Искам да кажа ... (61)

• 49 336
  • 839
  •   1
Отговори
# 300
 И отново настана гробовна тишина .............явно пак има мисия важна във Вип Брадър и се ронят сълзи.

# 301
  • Ямбол
Аз не можах да го гледам брадъра, че имахме гости, а и имаме една сделка, за която стисках днес много палци.
Кой е победител?

# 302
И отново настана гробовна тишина .............явно пак има мисия важна във Вип Брадър и се ронят сълзи.

Доста плоско изказване Peace

Още вчера прочетох за Венелин и помогнах, не знаех че трябва да се отчитаме тук обаче.
Биг Брадър какво общо има? Който е плакал на вчерашнат среща с близките на участниците е тапир, който остава безучастен за случай, като този на Венелин ли? Така ми звучи коментара ти и е обиден.

Лили, и аз не гледах окъснях много на работа, утре в нета ще видя.

# 303
  • София
Обсъждаме по-важна съдба от тази  на победителя в някакво измислено предаване. bouquet

# 304
На плоската Жармен и стига Оруел .

# 305
  • Ямбол
А аз днес приключих една на Крис Картър. Който обича черва и трилър, може да си го причини.
Сега ще довърша Сойка присмехулка със Сюзън Колинс.
Колко съм лесна откъм четива, макар че последната е сравнима с Оруел, като анти на неговата утопия.

# 306
не те свърта.

# 307
не те свърта.
Е и - ти си клакьорката от фен клуба ли ми - де са ти помпоните Grinning

# 308
Надценяваш се с кухото си благородство. Не е лошо да замълчиш понякога.

# 309
Вие сигурно спите, но аз да си кажа: ние летим по магистралата към Toronto. Пътуваме вече два часа, а имаме още два часа, докато стигнем. Мъжът ми кара, а аз съм с две кифлички - водя ги да гледаме мюзикъл "Legally Blonde" утре.

Тъкмо вечеряхме и преди да се приберем в колата се изселфихме пред огледалото в тоалетната с присвити устни.  Joy

Утре ще снимам девойките в действие - носят си розови кифленски рокли, аз им нося маски за лице, козметика за коса. Билетите ни са в центъра на първия ред и включват коктейл/моктейл. Зная, много повърхностно звуча. Кифла съм! Това е...

# 310
  • София
Софи, много хубаво да си изкарате, много да се накифлеете и чакам някоя снимчица  Hug

# 311
не спим Софи Naughty приятно прекарване и дано Кифличка остане доволна от подаръка. Heart Eyes

Париж. мила Европа.

# 312
  • София
Ужасяващо!

# 313
  • Euskal Herria
Ужасно е това, което става във Франция!

# 314
не спим Софи Naughty приятно прекарване и дано Кифличка остане доволна от подаръка. Heart Eyes

Париж. мила Европа.

Току що прочетох. Имам много близки приятели там.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт