Искам да кажа ... (61)

• 49 361
  • 839
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз пък си намерих нова работ аи от понеделник пак. Close
Много късмет и успехи, а и пари да не забравяме  Grinning

# 556
  • София
Благодаря ти,да ти се връща. bouquet

# 557
Може ли да ми препоръчате детски зъболекар, не сме имали проблеми за сега, късмет, че  се е метнала на мен и по зъби, но профилактично искам да се консултирам защото постоянните които порастват ми се струват леко по- жълти от другите млечни зъбчета.
За мен усмивката на една жена е супер важна, не мога да допусна да нямаме блестяща усмивка Praynig

# 558
  • Оптимист по принуда
Искам да кажа,че благодаря за този поздрав, въпреки, че не списвам в темата и въпреки буцата в гърлото, беше страхотен.

# 559
  • София
Искам да кажа,че благодаря за този поздрав, въпреки, че не списвам в темата и въпреки буцата в гърлото, беше страхотен.
Радвам се ,че съм те разведрила поне малко. Peace

# 560
  • Бургас
Бравос,хубаво време за разходка с бебетата.Аз пък си намерих нова работ аи от понеделник пак. Close

Много хубава новина! Пожелавам ти да си намерила своето място bouquet

# 561
  • София
Благодаря,ще видим надявам се. bouquet

# 562
Благодаря, Светалчо bouquet

# 563
  • Ямбол
Хайде, дано да е твоята работа тази, МиднайтСтар.

Оф, това парно не можем да го нагодим. Ако не го пуснем, вечер става хладно, сега пък е пуснато и е жега. А и ще гладя.

# 564
Миднайт, успех на новата работа!

Аз метнах едни мързеливи сарми и съм готова за мързел  Laughing

# 565
Аз пръжнах картофи. Последните селски домати, сиренце, без калциев двухлорид. Купих си днес пушени ребърца, за мезе на винцето. Прибирам се, няма ги. Забравил съм чантата на масата, изглежда. Кучката, ала, пила, и се веселила. Разровила пръстта от едната саксия, скрила два кокала там. Другото го няма. Питам я, тя ме гледа на чомпи, лази като жаба, и се скри в банята. Да и имам живота.

# 566
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми кучешки живот, Сандоканчев, кво да прай хайванчето... Joy Joy Joy

# 567
  • Sofia
Туканка съм, девойки   Hug.Чета ви,ама си потурчих нейде мишката на лаптопа..та през телефон/таблет ми е тегаво писането Crazy.
Стегнати сме да се товарим на спалния за Добрич Peace.Младежът ме изврънка..аз  предпочитам със самолета до Варна, ама мноУ скъпи билетите Crossing Arms.
На хубавото време да си видим моята рода Hug.

Оздравявайте, болните! Peace

КАТИ,успешно ново начало!

Жаклин,лек преглед утре и всичко да ок Peace!

Цвети,  Praynig

# 568
Ми кучешки живот, Сандоканчев, кво да прай хайванчето... Joy Joy Joy
   Ако си ги е хапнала, добре. Ако ги е скрила някъде, докато ги намерим, ще хванем червеи. Моята ще ме убие, мама му стара. Преди две години, така беше законспирирала четири бутчета, че обърнахме къщата нагоре с краката, докато намерим и последното. Много е изобретателна, милата. И те гледа умно, аха, да каже нещо. Като студент, на изпит, аха, аха, но остава в мълчание.

# 569
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нашето куче никога не е крило кокали в саксиите...И  не че е било много възпитано, не. Просто не се е сещало, знам ли. Каква порода е твоето?

Общи условия

Активация на акаунт