Искам да кажа ... (61)

• 49 194
  • 839
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз съм носила такова чудо няколко години,ходех да ми го стягат и какво ли не.Да не говорим ,че ме боляха зъбите и челюста и ефекта беше равен на зеро LaughingАз ги носех постоянно.Да но имате успех вие.

# 736
  • Sofia
Коледни подаръци поръчвате...Моят син е станал много скромен.Не желае нищо.Посъбрал е почти 'иляда лева и не знае в какво да инвестира Thinking. Та,ще понатрупа още някой лев,вероятно Mr. Green.
Чудно време,мотаем доволно с родата Hug
Утре-на обратно.

# 737
Моят син също е скромен и иска само две неща, разпределени вече между лелите му. Обаче, аз имам петима племенници, колкото и да са скромни, подаръци трябват. За Коледа подарявам подаръци. За останалите празници - по желание, може пари, може подаръци.

# 738
Ходенето с шини и брекети е голяма мода и детето с кеф ще си носи металната челюст. Успех на Кати. Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 13:57 от Ами сега

# 739
  • Sofia
Не допускам и аз да няма промяна и подобрение при редовно,правилно и контролирано носене на шини/брекети Naughty.Особено,когато е навреме Peace.Моя приятелка "оправи" усмивката си на 30 +. Peace
Тонка,успешна адаптация на Кати с новата придобивка  Hug

# 740
  • София, Младост
Искам да кажа, че пак ми се развали пералнята и сутринта ми започна с изплакване на ръка на една пералня дрехи  Cry
Всъщност исках и още неща да кажа преди да вляза в темата и  да видя, че пак се е нажежила обстановката.  newsm78

# 741
  • ту тук, ту там
И аз съм носила шини година и половина. Резултатът е 100% успешен. Преди 20+ години. Няма как сега да не е.  Hug

# 742
  • югозапад, под "Марков камък"
Тонка, успех на Кати и дано свикне лесно. На Никол й сложихме шините преди две седмици и от втория ден свикна. Аз вярвам, че ще има резултат, все пак тея шини не сме ги правили ние у дома! Никол ги носи и през деня сутрин закусва, мие зъбите и ги слага на обяд в училището ги маха, за да яде изплаква ги и пак ги слага. Веднъж в седмицата я водя да ги коригира зъболекаря.

# 743
  • София
Хубаво изтриха разни постове тук, но защо ми забърсаха и този, в който благодаря на Гена, и в който казвам, че съм оптимист?  Grinning
Нищо, ще използвам случая да благодаря и на другите момичета.  Hug

# 744
  • София
Като заговорихте за коледни подаръци - на мен ми предстои да купувам таблет за малката. Няма ли някъде черен петък и за таблети  Grinning?
Утре ще ходим със сина ми на детската Евровизия. От вчера детето постоянно ме пита дали си мисля, че е възможен атентат по време на концерта. Много ми е мъчно, чакаше го с такава радост, а сега душичката му е свита  Confused

# 745
Бъни, мисля, че скоро emag ще имат черен петък. Някъде го четох, но не помня къде. По принцип черния петък е на 27.11, тогава се очаква да се включат и магазините за техника. Ще видим другият петък дали е така Simple Smile

# 746
  • София
Съни, благодаря, но там обикновено намаляват скъпите модели. Аз ще търся нещо около 80-100 лв., защото нямам идея колко време ще оцелее в малките ръчички.

# 747
Бъни, не са само скъпи модели. Аз съм си вземала фотоапарат и телефон от черния петък, моделите си бяха на средни цени и с намалението ми излязоха изгодно. Но пък скъпите модели свършват най-бързо. Щом ти трябва нещо средно като цена, мисля, че може да намериш нещо.

# 748
Тони, бързо да свикне детето. Сигурна съм, че ако ги носи ще има успех  Peace

Пак не съм разбрала какво е станало в темата. Уж изчетох всичко, ама явно е било след метлата  Rolling Eyes

# 749
Пак ли е имало дърпане на плитки? Някой ще ме светне ли  Mr. Green

Тони, успешно лечение и дано на Кати да не и е трудно.

Свито ми е на душичката цял ден и много ми се плаче. Знам причината, нищо не мога да направя, минало е. Освен да се нарева. Или да изям една торта след работа...

Общи условия

Активация на акаунт