Искам да кажа ... (61)

• 49 188
  • 839
  •   1
Отговори
# 750
  • югозапад, под "Марков камък"
Пак ли е имало дърпане на плитки? Някой ще ме светне ли  Mr. Green

Тони, успешно лечение и дано на Кати да не и е трудно.

Свито ми е на душичката цял ден и много ми се плаче. Знам причината, нищо не мога да направя, минало е. Освен да се нарева. Или да изям една торта след работа...

И двете Алечка bouquet

# 751
И двете, Алечка, и двете. Нека ти олекне.

# 752
Тонка- дано Кати свикне бързо. Мими има абсолютно същия проблем, но ние сме с гумено, както вече казах. Разминахме се само с 450 лв.
Ефект има видим за по- малко от 5 месеца. Но и нас предупредиха, че ще го носим2-3 години поне.

# 753
  • София
Съни, отивам да набелязвам тогава  Grinning.
Оnna, има ли някъде качени решения на задачите от СМТ, че искам да проверя нещо, а не ги откривам?

# 754
  • София, Младост
Buni,  ние вчера поръчахме таблет, но не можех да чакам черен петък, че в последния момент решихме това да е подаръка за дъщеря ми, а РД е на 24.11. Не е много евтин, но тя все пак става на 11 и умее да си пази нещата.
Аз доста време отлагах покупката на таблет, но баща й ме нави.  Все пак детето е доста отговорно, справя се отлично1но в училище и определено това ще бъде голяма изненада за нея. Като знае колко съм против едва ли подозира какъв ще е подаръка. Аз съм й казала, че ще й подарим домашни чехли  Joy. Нейните и без това й омаляха  Mr. Green

Алечка, хубаво са ти казали момичетата-първо си поплачи, пък после си подслади с една тортичка. Ще ти олекне, пък ще се усмихнеш  Hug

Днес ще водя дъщерята на зъболекар-клати й се кътник и явно ще го вадим.

Съни, оздравявай, че да се наслидиш на последните топли дни от тази прекарсна есен.

# 755
  • София
Купих кукленска къща  bowuu В Дружбенския Лидл има 2 от трите модела. Разбира се, най-готиният е свършил, ама така им се пада на мотлите като мен. В Изток няма, в Слатина има само от най-малките, на Ботевградско шосе - няма. Повече ме мързеше да обикалям.
Бъни, на сайта на организаторите - https://smbsofiagrad.wordpress.com/

Какво сте се карали?  Blush

# 756
Благодаря ви, момичета  Hug

Мъжът ми ей сега ме ободри с предложение да идем до Трявна през декември, защото има писана отпуска. Някой ходил ли е скоро, нещо да препоръчате?

# 757
Тони, дано Кати да свикне да ги носи. Трябва да сте по-настоятелни в началото.
Алечка, аз на хотел не съм спала там, но от кръчмите харесвам Старата лоза, тази при часовниковата кула (в ляво). Харесвам и хижата, а има и един два хотела с прилични ресторанти. Зимата от много време не съм ходила и не знам, кои са прилични и от вътре.

# 758
А, аз даже май предпочитам някоя къщичка за гости по в центъра, защото и ние ще се храним по кръчмите и ще се разхождаме. Ама и хубав хотел ако е по центъра пак става.

# 759
Ние ходихме преди година, обаче тотално не помня как се казваше хотелът Simple Smile Не бяхме в центъра, но то там разстоянията не са много големи. Ходехме си с детето да си се храним в центъра - в Старата лоза, а и в други. Имаше един Арт хотел на центъра, много интересен ми се стори. Обаче наистина някаква амнезия ме е налегнала Simple Smile

# 760
Алечка, то тя Трявна си е един център, но те разбирам, Търново на мен ми се струва малък и си го обикалям без проблем. Не мога да ти препоръчам къща, но мога да попитам ако искаш.

Само кажи за колко хора. А, сетих се и за един семеен хотел срещу общината. Фамилия се казва и стаите са прилични - наши приятели са спали там, а и в Сезони, който не е в центъра, но е на 5 минути от там, а и такситата са 2 лв. до всякъде.

# 761
  • Пловдив
В Трявна всичко е на 15-20 минути пеша от всякъде Simple Smile

# 762
  • София
Onna, аз гледах там, но видях само отговорите, а исках да видя самият начин на решение на две от задачите.

# 763
  • София
За кой клас са задачите, които те интересуват? Ако са до 4-ти дай да ги погледна и мисля, че ще мога да ти ги разпиша решенията.  Peace
Или пък питай в темата за решаването на задачи. Сега ще я изровя да ти дам линк - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=842485.540

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 15:16 от Onna-bugeisha

# 764
Мерси, Даунче, Фамилия и аз го видях препоръчан в темата за Трявна. Довечера ще я допрочета и ще запазя нещо.
Търново наистина е малък и аз го обхождам, само дето всичко е на баир  Laughing. Само моят квартал е на майната си.

Общи условия

Активация на акаунт