Искам да кажа ... (61)

• 49 351
  • 839
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро!

Жаки, успех днес Praynig
Evil, честит рожденник! Да расте здрав, умен и щастлив!
Валери, мисля че няма какво да направиш сега за да се предпазите. Аз карах шарка на дърти години - на 30. Не е никак приятно, но не беше и много страшно. След мен се разболя и голямото момче и я изкара варицелата съвсем леко. Малките още не са я хващали.
Лина, скарлатината повтаря.
Алечка, благодаря че питаш за Емма Hug Не успяхме да направим качествено изследването, но от половинчатия резултат Емма не е с астма.  Praynig Оставаме на инхалации с пулмикорт до нова година и след това ще го спрем за да видим как са нещата без него. Дано всичко да е наред!

# 586
Евил, да е жив и здрав. Много щастие Hug
Не само децата, аз също не съм карала. Ацикловир ще взема, дано да го има.

Валерѝ, нека изкарат децата, както е казала Жаки, по-добре малки да я изкарат. А за теб не е сигурно, може да имаш антитела и да не знаеш. И преди съм писала, аз и сестра ми не сме карали варицела, като бяхме бременни се изледвахме, че и двете бяхме контактни, имаме антитела, без да сме карали варицела, явно като деца сме я изкарали с вътрешен обрив като грип и не са разбрали. Ина кара на 4 години варицела, леко я изкара, аз спях с нея в едно легло, не ме хвана, просто защото си имам антитела.

# 587
  • някъде ... тук ...
Евил, да е здрав рожденика! Весел празник!

# 588
Onna, браво, това се казва добра новина! Всичко ще е наред и ще го израсте това боледуване детето!  Hug

# 589
Онна, много се радвам за Емма.
Алина, дано  и при мен да е така.

# 590
Evil, честит рожденик. Да е много здрав и щастлив.

# 591
Добро утро!
Евил, да е живо и здраво момченцето ти.
Онна, чудесна новина!
Алечка, как си днес?
Н моят зет са му поставили 3 стенда, в момента е стабилен. Дано му се размине.

# 592
Onna-bugeisha, много хубав резултат.
Evil, честит ти рожденик. Да е здрав и щур! Heart Eyes (Помня те от февруарки 2008ма и ми е мило, че те виждам и тук.)

# 593
  • дядовата ръкавичка
Ужасно е, толкова млади хора с инфаркти, инсулти .... България била на първо място по заболеваемост и смъртност от съдови заболявания .... Защо ли....
Дано  бързо се възстановят вашите близки, Sunny и Жаки!

Оnna, това е чудесна новина!

Честит рожден ден на момченцето ти, evil! Да е здрав и весел!

valerie, може пък да я изкарате леко, не го мисли предварително. Моите племенници имаха по 1-2 пъпки и само ден температура.

# 594
Съни  Hug Доста по-добре. Покашлюквам малко, но не е каквото беше.

# 595
Съни  Hug Доста по-добре. Покашлюквам малко, но не е каквото беше.
Чудесно! Скоро ще си като нова.

# 596
  • югозапад, под "Марков камък"
Евил, честит рожденик!

# 597
  • Mediterraneo
Дакелка имам. Страхотна, умна и хитра.
Не знам защо преди да отговориш знаех отговора . Интуиция Grinning

Че тя дакелката е нееднократно показвана.

# 598
 Не съм я виждала кучето - нямам време да следя всичко тук.

Скрит текст:
Вече ми става странно как четеш под лупа всяко моя писаница тук  Joy

# 599
Много ви изпуснах, надявам се болните да са оздравели и да няма нови такива  Hug
Sunny29, прочетох за зет ти, съжалявам че ви се е наложило да минете през това, но хубавото е, че всичко е наред вече!
Евил, много здраве й желая, че то това наистина си е най-важното  Wink

А аз... аз чакам отчаяно петък  Crazy Вчера се върнах много изморена, ужасно гладна, а трябваше да отида на общо събрание - там висяхме часове, нищо не решихме по същество, изпокарахме се и то за такива глупости, че още не мога да асимилирам нещата. С моите приятелки, от събранието се пренесохме в нас на вечеря тип - сандвич и кой какво има по хладилниците, защото никой не успя да сготви с това висене. И после едва загледахме епизод на "Кухня" и аз вече се бях отнесла. И е така, но довечера ще ходя да си намачкам котараците да ми дадат малко мър-енергия  Flutter И да се оплача - на служебния ни паркинг, освен че си устройваме блъскащи колички, вече има и разбита кола, днес или утре ще пиша докладна вече, не може така  Stop

Общи условия

Активация на акаунт