Искам да кажа ... (61)

• 49 393
  • 839
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лина, благодаря. Проверих - така се оказа. Не беше ми минало през ума.

# 541
Цвети, стискам палци за положителен резултат! Имаме нужда от нов бебок в темата  Heart Eyes

# 542
Бебе, бебе  Grinning. Аз не съм бременна Wink, а и още не съм в менопауза. (съжалявам за повечето информация, но днес се чувствх ужасно, а не е нормално при мен).

# 543
  • София, Младост
И аз стискам палци на Цвети  Peace Praynig. Дано да е това, което иска.

# 544
  • España (Плевен)
Аз се каня на MasterChef. Сега ще има кастинги и най-вероятно на пролет ще започне сезона.

Голямата ми дъщеря миналата зима имаше въшки.  ooooh!  Голямо чистене падна...

# 545
Цвети стискам палци. Дано.

# 546
Аз в БГ имах въшки веднъж само в детската градина, която посетих за няма и седмица Simple Smile. Имахме "концерт и аз носих перука. Майка ми се беше въоръжила с камера и с много ентусиазум, а аз се дръгнех през цялото време. Тя си мислила, че съм притеснена и от нерви се почесвам Simple Smile.
Втория път беше 30 години по-късно в Австралия. Пристигнах в офиса и нещо не беше наред.
Много, ама много ме сърбеше, като споделих с колега ми казаха, че най вероятно хлапето е довлякло въшки:-).

# 547
  • ту тук, ту там
А аз от известно време (повече от година) имам зверски сърбеж по скалпа. Нямам въшки.
А иначе като ученичка колко пъти съм хващала, не е за разправяне!

# 548
  • София
Здравейте как сте?

# 549
Шест точки.

# 550
  • Бургас

мърдаме едва-едва Simple Smile

# 551
  • София
Бравос,хубаво време за разходка с бебетата.Аз пък си намерих нова работ аи от понеделник пак. Close

# 552
  • Варна
Много съм добре препича ме слънчицето през прозореца.
Чета ви, пийвам кафе, драсвам някой друг имейл за разкош.  Laughing

От как въшляса моята хубостница всеки ден я проверявам.
за сега няма. И на нея първият ден след въшлясването са й
се подиглавали.Добре,че е перде, бях е подучила също да
казва,че "въшките ходят по чисто". Нямаше драма.

Цвети дай боже да е бебе, пожелавам ти го от все сърце!

# 553
  • София
https://youtu.be/o_l4Ab5FRwM
Еди поздрав от мен.Аз ако моето донесе въшки с машинката и това е.няма кой да чисти. Laughing

# 554
Гледай значи колко са различни децата ... Синът ми установи, че има въшки миналата година като след училище бяха се събрали няколко деца у една съученичка и майка й им казала, че са намерили на малката й сестричка и да се видят и те. И нашите вместо да се притеснят нещо, си бяха направили въшлясало парти - отишли в аптеката, накупили си шампоани, гребенчета и цял следобед се пощили и се кискали. И момчета, и момичета, на същата възраст като това девойче.
Защо така при нея се е получило, ужасна история...

Това са деца с проблеми. Не говоря за семейни проблеми. Имат психиатричен проблем. И колкото повече се говори за тези неща, толкова повече внимание ще се обръща от родителите им. Тази година едно познато дете се самоуби. На 15 години, само една година по-голямо от дъщеря ми. От прекрасно семейство. Учи в прекрасно училище, с много прекрасни приятели. Огромна трагедия. Но категорично е имало проблем преди да се стигне до там. Диагностициран. Така че, не се паникьосвайте излишно, но си обръщайте внимание на децата, тези неща обикновено имат предвестници.

Аз също съм притеснена, защото имам пубер на 14, да не дава господ! Мисълта ми е, че нещата рядко стават изневиделица.

Общи условия

Активация на акаунт