Искам да кажа ... (61)

• 49 182
  • 839
  •   1
Отговори
# 765
Какво е трито, бре? Кой ще каже на старата клюкарка, нещо не хващам мохабета:)
Тони, ще се оправи челюстта на Кати, на моя близка на стари години я натъманиха, та на малката ли няма:) Само добър специалист и редовно стягане.
Жаки се опитва да се разболее, започнах Вентолин, белким я свърна. Много е агресивна хвърля, посяга, дали е от Пулмикорта не знам, направо е невъзможна, много нервна, за всичко е рев и на контра.
Бащата на моята приятелка не е добре, след инфаркта прави стоп на бъбреците, изследванията му са много лоши. Не може да го транспортират в София, има опасна от от втори инфаркт. Млад човек само на 55 е! Така се моля да се оправи, той крепи цялото семейство, без него ще се справят много, много трудно. Чакам цикъл и ми се реве нещо, като на Алечка, ама не мога и да се нарева, в 17 часа имам настаняване на голяма група, да мине и после ще плача:)

# 766
  • София
Жаки, и Дребосъчко е такъв.... нищо че той не е на Пулмикор. По-скоро им е от възрастта, да знаеш Peace Дано не се разболява сериозно Жаки  Praynig

И аз чакам за клюката, ама не казват, мълчат кат стари комунисти Laughing

Дано, да се оправи и бащата на приятелката ти! И настаняването на групата да мине по мед и масло. А после малко смехотерапия ви предлагам
Аз се хиля с глас благодарение на Даун ъндър, която в другата тема помоли за линк към ръководство за абсорбатор Joy

# 767
  • София
И аз чакам за клюката, ама не казват, мълчат кат стари комунисти Laughing
Който е докладвал, той да разясни.
Ако мога да ви задоволя любопитството поне малко - аз съм една от заметените.  Peace

# 768
Алечка, Фамилия ше ви е удобнен, а не е лош. Сезони е на баир, та и той ще ви е ок, свикнали сте Simple Smile.
Онна, супер е, нали и аз се хиля отново.  

# 769
  • София
Не знам кой е докладвал ама е доста бърз,имаме си ангели хранители-смешници.Ходят и клюкарят. Joy

# 770
Жармен вероятно ви е казвала, че ви обича.

Малей, бясна съм! При това от снощи ми върви на Йекшъни! Ама това днес, което ми се случи, надкара всичко!

# 771
Този път Жармен не беше виновна Simple Smile

# 772
Ей, ужасни сте. Аз си падам клюкарка малко и ме гризе любопитството  Mr. Green
Някоя добра душа да метне едно лс  Laughing

Жаки  Hug Дано да го закрепиш Жакито и да ви се размине. Аз предлагам довечера дружно да си сипем по чаша вино и да се наревем. Тей де, трябва да се изливат негативните емоции.

Я кажете хубаво ли е прясното месо в Лидл? На ММ са му дали нови ваучери, но важат само там, та трябва да ги оползотворя. Алкохол не може  Naughty

# 773
Този път Жармен не беше виновна Simple Smile

Тя никога не е виновна. Просто не я разбирате. Аз я обичам обаче и си я приемам такава, странна.

# 774
Добре де, сега съм тук и пак изпуснах. Няма ли добра душа да ми запазва пикантериите. Не е честно, точно като си легна и се почвате. Как да се скарам с някой  Crossing Arms

# 775
  • София
Аз съм вземала мляко от там,но го ползвам само да пия мляко с нес само-от тези в червените кутии,мисля има и сини.Но за друго не сам го ползвала,а и за едни палачинки,станах прилични.
Алечка прочетох мляко,ти за месо си питала  Joy

# 776
Аз не съм имала проблем с месото в Лидл. Рядко пазарувам месо, но Лидл е едно от местата, от които го правя.
Жаки, дано Жаки се размине. А колкото до хвърлянето - период е, при нас минава през такъв за около седмица, на всеки 2 месеца. Тогава направо не мога да си позная детето.

# 777
  • София
Стига де, Кас, този път наистина не е.  Joy
То малко като лъжливото овчарче ще стане с нея, ама...

# 778
  • Euskal Herria
Като заговорихте за коледни подаръци - на мен ми предстои да купувам таблет за малката. Няма ли някъде черен петък и за таблети  Grinning?
В Амазон сега има обявени такива намаления, непрекъснато получаваме имейли. А преди малко видях, че има и фирма, доставяща от немския Амазон до България (тук във форума тече тяхна игра).

# 779
  • София
Ооо, Алечка, Трявна  Heart Eyes Много ми харесва този град. Ходихме там на почивка като бях бременна с щерката и от тогава все си обещаваме да отидем пак. Бяхме в Сезони, не беше лошо. Ядохме много вкусно в Бръшляна, ако не се лъжа, пихме и жива бира на едно място в центъра (е, който беше бременен само опита живата бира  Laughing). Разглеждахме и училището, и някакви къщи с дърворезби, такива красоти, че чак синът ми се запали по дърворезба (за кратко, естествено Wink).
Много хубаво ще си изкарате  Hug

За месото в Лидл - взимала съм веднъж свинско и не бях доволна, но гледам, че зареждат пилета Дюк, така че може пилешко. А и риба имат.

Да виното довечера - включвам се и аз  Laughing Вчера все пак божолето извадиха, редно е да подкрепим братята французи  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт