Искам да кажа ... (61)

• 49 189
  • 839
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
А, вярно, че и Бърдс я няма. И Янечек, и Нино, и Белинда липсват.
А Бърдс къде е. И ако някой знае за Янечек - да казва.

# 106
 Не ги ли познавате реално за да ги попитате .
  Обожавам Лара и тази песен особено
Скрит текст:

Heart Eyes

# 107
Всички изредени от Лили ми липсват, особено Птичия грип, къде се покриха тези момичета?
За Нино знам, че е обидена, ако някой контактува с нея по други мрежи, много поздрави!

Аз гледам Биг Брадър от сезон едно, разтоварвам се с него, не го го следя с образователна цел, разбира се:) Кое е възмутителното? Искате ли тотално да пропадна в очите ви? Изгледала съм три турски сериала, целите:))) И си бяха много хубави:) Знам, знам пошло, низко, елементарно, само простите.... Само, че мен ме разпускат и след напрегнат ден, не чи се гледа нищо сериозно, нито новини, нито някакви предавания, дето разтягат локуми разни пишман журналистки. Още повече, че си ме влече Ориента:)

# 108
Само Нино е със замразен акаунт. Предполагам, че ще се появи..голяма симпатяга е. Вероятно са си дали почивка от форума момичетата. Не ги срещам и в други теми.

# 109
  • Euskal Herria
Гледаме "Фермата" и основно май сме на БТВ. В новата квартира монтирахме сателитна антена и не сме лишени от българска телевизия.
Наистина, темата не е такава, каквато беше в началото. И много потребители вече не пишат тук. Добре, че с някои поддържам връзка и извън форума.  Grinning

# 110
И аз гледам, по-скоро слушам Брадъра, обаче като стане време за Фермата превключвам. И аз съм гледала турски сериали - Листопад, после Забраненият плод и след това започнах трети, много драматичен ми дойде, не му помня името. Тогава точно реших, че такива емоции не са ми нужни да си ги причинявам и спрях с турските сериали  Mr. Green

# 111
Аз пък се сцепих от учене. Много се учи в новото, изкъртиха ми кофража.

# 112
  • Euskal Herria
Аз пък се сцепих от учене. Много се учи в новото, изкъртиха ми кофража.
Хич не се оплаквай, ще помагаш на съфорумците, тъкмо си затвърдил мат`ряла  Joy.

# 113
Елени, благодаря, че се сети  за моят Виктор.
Честит празник на всички, които го празнуват.

Гледам Вип брадър и аз. Интересно ми е.

До колкото знам, Нино не е сърдита, просто искаше да си почине от форума.

Другите и на мен ми липсват. А някой знае ли нещо за Джулката? Мисля да й пиша във фейсбук, но пък знам ли дали е удобно.

# 114
  • София
Аз гледам Биг Брадър от сезон едно, разтоварвам се с него, не го го следя с образователна цел, разбира се:) Кое е възмутителното? ...Само, че мен ме разпускат и след напрегнат ден, не чи се гледа нищо сериозно, нито новини, нито някакви предавания, дето разтягат локуми разни пишман журналистки. Още повече, че си ме влече Ориента:)
И аз така! Пък нека ми обясняват разни хора колко съм проста Simple Smile
Само с турските сериали не се разбрах, гледах един от средата, докато лежах с малкия за задържане. Ама ми хареса. Нов не съм заглеждала. Гледам и Х фактор и разни други такива предавания.
А аз не ви ли липсвам  Crossing Arms
Ванини, честит именник, да ти е жив и здрав! И честито на всички празнуващи днес!

# 115
Янчеее, не си прави филе " Елена" с мен. Верно, голям зор с Английския. То детето повече от мен знае, как да помагам. Добре, че имаме частна да помага, но учат по други учебници и не можем да наваксаме. Много съм доволен от нивото на обучение в новото. Излиза ми през носа, но снасям яко. Интересното е друго. За седмица, дъщеря ми израсна. Не е вчерашното бебе, с лиготиите и фасоните. Вече е делова, подредена и организирана. У дома имам нов човек, коренно различен, чак ме втресе. Пълна промяна. Много е напрегнато, за нас, дребната носи, попива като гъба.

# 116
Сандо, това са хубави неща. На колко е дъщеря ти?

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 23:04 от vanini*

# 117
Сандо, това са хубави неща. На колко е дащеря ти?
На десет, но днес я преоткрих. По жестове, изказ, стойка и начин на интерпретация. Тя порасна за седмица. Какво ли ме чака утре.

# 118
  • Варна
Абе, да ви питам организирате ли  коледни тържества
за учениците с родителите от класа? Иде реч за парти
с DJ, тип дискотека, куверти и пр. щуротии... за деца 2 кл.
ми се вижда излишна суета и напън. Къде в гореописаното
е коледният дух ,че и веселбата... не вдявам?!
При нас има коледно тържество с парти, диджеи и прочее. Без родители. Някои години е всеки клас, някои години на випуск - всички първи класове примерно, някои години е цялото училище (в Панаира има палати които събират по цели училища, та там). Виждала съм и трите варианта, за тази година още нищо не са казали.
Лиляна, мерси за инфото от първа ръка. Вчера запалих моторетката
по темата, провокирана от изказванията във Фейсбук групата на класа.
Да, сигурно не е лесно в голямо училище да организираш някакво
коледно тържество в класната стая, ама да се превъзнасят и да се дърлят,
как дечицата щели да останат без парти на Коледа ми се вижда леко тъпичко.
Една почерпка и томбола примерно с дребни нещица в последният ден преди
ваканцията ще по интересно, отколкото 10 дена по-рано да ги мъкнем в
работно време /на родителите/ по барове и клубове, за да отбележат Коледа.
Как не ми се водят войни с вятърни мелници... уморих се вече. Исках да кажа  Grinning

# 119
Харесва ми есента през последните дни. Пищна, топла, оцветена в най-любимите ми цветове.
Чак ме накара да престана да си търся лятото Grinning.
Иска ми се да имам малко повече свободно време, за да я усетя по-пълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт