Искам да кажа ... (61)

• 49 270
  • 839
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!
Окончателно се предадох на вируса, а мислех, че ще го пресека. Детето от сутринта също прокашля, дано той не се влоши, аз ще се оправя. Не е честно така, идват почивни дни и не искам да стоим като затворници вкъщи.

# 721
  • София
Добро утро!
Искам съвет как да махнем памперс. Дребосъчко ДЪРЖИ вечер да му слагам памперс. Сутрин го махаме съвсем сух и няма аварии обаче не мога да го убедя да спи с гащи нощем Rolling Eyes
Някой видял ли е кукленските къщи от Лидл? Хубави ли са? Аз вчера се измързеливих и не отидох, а реших да делегирам това задължение на мъжът ми... да де обаче вечерта вече били свършили в магазина, в който провери. И сега трябва да се впусна в обиколки да издирвам по другите магазини.

# 722
Онна, говори с него, че вече е голям. Моят син нощем става да пишка, а в началото като махнах памперса, направо пътека правехме до тоалетната, обаче е без памперс. А, след като сутрин е сух, даже няма да ви се налага да ставате.
Аз също не стигнах до Лидл, на каталог изглеждаха хубави .

# 723
  • София
Добро утро!
Най-накрая вчера разбрахме какви екстри ще слагат в устата на дъщеря ми. Първо ще се обзаведе с долна шина, а след това с комбинирана долна и горна. Прелест!  Mr. Green Хубавото е, че няма да се налага да ги носи в училище, но ще ги подноси едно 4-5 години, което на мен ми се вижда ужасно дълго. Цената е 1050 лв, като всяка една корекция ще е в диапазон 50-80 лв. Та почти отметнахме тази задача, сега остава да й вземат отпечатъците и да действаме.

И аз вече се оглеждам за коледни подаръци. И моят си го набелязах - парфюмът, за който преди писах. Уж другата седмица ще има черни петъци, но кой знае дали ще има някакви съществени намаления. Все пак ще проверя.

Сега ще проверя и брошурата в Лидъл да ги видя тия къщички. Вярно, че хубавите неща се изкупуват почти светкавично, а мен това много ме дразни. Не се виждам сутрин рано да се блъскам с тълпа освирепели майки, за да се докопам до заветната цел.  ooooh!

# 724
Тони, с брекети не става нали? Тя челюст ли ще коригира? Защото брекетите вярно че се носят постоянно, но е за едно 12-18 месеца и край, ако е само за изправяне с шини е доста по-трудно и незадоволително, това от личен опит  Peace

# 725
  • София
Мър, изрично попитах за брекети и отговорът беше, че не може.  Peace
При Кати ще се издължава долната челюст, която трябва да се издърпа напред, за да се застъпят долните зъби с горните. Самите зъби нямат нужда от корекция, защото са хубаво подредени.

# 726
Добро утро!

Съни, да се оправяш  Hug Дано малкият да не прихване.

С коледните подаръци съм на никъде. Само моят е поръчан и ще го чакам да дойде  Mr. Green

Препоръчайте ми, моля ви, хотел около Арена Армеец.

# 727
  • София

Препоръчайте ми, моля ви, хотел около Арена Армеец.
4 зона - на пешаходно разстояние е

# 728
Мерси, Онна, добре изглежда   bouquet

# 729
Днес има 25 % намаление в Хиполенд, поръчах 4 подаръка, дано да дойдат.

# 730
  • София
Имай предвид, че адресът отбелязан на гугъл мапс не е коректен. Хотелът се намира на ъгъла на Г.М. Димитров и ул. 131, а не чак при МГУ където са го боднали Peace

Съни, само за онлайн поръчки ли е намалението?

# 731
Не, Онна, в магазините им също. Препоръчително е да отидеш в магазин, защото онлайн поръчките може да се окажат без наличност и да не ти пратят нищо. Аз нямам магазин наблизо и се надявам да не свършат нещата, които съм поръчала.

# 732
  • София
Отивам да сравнявам цени на сайтовете на Комсед и на Хиполенд. Защото в Комсед от днес до неделя имат 30% отстъпка с карта Getti.

# 733
Това, което аз търсех, го нямаше в Комсед.

# 734
Мър, изрично попитах за брекети и отговорът беше, че не може.  Peace
При Кати ще се издължава долната челюст, която трябва да се издърпа напред, за да се застъпят долните зъби с горните. Самите зъби нямат нужда от корекция, защото са хубаво подредени.
Ясно, ами тогава я следиш да я носи като сте вкъщи и през нощта и така Simple Smile Свиква се, между другото.
Мъжът ми пък си купил ново колело, това щяло да му е коледният подарък Mr. Green Но той обича да кара, имали намаление днес и се обзавел.

Общи условия

Активация на акаунт