Искам да кажа ... (61)

• 49 402
  • 839
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви, Вал, Съни, Селена. Много ми се иска да се похваля с такава хубава новина. Дано ми се случи. Ще искам да го изкрещя на целия свят, познавам се. Simple Smile

Обичам да чета и слушам за порядките в други държави. Споделяйте, тези които сте пътували много и продължавате да пътувате.

# 526
  • Бургас
Цвети* на една приятелка така и не и отчете положително теста за бременност, а вече има три годишна госпожица. До последният ден от бременността и теста беше отрицателен  Grinning Стискам палци Praynig

# 527
Няма нищо ненормално във въшките. Говорете на децата, че е нормално. Тук никой не се "срамува". Много е зле положението с подобни неща в БГ. За всяко нещо се коментита супер негативно.
Обясни на Кати, че е нормално, че се случва на всички, поне веднъж и че се справя лесно с проблема (макар, че с нейната коса....).

# 528
  • ту тук, ту там
Цветка, много ти стискам палци да ти се сбъдне желанието, много!  Heart Eyes Hug

# 529
Лина, Елени, Hug Hug много сте мили всички. Пооправи ми се настроението.

Лина, как са децата? Оправят ли се?

Ох, въшки като чуя и започва да ме сърби главата. Като бях ученичка имах голям проблем с тях. Много ме обичаха гадовете. ooooh! Лошо е за момичетата с дълги и гъсти коси. Често се стига до ножицата.

# 530
  • София
Обясни на Кати, че е нормално, че се случва на всички, поне веднъж и че се справя лесно с проблема (макар, че с нейната коса....).
Даунче, аз говоря, обяснявам... Казала съм й, че и аз съм имала два пъти въшки, че и дядо ми с 5-те си косъма на главата и той беше въшлясал. А моята шеметка ми казва: "Мамо, спокойно, нямам въшки - нали вчера се къпахме и ми изми косата."  Mr. Green

В пубертета обаче знае ли се кое дете на къде и как ще залитне и на какво може да се обиди. Тази моя позната каза, че в токсикологията имало деца, по на 11 години - бил им омръзнал живота. Аз дори не пожелах да я слушам повече, че ми се изправи косата. Вярно, че огромно значение има в каква среда живеят децата, възпитанието, родителите.

# 531
  • Бургас
Лина, Елени, Hug Hug много сте мили всички. Пооправи ми се настроението.

Лина, как са децата? Оправят ли се?

Не. Цвети още поддържа Т, кръените изследвания са добри,продължава да я боли корема. Според двама лекари се дължи на газове и ще пие еспумизан

Мариана пък ту ака добре, ту не.

# 532
  • София
Гледай значи колко са различни децата ... Синът ми установи, че има въшки миналата година като след училище бяха се събрали няколко деца у една съученичка и майка й им казала, че са намерили на малката й сестричка и да се видят и те. И нашите вместо да се притеснят нещо, си бяха направили въшлясало парти - отишли в аптеката, накупили си шампоани, гребенчета и цял следобед се пощили и се кискали. И момчета, и момичета, на същата възраст като това девойче.
Защо така при нея се е получило, ужасна история...

# 533
  • Бургас
Явно въшките вече са тръгнали на училище.Миналата година беше ужас в нашия клас.Няколко месеца не могат да се изчистят всички.Ужасна история.Знам,че е нормално,но не е нормално да не погледнеш и изчистиш детето си. ooooh!
Скоро стана въпрос и майка ми каза,че на времето/преди над 30 години/родителите не са ги пускали на работа,докато не се изчисти детето от въшките.
Хубаво е да има контрол.

# 534
Лина, не е апендицит надявам се.
Тонка, обясни и, че въшките се кефят и на чисти коси (дори предимно). Жал ми е за теб, а не за нея Simple Smile. Голямо пощене ще е.

# 535
  • София
Жал ми е за теб, а не за нея Simple Smile. Голямо пощене ще е.
Да не се случва, че ще ми е сбъднат кошмар.  ooooh!
Следобяд ще купя от онзи спрей, с който се пръска превантивно.
Имам си една близка приятелка, която има голям опит с мазането и пощенето на въшки, така че, недай си боже, ако ни се случи, има на кого да разчитам.

# 536
  • Бургас
Лина, не е апендицит надявам се.

Сакън  Praynig  ЛЛ я гледа днес и каза газове .Дадох и капките еспумизан, сложих и топла кърпа на корема и се успокои. Сега спи. Така им правих като бяха новородени Simple Smile

# 537
  • София
Сега се загледах в почивните дни и официалните празници за 2016 г. Някой може ли да ми обясни защо 2 май (понеделник) е даден като официален празник и не се отработва? Не че е зле, понеже и петъка, 6-ти май, също се почива и могат да се слеят при възможност.
Обаче, ако забележите, тотално прецакване ще е по Коледа и Нова Година. Брутално!

# 538
 Аз им правех един масаж АП на стомахчето и дали просто се успокояваха или действаше не знам.
  Но им минаваше и скоро питах дъщеря ми помагало ли е и тя ми казва ,че да .
 Аз не вярвах много просто за успокоение - детето плаче от болка и аз нищо не мога да сторя и това помагаше някак си.
 Слушам някакво интернет радио БГ Естрада - хубаво е  Heart Eyes

# 539
  • Бургас
2-ри май мисля,че е Великден (понеделника)

Общи условия

Активация на акаунт