Искам да кажа ... (61)

• 49 348
  • 839
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Прибирам се днес след родителската среща, уморена, две не виждам, че тежък ден на работа. Във входа влизаме едновременно с разносвач на пици-носи една огромна кутия и аз само дето не се размяуках като улично коте, много бях гладна. И много ми се дояде точно пица. Не можах да се стърпя и му казах на младежа:"ех, тези дни и аз ще поръчам" Усмихва се, слиза на моя етаж и докато светна лампата на стълбите, звъни на моята врата.  Shocked
Изобщо много смешно се получи.  Laughing Оказа се, че моят мъж се е прибрал по-рано от очакваното и поръчал.

# 571
Сандо, Стейси, посмях се с вас.  Дакел имаш, нали?

Миднайт, успех.
Жаки, стискам палци.

# 572
Стейси  Hug разсмя ме - точно ти се сбъднало желанието  Hug
  Каква беше пицата  Laughing
 Днес слушам радио / Дарик Носталджи / и тази песничка ми навя толкова спомени - върна ме в детството   Hug

Скрит текст:

# 573
Дакелка имам. Страхотна, умна и хитра.

# 574
Дакелка имам. Страхотна, умна и хитра.
Не знам защо преди да отговориш знаех отговора . Интуиция Grinning

# 575
  • Варна
Хи хи, касовия бон е още на масата, та затова мога да отговоря.  Joy Фамилна Годзила.
Със сигурност наддадох на тегло.  Mr. Green
Но не се притеснявам особено-утре сутрин моя мъж пак ще ми направи прясно сокче. Да неутрализираме изкушението. Simple Smile
Купил тези дни машинка за ръчно правене на сок-въртиш ръчката и правиш. Електрическата е низвергната в момента. И водорасли на прах(хлорела и спирулина. Да де, ама аз направих веднъж за детето и мен разтвор вода и водорасли. Успяхме да преглътнем по малко. Не бях пила до сега и за малко се отвратих. Ще опитаме скоро пак, но със сок.

# 576
  • София
Стрйси, аз слагам по половин лъжичка пшенична трева и спирулина със фреш от портокал или смути и хлапетата не го усещат почти и аз заедно с тях  Laughing
Ама първо им акцентирай колко е яко отровно зелен цвета. При мен това проработи.

# 577
Добър вечер. Преди малко се върнахме от Пловдив, нали бях на последно посещение при зъболекаря, тъкмо си тръгнахме и звъни най- добрата ми приятелка, баща и получил инфаркт на 55 е само! В нашия град не можели да помогнат, ако го вземели с линейка щяли да го закарат до първия областен град, а в Пловдив било по- добре. Та човекът с инфаркт го докараха с лека кола на друг наш приятел. Ние ги чакахме в Пълмед, екипът го чакаше, добре че имахме познат да съдейства, та от колата на масата. Докторът каза, че е било въпрос на минути или час да се случи фаталното. Слава на Бога, спасиха го, с 85 % стеснение на единия съд, извадили са шест съсирека и са поставили 2 медикаментозни стенда. Вчера бяхме с него смяхме се, пихме кафе, по нищо не личеше какво ще се случи днес, млад човек! Абе надявам се да мина лошото и да се възстанови напълно. Та беше натоварен ден, но важното е, че свърши добре. Да похваля доктор Хаджихристев от кардиологията в Пълмед, златни ръце има! И как иначе нали е от Смолян:)
Утре е моят преглед, дано имам добър резулат, благодаря на всички за палците Hug

# 578
Момичета, може ли да се направи нещо да не се разболеем от шарка? Диагностицирано е, че детето е с варицела. Ние сме били контакти в деня преди избиването на пъпките и в първия ден-пикът на заразата.
Засилване на имунитета може ли да помогне? Някакъв антивирусен препарат, който да се пие предварително...... Жаки ми беше казала за един, но по време на самото боледуване. И май го няма в България за деца. Само за възрастни.
Много ме е страх от шарка. Карала съм рубеола като дете и беше нещо страшно.
Жаки, дано всичко е наред Praynig

# 579
Валери, за децата ли се тревожиш, те ли не са карали? Ако да, по- добре е сега да мине, докато са по- малки. Възрастен човек я прекарва в пъти по тежко, а при мъжете може да има лоши последствия върху качеството на сперматозоидите. Така, че ако е за тях не се бой толкова. Ако са заразени купи Ацикловир сироп. Жаки изкара Варицелата за два дни без никакви проблеми. Пъпчиците мазах с антисептичен гел и после Бактробан маз. Сигурна съм, че сиропа помогна за изключително лесното оздравяване. Пиши как са Hug
Аз не мога да спя, не ми е спокойно.

# 580
  • Варна
Черпя виртуално, най-малкото ми момче става на 6 г.
Жаки стискам палци  Hug

valerie  дано ви се размине, че е нещо страшно, като
се  разболяха двамата малки, през две седмици и мъжа
се зарази. 4 дена беше ни жив ни умрял. Лоша работа.

# 581
Жаки  Hug Важното е, че сте реагирали адекватно и човекът е спасен! Дано да се възстанови напълно и да няма повече такива ситуации! Успех днес на прегледа, всичко ще е наред!

Валери, дано да ви пропусне, а ако сте заразени да я изкарате леко. Аз така точно преди абитуриентския бях контактна на заушка, всичките ми приятели се натръшкаха, някой с усложнения. Мен ме пропусна, та божа работа.

Онна, как мина прегледа на Емма?

Евил, да ти е живо и здраво детенцето, много да те радва!

# 582
  • Бургас
Валери, не е ли по-добре да я изкарат децата докато са малки?

Аз и заушка съм карала. Тя повтаря ли?

Жаки  Praynig

Evil много здраве на детето ти Simple Smile

# 583
  • Ямбол
Жив и здрав да е порасналият мъж на Евил.

Добро утро.
Пералнята снощи ми въртя номера, че ми създаде работа извънредна и късно легнах, а рано станах, та сега хич не ми се тръгва за работа, иде ми да се върна обратно в леглото.

# 584
Евил, да е жив и здрав. Много щастие Hug
Не само децата, аз също не съм карала. Ацикловир ще взема, дано да го има.

Общи условия

Активация на акаунт