден от МЦ 2 пъти по 1 хапче.
Летрозола се изписва и за стимулация на яйчниците, нали ще имаш прегледи след като го изпиеш?

# 189
дааа, разбира се Simple Smile Каза ми да отида между 11-ти и 13-ти ден за УЗИ. Надявам се да е изчезнал този полип, обясни ми, че е останал от последния цикъл , нещо като "лющене стената на матката" така ми го описа... много съм притеснена, но дано да е наред всичко като ида Февруари.

# 190
  • В сърцето на любимия човек
Според мен 11-ти ден е доста късно. Аз бих отишла още на 8-ми ден, още повече щом си с ПКЯ. Сигурна ли си, че си разбрала всичко правилно? Фемара, Летрозол и Аримидекс се изписват от репродуктивните специалисти като лека стимулация за ин витро или инсеминация.

# 191
да, точно така ми е написала на листа. Не сме коментирали инсеминация или нещо друго

# 192
Според мен 11-ти ден е доста късно. Аз бих отишла още на 8-ми ден, още повече щом си с ПКЯ. Сигурна ли си, че си разбрала всичко правилно? Фемара, Летрозол и Аримидекс се изписват от репродуктивните специалисти като лека стимулация за ин витро или инсеминация.

И аз се чудя, как с такова лекарство ще се махне полип в матката!те не се ли махат оперативно?

# 193
Нямам представа... това ми е изписала и дуфастон, но дуфастона е за предизвикване на цикъла

# 194
Здравейте,

имате ли спомен, прегледът при започване на стимулация плащаше ли се? Останало ми е в главата, че предните пъти май не съм плащала, но мога и да бъркам с прегледите преди самата процедура. Не че е толкова важно, просто ми направи впечатление.

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 11:49 от the slayer

Общи условия

Активация на акаунт