Искам да кажа ... (61)

• 49 144
  • 839
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Искам да кажа че есента е прекрасна..ако може и зимата да е такава  Heart Eyes Grinning
и тинейджърките ако може да са малко по чуващи...ще е още по прекрасно. Grinning

# 121
  • София
Добро утро!
Вчера на родителската среща. Отне ми "само" три часа и половина. Добре се справих, като се има предвид, че толкова много хора останаха и след мен. Някои родители са ужасно несъобразителни пък. Как може да седнеш при някой учител и да седиш 30-40-50 минути... какво изобщо е възможно да говориш с него толкова време?! Съответно се натрупва една огромна тълпа от чакащи. Трябва да помислят да въведат някакъв ред. Уж имаме отделен час за всеки родител, обаче някои са много "хитри" и идват по-рано и.... абе не е за разправяне. Както и да е, оцелях. Че и детето оцеля след като си го прибрах вкъщи  Wink Бях се подготвила да бера повечко срам пред учителите, а те много ми нахвалиха гарджето, само от почерка му се оплакват.... ама то и аз се оплаквам от него, но оправия няма. Ще пише на компютър повече, а не на ръка явно  Wink Освен ако внезапно не реши да стане лекар, отработил е перфектен докторски почерк още от сега.  Laughing

И нещо което все забравям да ви кажа: в момента тече кампания за безплатно силанизиране на зъбките на 5-8 годишни http://purvite7.bg/bezplatno-postavyane-na-silanti-na-postoyanni … ot-5-do-8-godini/

# 122
Онна, то се знае, че детето ти е прекрасно Laughing
Нещо се замотах тази сутрин, а можех да си помогна от вкъщи за едни работни неща.
Парти с DJ, куверти и подобни глупости за втори клас ми се струва абсолютно ненужно.
Нашите ги водят на някакви партита, но аз не съм присъствала. Има свободни родители, които ходят и помагат с развозването на децата. Моето  голямото не е по тази част, най-омразното нещо са му организирани партита, клоуни, които се опитват да вкарат децата в разни роли.
Но брат му е пръв купонджия и не му пречат такива мероприятия с външна намеса. Иво обаче като види дребното как се весели, непрекъснато коментира " Направи нещо Боби да не се излага така с тия танци " Simple Smile

# 123
Добро утро!
Днес е прекрасен слънчев ден, но аз се натъжих. Много ми се иска да мога да помогна на всички нуждаещи се. Много ми е мъчно когато родители събират пари за болно детенце.

# 124
  • София
Ох, Съни ... така е, аз вчера в офиса се разревах от нещо подобно, много ми е мъчно - за деца в домове ставаше въпрос (операция плюшено мече, не знам дали участвате / сте участвали, аз вече няколко години го правя, шапка им свалям на организаторите).

# 125
Бърди, тази година за пръв път се включвам в тази инициатива. Единият подарък вече пристигна, чакам другия, опаковам и изпращам.
Скрит текст:
На мен ми стана тъжно за малкия Валери, който се бори с ужасна болест.

# 126
  • Някъде там
Как да не ти стане мъчно..и само като си помислиш колко много болни дечица има за които не се знае и ти се къса сърцето.Помагаш даваш..ама няма как на всички.Дано имат късмет. Heart Eyes
Каква е тази инициатива с мечето бихте ли ми казали?

# 127
Във Фейсбук има инициатива:
8ма Година Операция "Плюшено Мече": Един дарител, едно дете, един подарък.
Видях някъде и тема тук, в мамата, но не знам дали са качени списъците.

# 128
  • Пловдив
Абе, да ви питам организирате ли  коледни тържества
за учениците с родителите от класа? Иде реч за парти
с DJ, тип дискотека, куверти и пр. щуротии... за деца 2 кл.
ми се вижда излишна суета и напън. Къде в гореописаното
е коледният дух ,че и веселбата... не вдявам?!
При нас има коледно тържество с парти, диджеи и прочее. Без родители. Някои години е всеки клас, някои години на випуск - всички първи класове примерно, някои години е цялото училище (в Панаира има палати които събират по цели училища, та там). Виждала съм и трите варианта, за тази година още нищо не са казали.
Лиляна, мерси за инфото от първа ръка. Вчера запалих моторетката
по темата, провокирана от изказванията във Фейсбук групата на класа.
Да, сигурно не е лесно в голямо училище да организираш някакво
коледно тържество в класната стая, ама да се превъзнасят и да се дърлят,
как дечицата щели да останат без парти на Коледа ми се вижда леко тъпичко.
Една почерпка и томбола примерно с дребни нещица в последният ден преди
ваканцията ще по интересно, отколкото 10 дена по-рано да ги мъкнем в
работно време /на родителите/ по барове и клубове, за да отбележат Коледа.
Как не ми се водят войни с вятърни мелници... уморих се вече. Исках да кажа  Grinning
Wink Не съм Лиляна Simple Smile Това е в начално училище в Пловдив. Като освен празнуването имаме и Годишен Коледен Базар. Тогава трябва да правиш и неща за базара, че после ако не вървят и да си ги купиш. Абе организирана форма на просия, ама така си финансираме разни работи.

# 129
  • София
Проучих инициативата и много ми легна на сърце. Искам да участваме с детето ми. Във фейса пише да се кликне на един от градовете, за да излязат списъци с децата, но не виждам такива.
Моля, ако някой има информация, да ми разясни. Може и на лични.

Допълвам се - май разбрах как става. Натискала съм линковете за регионалните отговорници.  Blush Ще се оправя.

# 130
Проучих инициативата и много ми легна на сърце. Искам да участваме с детето ми. Във фейса пише да се кликне на един от градовете, за да излязат списъци с децата, но не виждам такива.
Моля, ако някой има информация, да ми разясни. Може и на лични. https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0 … -529593607199852/
Ами аз кликнах за нашият град и отива на страница за града - там е и списъка  
 / нещо не ми се получава с постовете днес  #Cussing out  - това е за нашият град . Има си списък и се кликва на него и отвежда там.

# 131
  • Ямбол
И който няма фейсбук, не може да участва. Прекрасно.

# 132
Ето линк към темата в БГ Мама.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=883289

Но инициативата е за хора с фейсбук. Аз съм от тези без.

# 133
А който няма фейсбук - ами заради добрата кауза може да си направи и да го изтрие после .
  Малко ми е странна тази параноя с фейсбук .

# 134
  • Пловдив
Моя свекър има такъв ФБ Simple Smile Приятел е с точно 5 човека, за да си гледа снимките на внуците. Нито коментира, нито пише, влиза, гледа, максимум някой лайк и излиза.

Общи условия

Активация на акаунт