Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм все едно на заколение преди всяко изследване , различно от рутинния преглед при АГ-то - мислех, че нещо не съм в ред  Embarassed
Вярвам на моята лекарка и щом казва, че всичко е наред, надявам се да е така.
Успех на всички, момичета и здрави бебета!

# 571
  • София, Бургас
Момичета, знаете ли дали замразените ембриони в Щерев се съхраняват по няколко в капсулка или всяко е по отделно? Имам три и се чудя дали ще правим един опит или може да ги пробваме един по един..с докторката не сме го обсъждали, а мисля есента да си ги прибера, но ми се иска да се настроя какво ми предстои..

# 572
Момичета, знаете ли дали замразените ембриони в Щерев се съхраняват по няколко в капсулка или всяко е по отделно? Имам три и се чудя дали ще правим един опит или може да ги пробваме един по един..с докторката не сме го обсъждали, а мисля есента да си ги прибера, но ми се иска да се настроя какво ми предстои..
И аз имах три,бяха на две места,но по преценка на лекаря ги размразихме и трите...искам да кажа,че зависи с какво качество са замразени,може да говорите да ги вадят един по един и да видят дари ще се размразят добре. Всичко зависи от лекаря как ще ппецени да се процедира. И аз исках да са ми един по един,но не всички бяха перфектни

# 573
Леле Кате..трето бебче. .герой си ти☺

# 574
  • София, Бургас
Ами,само да имат късмет да се излюпят Simple Smile толкова се борихме, ако някое е решило да се появи добре дошло е Simple Smile а ако станат и повече ще е голямо шоу Simple Smile това е за последно вече Simple Smile

# 575
Здравейте момичета

От  скоро съм във форума и искам да попитам някой има ли информация и наблюдения за д-р Ралица Милчева от клиниката на Щерев гр. София.

Благодаря предварително.

# 576
Здравейте момичета

От  скоро съм във форума и искам да попитам някой има ли информация и наблюдения за д-р Ралица Милчева от клиниката на Щерев гр. София.

Благодаря предварително.

Много е свясна и точна, младичка е мисля че ще ти допадне.

# 577
  • София
Я да запитам момичетата, които са минали ФМ в 20-22 седмица. Ще правя другата седмица в Щерев. На 3Д ли я правят и дават ли диск след това? Rolling Eyes

# 578
Щастливка, аз не разбирам дали е 3д  newsm78 Диск не са ми дали, но и аз не съм искала/ питала. Всеки път съм в такъв стрес дали ще ми кажат, че всичко е наред, че забравям да си попитам разни неща Tired Успокоявам се, че д-р Чавеева е една от най-добрите специалистки по ФМ у нас!

# 579
Благодаря за отговора
kalfova,

Вече я посетих наистина е много внимателна и мила, мисля да продължа да се следя при нея.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Здравейте момичета

Благодаря предварително.

# 580
Благодаря за отговора
kalfova,

Вече я посетих наистина е много внимателна и мила, мисля да продължа да се следя при нея.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Здравейте момичета

Благодаря предварително.

радвам се че сте си допаднали успех с проследяването и леко бременеене Simple Smile

# 581
  • София
Хм..странно. Мислех, че Чавеева дава диск и гледа на 3д... Rolling Eyes

# 582
Хм..странно. Мислех, че Чавеева дава диск и гледа на 3д... Rolling Eyes

Simple Smile вземи си флашка да ти качи снимките

# 583
Аз в неделя съм при нея на ФМ. Казаха ми че е 3D. Добре е да дават и снимки.

# 584
  • Sofia
Ако искате диск със запис, заявете това на рецепция по-рано. Ако си занесете флашка, след прегледа ще ви качат снимки. Флашката трябва да е чисто нова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт